FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je sramota jebote ti sa njima patis umjesto da im uvalis 10 komada...
Polahko, prvo igramo u gostima. Drugo, znas da uvijek manje ekipe daju vise od sebe, kada mi gostujemo.Silkoni je napisao/la:Ovo je sramota jebote ti sa njima patis umjesto da im uvalis 10 komada...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
drago mi je da ga je hadžija zabio 
Ma šta daju sve, ginuuuuu, kao da više nikad neće zaigrati u životu. Kao da ih Ferguson gleda!ulaznica je napisao/la:Polahko, prvo igramo u gostima. Drugo, znas da uvijek manje ekipe daju vise od sebe, kada mi gostujemo.Silkoni je napisao/la:Ovo je sramota jebote ti sa njima patis umjesto da im uvalis 10 komada...
U novi boj ...
Niste vi Sparta Prag da nekom uvalite 5 komada, zadovoljite se minimalnom pobjedom i prolazom dalje! 
sumnjam da će biti minimalnapo'marke je napisao/la:Niste vi Sparta Prag da nekom uvalite 5 komada, zadovoljite se minimalnom pobjedom i prolazom dalje!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ko te pita kako igraš bitno je pobijediti mi u subotu igramo u Trebinju isto tako važnu tekmu a taćno je da se svi nalože na nas pa ti sad vidi a nema ni Pixija ni Suljića u timu
Sarajevo ljubavi moja!
- sarajlija89
- Kontakt:

Mislis, nije niko u nasoj ligi ???po'marke je napisao/la:Niste vi Sparta Prag da nekom uvalite 5 komada, zadovoljite se minimalnom pobjedom i prolazom dalje!
Sve je to u 10 deka...cak i drugoligasi. Ne znam ko je uopce ocekivo da ce biti lako danas...vazno je sacuvati snagi i rutinski odradit posao, sto Sarajevo za sada i radi...savrseno
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 14 sep 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
69.min - Sarajevo od 65. minute igra sa igračem više jer je zbog dva žuta kartona isključen Ristić. Bordo tim će čini se nastaviti seriju pobjeda
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jel to treba sad ginuti protiv Sloge, a u subotu u Trebinju hodati cetveronoske, ohladite malo momci, polahko 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
ma ovo je spola snage, plus s napadačkom postavkom koja prvi put igra zajedno.<3 LiMes <3 je napisao/la:Jel to treba sad ginuti protiv Sloge, a u subotu u Trebinju hodati cetveronoske, ohladite malo momci, polahko
Nisu uputili šut u okvir gola ba.
Opusteno ljudi,bitno je da ovo prodjemo ali nam je bitno i gostovanej u Trebinju.
Ocito je Plisek nasao neko kompromisno rjesenje ,i malo izmjesao ekipu bas zbog toga.
Ocito je Plisek nasao neko kompromisno rjesenje ,i malo izmjesao ekipu bas zbog toga.
-
samosarajvo
- Kontakt:
-A- je napisao/la:Opusteno ljudi,bitno je da ovo prodjemo ali nam je bitno i gostovanej u Trebinju.
To je to
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bitna je pobjeda u ovoj picnic utakmici,bez povreda, a onda u Trebinje po +3. 
PS: A ovo vezano za temu da li Suljic ima mjesta u Zelji ili ne. Kad bi svi treneri pravili isti sastav, onda ne bi ni bilo potrebe da neko mijenja trenera, zato i razlikujemo dobre i lose trenere
PS: A ovo vezano za temu da li Suljic ima mjesta u Zelji ili ne. Kad bi svi treneri pravili isti sastav, onda ne bi ni bilo potrebe da neko mijenja trenera, zato i razlikujemo dobre i lose trenere
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 14 sep 2011, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
80.min - U Doboju bez promjena. Sarajevo dobro čuva stečenu prednost. Sloga bespomoćna, jer nemože ozbiljnije ugroziti gol gostiju
Ma laganini samo! Svaku novu pobjedu raste nam sve vise i vise samopouzdanje!
Kakva god pobjeda samo neka se nizu!
Kakva god pobjeda samo neka se nizu!
87.min - Sarajevo mirno privodi utakmicu kraju, jer domaćini nemaju ni motiva niti snage da priđu golu bordo sastava
Kako ti dodje do sastava?il je to najava bila ko bi mogao krenutiVanBasten je napisao/la:de ne pehiraj.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Ljudi mene neka jeza hvata,da necemo kiksat![]()
inače ovo je sastav u Doboju: Adilović, Čomor, Belošević, Torlak, Dupovac, Sesar, Šćepanović, Džafić, Hadžić, Haskić, H. Handžić.
Pliseku sve diraj al odbranu jok
U sustini nekom treba hebat tetku zbog ovog Dzafica i njegovog guranja al eto,tek je poceo igrat Istok jos nije dosao na svoje sa njim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Lakši trening za pravi ispit u Trebinju.Ovaj šareni sastav je odradio svoj zadatak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, plisek i 26 gostiju.