Ebo majku ovaj ne moze TD napravit RB McFadden, a ve cje napravio 147 yardi... hajde ebem ti malo me poguraj na fantasy kad me Brady karno

Moderator/ica: rio_Ferdy88
randy_moss je napisao/la:Brady Velicanstveni.
Ono sto cemo gledat sljedece sedmice to ce biti i finale AFC-a. Chargersi PatriotsiTed Mosby je napisao/la:randy_moss je napisao/la:Brady Velicanstveni.
Dominacija se nastavlja. Sad nas očekuje derbi
Pa nebi reko da su bas tik iza rođak realno packersi i patriote su dosta ispred jer nemate ofanzivnu liniju samo polako rđak tek je prva sedmica a i samznas da su chargersi najaciSaltCityAttack je napisao/la:Polako su ovi evo na NFL netvork i kriticari pooceli mjenjati misljenje o Bearsima...King je vec napisao juce kako su Bearsi tik iza Packera,Patriotsa,Baltimora...mislim i ovo je previse, jer mislim da ima boljih, ali opet ono gdje Bearse svrstavaju zadnjih par godina nije realno, jer znaju da imaju takvu odbranu koja moze promjeniti tok utakmice, zato mislim da su u nekoj drugoj diviziji da bi lakse dosli do playoffa .
Nego izgleda da nam urlacher nece igrati u nedelju... bice ovo hendikep ako ne bude tu
....majka mu se nesto razbolila otisao je juce u Arizonu hitno i bice odsutan par dana, a dali ce igrati jos niko ne zna
... daj boze da mu majka bude dobro i da naravno Urlacher ponovo vodi odbranu do jos jednog iznenadjenja, odnosno pobjede protiv Saintsa
Mati mu je na zalost, preminula.SaltCityAttack je napisao/la:
Nego izgleda da nam urlacher nece igrati u nedelju... bice ovo hendikep ako ne bude tu
....majka mu se nesto razbolila otisao je juce u Arizonu hitno i bice odsutan par dana, a dali ce igrati jos niko ne zna
... daj boze da mu majka bude dobro i da naravno Urlacher ponovo vodi odbranu do jos jednog iznenadjenja, odnosno pobjede protiv Saintsa
kad_kako je napisao/la:Mati mu je na zalost, preminula.SaltCityAttack je napisao/la:
R.I.P.
Negdje sam procitao, da je Urlacher javio da ce igrati u nedjelju.SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Mati mu je na zalost, preminula.SaltCityAttack je napisao/la:
R.I.P.
ne mogu da vjerujem....R.I.P....nadam se da ce mentalno biti spreman barem do Packersa..,..prepostavljam da nece igrati u nedleju protiv Saintsa...bice veliki hendikep sa zan u njegovom odsustvu, jer on je pravi vodja i kapiten
Inace proglasen je odbranbenim igracem sedmice.
"You can't replace a guy like that. You can't find a guy like that in the league," Bears quarterback Jay Cutler said. "He's the heart and soul of this organization. We all know he's going through a tough time right now. But we're going to respect his privacy. And when he gets back, we'll be here for him."
Ma dok god vam je cutler QB nema od vas nista nema superbowla.SaltCityAttack je napisao/la:Rodjak daleko ispred nas Packersi?...pa Packeri se protiv nas nisu naigrali u tri utakmice...pa nisu mogli oni u offanzivi napraviti ono sto su pravili drugima....Mislim Packersi jesu bolja i kompletnija ekipa to nisam ni rekao, ali daleko bolji ja bas nebi rekao..pa ono sto su im pruzali Bearsi u 3 utkamice bogami nebi bas rekao...Pazi njima je bila biti ili nebiti ona utkamica kuci u zadnjoj semdici, a postigli su nam samo 10p.
Mismo imali losiju OL, ali ovo je sad nova OL koja je daleko bolja nego prosle godine....mislim jos tu treba raditi jer jedna od mladjih OL je trenutno u NFL ,a Tice je jedan od najboljih trenera na toj poziciji tkao da ih je on sredio....mislim Bearsi nisu po meni medju nekim favoritima, ali nisu ni ono sto na pocektu sezone mnogi misle da jesu to sasvim sigurno...Sto je vazno imamo odbranu, a odbranu ko ima moze se i nadati necemu, za razliku od nekih koji je nemaju..kako vidim Saintsi i Atlanta bas je i nemaju barem u prvoj sedmici...pa smi smo sa losim OL prosle godine bili u finalu NFC, 2006 takodjer najlosi offense i bili u super bowlu
Ko je spomenuo manninga a u ostalom eli je clutch igrac covjek je to dokazo samo kazem da lik nije vrhunski QB A nemate nekog zvjerku RB da to pokrije Dok jetsi imaju tomlinsona greena holmesa WR itd evo npr rivers prosle sezone rivers bez jacksona imo 4710 jardi eto samo uporede radi.SaltCityAttack je napisao/la:cuj dok god nam je Cutler QB, a ko to ga bolji El Manning majketi?...pa on ima super bowl, a on je za Cutlera puno losi QB... prvo da ti kazem da Giantasi su zadnjih nekoliko sezona imali ubjedljivo najacu OL liniju i on je mogao nekako i da baca.... sad kad su ih stigle godine i kad je dosla smjena generacija nema ni njega...Cutlerov kvalitet mozes tek da vidis kad ima vremena da baca, a to si mogo da vidis protiv Atlante.. ta hoces covjek je imao 108. Q Rejting.....pa covjek kad ima vremena da baci onda je uglavnom dobar...ne pratis ti rodjak ovaj fudbal bas tako, pa vjerovatno zato tako i govoris...Eto Baltimore moze sa svojim QB, Dallas moze sa Romom,Jetsi mogu sa Sanchezom i td to su ekipe koje imaju losije QB nego Bearsi, a moze se reci da su svi medju favoritima...Ja nebi dao Cutlera za nijednog od njih ...kad se samo sjetim koliko smo se patili sa Grossmanom i Ortonom ipak sa Cutlerom sam presretan, ali fazon je jer nismo imali OL za njega, a i prva godina mu je sa novim sistemom Martza..Cutler ti je u otalom pokazao koliko vrijedi, dok je eto po mnogima bolji Ryan bio prebijen i nije mogo mrdnut... bogami najmanje je to bilo od njega, a vise zbog OL koja nij mogla cuvati Peppersa i co.
Reako sam da imaju tomlinsona i greena al dobro haj a nebrini rođak sve ja pratim znam i kako je opo tomlinson prvenstveno zbog odlaska lorenza ali i ti to malo nerealno gleda nemoze startni RB koji je u 3 sezone postigao 18 td biti dobar nikako dakle to je 6 po sezoni a tomlinsom je porlse imao 6 i to mu je prvi put karijeri da iso ispod 10 nemozes od njega pravit zvjerku kad nije kazem i samo da pomeni nemate dovoljno kvaliteta u napadu a neslazem se da su giantsi imali najbolji ol patriote su imale bolju i ta konstatacija kao on je dobar kad ima vremena pa koji to startni qb nije dobar kad ima vremena pa nebi igro u nflu **** ga ja ti neku prosjecnost uzdizes u nebesa brate.SaltCityAttack je napisao/la:daj ba rodjak.. cuj imaju Tomlisona
.. pa rodjak ba Bearsi imaju Fortea koji je sad bolji od njega ...pa covjek je imao kombinovano 160 yardi u prosloj utkamici...ocito ti ne pratis bas to, jer covjek kako je dosoo u ligu medju boljim je...EL Manning je mogao dok je imao OL , jer kazem Giantsi su imali daleko najbolju liniju zadnjih nekoliko godina...sad EL pokazuje sta je zapravo on bez OL
Sto se tice Fortea pogledaj njegovu statistiku pored onakvog OL , i Tomlisona u zadnje 3-4 sezone
Forte 2008: Att:316. za 1283 yardi, Avg.3.9...... reciving odnosno hvatanja 63 za 477 yardi
Tomlison 2008: Att: 292. za 1110 yardi. avg.3.8....reciving 52 za 426 yardi
Forte 2009: Att: 258. za 929 yardi. avg. 3.6.... reciving 61 za 471 yardi
Tomlison 2009: Att: 223. za 730 yarda . avg.3.3.....reciving 36 za 154 yarda
Forte 2010: Att. 237 za 1069 yarda. avg.4.5...reciving 51 za 547 yardi
Tomlison 2010: Att.219 za 914 yarda . Avg.4.2 ...reciving 52 za 368 yardi
Prosla tekma 60 yardi trcanja i 90 yardi recivinga za Fortea....jedino sto Forte nema vise TD, a razlog je svakako u OL Bearsa koju su imali i covjek ne moze dole napraviti nista sa njima i ovo sto je brojke napravio zaista sam impresioniran...pa Taylor je provjereni RB i on nije mogao 200 yardi skupiti i to imao prosjek 1,5 yardi po nosenju bruka... pa mi iamo i Barbera za RB sta to njemu fali?... rodjak ne pratis ti ovo ti se sjecas Tomlisona iz Chargersa i to je to, ali i sam znas da je izgubio svoju igru prije samog njegovog odlaska iz tvoje ekipe... recimo rpotiv Bearsa zadnju koja je igrana tamo kad smo proazeni kad su nas Chargersi stigli on je slabo trcao i ako je napravio TD i to kad se Mike Brown povrijedio
...bilo kako bilo hajde za QB mogu ti nekako i oprostiti, ali za RB si puno pogrijesio sto se tice Bearsa...Bearsi su ekipa koja je kroz historiju jedino imala RB, dok QB je bio misterija ekipe...Opet ti ponavljam Cutler je bolji QB kad ima vremena da baci....gledo si proslu tekmu vidio si da kad je imao vremena sta je radio...ponavljam ti Ryan je bolji QB barem ja to mislim, a i jedan je od boljih, ali covjek je dozivljavao ono sto dozivljava Cutler u Bearsima zadnje dvije godine i nije mogao nista...ebiga nije on kriv...Pogledaj sta uradise Manningu starijem u Coltsima...ljudi mu godinu sjebase jer su ga prebili, pa covjek je bacio toliki broj losih lopti prosle godine zbog onakve OL i je li to do njega?
I jos da ti kazem Tomlison je protiv Bearsa prosle godine imao svega 28 yardi trcanja i 14 recivinga.... jedino protiv Pittsburga je imao manje 16 yardi...doduse nije jedini koji je zaustavljen na toj brojci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.