ma kakva 2, 3 sam pogodioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sta se bunis, 2 crvena si pogodiohule_barca je napisao/la:ne znam da li postoji veći baksuz od mene: rakitsky -3, chygrinsky -2(valjda se ovako pišu)i bruno alves -2
![]()
Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
Mes Que Un Club
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni večeras igrali samo Sagna 5 bodova i Danny isto 5 bodova. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hule_barca je napisao/la:ma kakva 2, 3 sam pogodioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sta se bunis, 2 crvena si pogodiohule_barca je napisao/la:ne znam da li postoji veći baksuz od mene: rakitsky -3, chygrinsky -2(valjda se ovako pišu)i bruno alves -2
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Odjednom 28 bodova...
Szczęsny 3,Bosingwa 8,Srna 6,Boateng 1,Willian 3,Messi 5,Soldado 2.
Szczęsny 3,Bosingwa 8,Srna 6,Boateng 1,Willian 3,Messi 5,Soldado 2.
FK Pjetlovi
Još moram da pročitam upustva i da shvatim šta je ovo tačno, al' napravio sam ekipu, zanima me samo koji sada kod važi i kako odn. gdje da ga unesem?
Inače imam jednu finu ekipicu:
-----------Szczesny-----------
Rafinha-----Ignashevich----T.Silva----Azpilicueta
Hazard-----Fabregas----Defour------Miyaichi
-----------Pato------Hulk
Onda još:Malafeev,D.Luiz,Leitner,Lopez.
Inače imam jednu finu ekipicu:
-----------Szczesny-----------
Rafinha-----Ignashevich----T.Silva----Azpilicueta
Hazard-----Fabregas----Defour------Miyaichi
-----------Pato------Hulk
Onda još:Malafeev,D.Luiz,Leitner,Lopez.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Lafo 30 poena. Otkud Srni clean sheet da mi je samo znati.
Ostaju Casillas, Smalling, Xabi Alonso, Nasri i Hernandez za sutra. A uci ce mi sa klupe ovaj Jorge iz Apoela umjesto Coste iz Valencie. Trebalo bi ovo biti jedno prosjecno kolo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ja mislim da nema većeg baksuza od mene
, ostavim na klupi Abidala i Thiaga Silvu ( kontao haj bice tu golova pa da ne odem u minus
), a ono ljudi bili najbolji njih dvojica ukupno 22 boda
, a ja ukupno imam 25 do sad!
Sutra imam još: Lahma, Bastosa, Džeku ( kapiten), Miller i Nasri!
I da jel i ovdje ima ono ukoliko igrač sa iste pozicije ne odigra ni minut da ga zamjeni onaj sa klupe sa iste pozicije
I da jel i ovdje ima ono ukoliko igrač sa iste pozicije ne odigra ni minut da ga zamjeni onaj sa klupe sa iste pozicije
Zamjenjuje ga igrac koji ti je stavljen kao prva rezerva, bez obzira na kojoj poziciji igra. Ali samo ukoliko u toku odigravanja kola nisi vrsio izmjene u sastavu.juventus 0244 je napisao/la:Ja mislim da nema većeg baksuza od mene, ostavim na klupi Abidala i Thiaga Silvu ( kontao haj bice tu golova pa da ne odem u minus
), a ono ljudi bili najbolji njih dvojica ukupno 22 boda
, a ja ukupno imam 25 do sad!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Za početak solidno 21 bod od trojice, ne treba biti čorava mačka
Lloris (14/09)
Lahm (14/09) Ivanović (7) Diawara (8) Srna (6)
Schweinsteiger (14/09) * Bastos (14/09) Nasri (14/09) Carrick (14/09)
El Hamdaoui (14/09) Džeko (C) (14/09)
Klupa
Artur (14/09)
Hernández (14/09)
Khedira (14/09)
Squillaci (0)
Lloris (14/09)
Lahm (14/09) Ivanović (7) Diawara (8) Srna (6)
Schweinsteiger (14/09) * Bastos (14/09) Nasri (14/09) Carrick (14/09)
El Hamdaoui (14/09) Džeko (C) (14/09)
Klupa
Artur (14/09)
Hernández (14/09)
Khedira (14/09)
Squillaci (0)
Ma ovo su greške, svi imaju clean sheet. Ja mislim da će se to poništiti svima osim ovima koji stvarno i imaju, znači Chelsea, Genk, Valencia, Marseille. Jučer mi je nastupilo 5 igrača za 1. sastav i skupili su 20 bodova, ali kad im se oduzme nezasluženi clean sheet to je samo 10 i još kad se kazni za 2 primljena (Srna) to je samo 9, što je 1.8 bodova po igraču, a 2 su samo za igranje 60 minuta. Slabo. Sutra nadu polažem u clean sheet Casillasa, Maicona i Lucia, te golijadu kapetana Ronalda.
ljudi, sinoc sam na ovom fantasiju dobio 40 bodova, nisam nikad prije igrao pa me recite jel to uspjeh sad neki, mesi kao kapiten donio 10 bodova, tiago silva 13, walcot 5, dani alves 5, srna 6 , a veceras imam jos samira, xabi alonsa, yayu tourea, samira nasrija, samuela iz intera i lorisa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja sam skupio 34 poena.
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 14 sep 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
jel se mogu jos napravit ekipe pa pocet od 2.kola? predpostavljam da ne moze al et da priupitam 
Ja sam počeo englesku ligu igrat od 2 kola,pa bi i ovo trebalo da možebogbatina je napisao/la:jel se mogu jos napravit ekipe pa pocet od 2.kola? predpostavljam da ne moze al et da priupitam
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ak neko ima provjeren info nek javi da sad ne trazim bezze i ak moze da mi dadne link di se sastavljaju ekipe , valjda ce moc ako je mogao i premiershipSchwarz je napisao/la:Ja sam počeo englesku ligu igrat od 2 kola,pa bi i ovo trebalo da možebogbatina je napisao/la:jel se mogu jos napravit ekipe pa pocet od 2.kola? predpostavljam da ne moze al et da priupitam
evo sad neke ispravke, sa 40 bodova oborise mi na samo 25, provjerite i kod vas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ako sam ja dobro shvatio može, jer sam ja sinoć napravio ekipu.bogbatina je napisao/la:ak neko ima provjeren info nek javi da sad ne trazim bezze i ak moze da mi dadne link di se sastavljaju ekipe , valjda ce moc ako je mogao i premiershipSchwarz je napisao/la:Ja sam počeo englesku ligu igrat od 2 kola,pa bi i ovo trebalo da možebogbatina je napisao/la:jel se mogu jos napravit ekipe pa pocet od 2.kola? predpostavljam da ne moze al et da priupitam
Ustvari,siguran sam da može.
btw.Imam najjače dresove.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
49. sam od 57. u ss.ba ligi sa osvojenih samo 9 bodova
. Imam danas još 6 igrača: Casillasa (očekujem da ne primi gol i odigra utakmicu-6 bodova), Maicona (neće igrati-0 bodova), Lucia (očekujem kao i za Casillasa 6), Witsela (očekujem 2), Sammira (očekujem 2) i Ronalda (očekujem 2 gola i nastup čitavu utakmicu, kapetan je pa je to 2*10=20, jedino me on može izvući). Kad bi mi se ovo ostavrilo imao bih solidnih 45 bodova. Čestitke onom sa 54 boda, svaka mu čast. Za sljedeće kolo sam upotrjebio wild card pa sam zamjenio skoro čitavu momčad. Sastav će mi u sljedećem kolu izgledati ovako:
Kelava
Bakary Kone, Vida, Smalling, Pepe i David Luiz
Walcott, Xavi, Carrick i Xabi Alonso
Messi
Na klupi su: Mandanda, Pato, Mikel i Ailton.
Kelava
Bakary Kone, Vida, Smalling, Pepe i David Luiz
Walcott, Xavi, Carrick i Xabi Alonso
Messi
Na klupi su: Mandanda, Pato, Mikel i Ailton.
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 15 sep 2011, 11:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
mirsoalfakat
- Kontakt:
I meni se isto dogodilo XAVI mi imao ocjenu 6 sad ocjena 2,Srna mi imao 3 sad 1 , Willian mi imao 4 sad 2 , nezz sta vise rade kad mi messi-a spuste na 5 !Romariooo je napisao/la:evo sad neke ispravke, sa 40 bodova oborise mi na samo 25, provjerite i kod vas
Valjda ce ubuduce biti sve regularno :/
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ovo i jest regularno. Srnina ekipa je primila 2 gola, tako da nije mog'o dobiti bonus bodove za sačuvanu mrežu. Nije jedini koji je bio "nagrađen" od fantasy-ja nakon jučerašnjih mečeva. Kod mene je i Mertesacker bio clean sheet. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.