Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
To mu je previše.

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- senad_flamin
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jallet ?Napoli je napisao/la:Jel neko voljan prodati desnog beka ili mozda neka zamjena (Man City) ?
Za zivot cijeli!
Eto ponudio sam za Teveza 22 miliona + Jamesa Rodrigeza(Wing,Am) i Maicona(cb) ja sam trenera Porta da znas samo pa ako neces prihvatititi reci mi da znam da pokusamo onda naci neko drugo zajednicko rijesenje
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Marseille84
- Kontakt:
Pozdrav ljudi, igrao sam prije ali evo sad nesto ponov hocu da otvorim racun.Mozete li mi reci jel imate svoju ligu ss.ba ili ste razmjesani.Ako imate moze'l pm 
Kako glup transfer menadžera Arsenala 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
wilshera i 5 mil za de jongaRizah je napisao/la:Kako glup transfer menadžera Arsenala
Za zivot cijeli!
Pozz.. mi imamo svoju ss.ba ligu osnivac @hule_barca i njemu se obrati ako hoces i ti da udjes u ligu ss.ba ja mislim da je ostalo jos slobodnih klubovaMarseille84 je napisao/la:Pozdrav ljudi, igrao sam prije ali evo sad nesto ponov hocu da otvorim racun.Mozete li mi reci jel imate svoju ligu ss.ba ili ste razmjesani.Ako imate moze'l pm
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Hoces li Superpipa 88meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
-RIVALDO-
pipo treba da ostane do kraja karijere u milanu zato ne hvalasenad_flamin je napisao/la:Hoces li Superpipa 88meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90![]()
e sada ozbiljno imas li kakvog napadaca 90 ili iznad 90
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Imal mjesta tamo u tvojo ligi ?Rizah je napisao/la:Kako glup transfer menadžera Arsenala
Visca el Barça ! Mes que un club !
Baloteli 89 i Tevez 94 ?meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- harebianconero
- Kontakt:
Koliko bi dao za Drogbu? lvl 95meho-medo je napisao/la:imali ko kakvog napadaca rejting 90 ili iznad 90
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U mojoj ligi ima mjesta, ali nije to to. Jer, mi tu ligu igramo već četiri ili pet sezona, Npr. imam budžet u Liverpoolu od 400 miliona. Liga je izgubila smisao, čak je ni ja ne igram.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
možel Saha za Drogbu? 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ima li neko slucajno da bi mi dao da vodim Liverpool, igram preko 2 godine ovu igricu i nikako ne mogu da preuzmem Liverpool, uvijek zauzet klub :S ako neko ima slucajno da bi mi dao Liverpool, bio bi mu zahvalan
- harebianconero
- Kontakt:
Samo kešmuXmania je napisao/la:možel Saha za Drogbu?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ponudio sam 10 miliona za Milnera i za Cassana 8 500 000 ko god vodi te klubove volio bih da prihvati ponude jer su mi ti igraci prijeko potrebni
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.