Mislim da kroj dresa i dizajn određuje kupac.emir_ je napisao/la:šta fali Legei, ljudi su nas sponzorišu već odavno čak i kad smo bili dno... a sada uz uspjehe javljaju se ostali... ovi dresovi bar nemaju kragnu koja je već odavno izbačena a adidasovi imaju... pa neće na maturu
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
amarildobule
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
dres je ok, samo ovo nije plava, više naginje na ljubičastu...amarildobule je napisao/la:Evo ovako. Najvjerovatnije je da ćemo potpisati sa adidasom, međutim igrat ćemo kvalifikacije do kraja sa ovom opremom koja je trenutno. Kao što sam čuo oni bi trebali potpisati ugovor sa adidasom ukoliko izbore baraž za SP 2010. Ovo sam čuo od osobe koja je bliska sa NSBiH. Mada našem savezu ne treba nikad vjerovati.
Evo jedan mali prijedlog dizajna dresa s moje strane![]()
4-IN-A-ROW
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
amarildobule je napisao/la:Evo ovako. Najvjerovatnije je da ćemo potpisati sa adidasom, međutim igrat ćemo kvalifikacije do kraja sa ovom opremom koja je trenutno. Kao što sam čuo oni bi trebali potpisati ugovor sa adidasom ukoliko izbore baraž za SP 2010. Ovo sam čuo od osobe koja je bliska sa NSBiH. Mada našem savezu ne treba nikad vjerovati.
dres je predobar i puno bolji od onog na bht, samo ga boja zajebava
- rob do bagro
- Kontakt:
jes vala nessto mi ljubicasta prevladava nego plava...al dizajn je super svaka ti casa puna grahaamarildobule je napisao/la:Evo ovako. Najvjerovatnije je da ćemo potpisati sa adidasom, međutim igrat ćemo kvalifikacije do kraja sa ovom opremom koja je trenutno. Kao što sam čuo oni bi trebali potpisati ugovor sa adidasom ukoliko izbore baraž za SP 2010. Ovo sam čuo od osobe koja je bliska sa NSBiH. Mada našem savezu ne treba nikad vjerovati.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
amarildobule
- Kontakt:
E sad je dobar.Sviđa mi se mada je o onaj Legea dobrog dizajna ali ipak LEGEU treba ostaviti manjim i slabijim od nas.
12.9.2009.
- majestic24
- Kontakt:
Ako namj e novi sponzor adidas,onda cemo u njima igrati ovo prijateljsku utakmicu,jer je ugovor s legea-om istekao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne vjerujem da ćemo moći igrati u legea dresovima više jel nam je ugovor istekao. Ili se možda može još igratiamarildobule je napisao/la:Evo ovako. Najvjerovatnije je da ćemo potpisati sa adidasom, međutim igrat ćemo kvalifikacije do kraja sa ovom opremom koja je trenutno. Kao što sam čuo oni bi trebali potpisati ugovor sa adidasom ukoliko izbore baraž za SP 2010. Ovo sam čuo od osobe koja je bliska sa NSBiH. Mada našem savezu ne treba nikad vjerovati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Cool su ovi dresovi pogotovo ove dvije boje mi se slazu, samo si mogao jos koji mali dodatak dodati ispod da ne bude prazno skroz...
Nego zna li neko konacno kakvi su nam dresovi, a ne ova neka nagadjanja pa ovo pa ono i hocemo li u drugim igrati odmah protiv Irana..
ma boja malo zeza.... 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Boje mi se ponajvise svidja... Ova tamna plava, nekako mi je cool
il sam ja daltonista, il je ovo ljubicastaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Boje mi se ponajvise svidja... Ova tamna plava, nekako mi je cool
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
i jedno i drugo................lejla je napisao/la:il sam ja daltonista, il je ovo ljubicastaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Boje mi se ponajvise svidja... Ova tamna plava, nekako mi je cool![]()
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Dres je sranje, katastrofa.. mislim super je ovo uradjeno.. ali ovo nisu nase bolje dresa... zna se koja je bolja anseg dresa od prve naste utakmice do zadnje... biljeli dres i plavi sorc.. ovo ostalo je sve preseravanje.. pa jel vi hocete da se odreknemo svega sto ima sa rbih.. sto se moramo odricati svega??? radi cega?? radi koga??? kad je ovim ostalim briga za reprezentaciju i briga ih sta nosimo na sebi.... stvarno ne znam sto uvijek mi moramo popustati i izigravati nesto.... et ima i kosarkaska repka daytonske boje pa da li je vole???? mislim jarane ti si super ovo napravio... ali ovo ne moze biti nas dres... boje dresa su nesto sto se ne mjenja... to je nesto sto ostaje za sva vremena....
znam ja tebe ti na fm bosnia pravis strasne (u pozitivnom smislu) dresove... al napravi dres kako bog zapovjeda... nece ti nista biti... BIJELI DRES PLAVI SORC.. bitno je da bijela boja dominira a ti stavljaj plave i zute pruge... a zvijezde ionako ne mogu biti na dresovima to je zabranjeno od fife.... jer zvijezde simbolisu broj osvojenih titula...
znam ja tebe ti na fm bosnia pravis strasne (u pozitivnom smislu) dresove... al napravi dres kako bog zapovjeda... nece ti nista biti... BIJELI DRES PLAVI SORC.. bitno je da bijela boja dominira a ti stavljaj plave i zute pruge... a zvijezde ionako ne mogu biti na dresovima to je zabranjeno od fife.... jer zvijezde simbolisu broj osvojenih titula...
Zadnja izmjena: adnan_hz, dana/u 04 avg 2009, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
adnan_hz je napisao/la:Dres je sranje, katastrofa.. mislim super je ovo uradjeno.. ali ovo nisu nase bolje dresa... zna se koja je bolja anseg dresa od prve naste utakmice do zadnje... biljeli dres i plavi sorc.. ovo ostalo je sve preseravanje.. pa jel vi hocete da se odreknemo svega sto ima sa rbih.. sto se moramo odricati svega??? radi cega?? radi koga??? kad je ovim ostalim briga za reprezentaciju i briga ih sta nosimo na sebi.... stvarno ne znam sto uvijek mi moramo popustati i izigravati nesto.... et ima i kosarkaska repka daytonske boje pa da li je vole???? mislim jarane ti si super ovo napravio... ali ovo ne moze biti nas dres... boje dresa su nesto sto se ne mjenja... to je nesto sto ostaje za sva vremena....
to trebas reci onima iz saveza,briga njih pare su pare...........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
pa govorim i vama.. sto pravite ovakve prijedloge...Minche je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:Dres je sranje, katastrofa.. mislim super je ovo uradjeno.. ali ovo nisu nase bolje dresa... zna se koja je bolja anseg dresa od prve naste utakmice do zadnje... biljeli dres i plavi sorc.. ovo ostalo je sve preseravanje.. pa jel vi hocete da se odreknemo svega sto ima sa rbih.. sto se moramo odricati svega??? radi cega?? radi koga??? kad je ovim ostalim briga za reprezentaciju i briga ih sta nosimo na sebi.... stvarno ne znam sto uvijek mi moramo popustati i izigravati nesto.... et ima i kosarkaska repka daytonske boje pa da li je vole???? mislim jarane ti si super ovo napravio... ali ovo ne moze biti nas dres... boje dresa su nesto sto se ne mjenja... to je nesto sto ostaje za sva vremena....
to trebas reci onima iz saveza,briga njih pare su pare...........
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja kako znam BiH je domace utakmice igrala u plavim dresovima, a gostujuce u bijelim, stoga nek plava ostane...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
igrali su kako im se cefnulo.. i to ona baustelsa plava boja.. nije se znalo koji je dres domaci a koji gostujuci...omerbavarac je napisao/la:Ja kako znam BiH je domace utakmice igrala u plavim dresovima, a gostujuce u bijelim, stoga nek plava ostane...
Glavni je BIJELI i tačka.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
postavite anketu... Bijeli (tradicionalni) dres ili Plavi sa zvezdicama (daytonski) pa da vidimo kakav raja hoce...
plavi isti kao da smo jugoslavija... svi na balkanu skoro plavi imaju sto i mi moramo...
plavi isti kao da smo jugoslavija... svi na balkanu skoro plavi imaju sto i mi moramo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.