Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
jallet ?Napoli je napisao/la:Jel neko voljan prodati desnog beka ili mozda neka zamjena (Man City) ?
wilshera i 5 mil za de jongaRizah je napisao/la:Kako glup transfer menadžera Arsenala
Pozz.. mi imamo svoju ss.ba ligu osnivac @hule_barca i njemu se obrati ako hoces i ti da udjes u ligu ss.ba ja mislim da je ostalo jos slobodnih klubovaMarseille84 je napisao/la:Pozdrav ljudi, igrao sam prije ali evo sad nesto ponov hocu da otvorim racun.Mozete li mi reci jel imate svoju ligu ss.ba ili ste razmjesani.Ako imate moze'l pm
Hoces li Superpipa 88meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
pipo treba da ostane do kraja karijere u milanu zato ne hvalasenad_flamin je napisao/la:Hoces li Superpipa 88meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90![]()
Imal mjesta tamo u tvojo ligi ?Rizah je napisao/la:Kako glup transfer menadžera Arsenala
Baloteli 89 i Tevez 94 ?meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
Koliko bi dao za Drogbu? lvl 95meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
Samo kešmuXmania je napisao/la:možel Saha za Drogbu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.