neno#4 je napisao/la:Dirk je najbolji, ali i Gasol je tu negdje, vrlo vrlo blizu njega. Za 15 godina kada se bude pitalo ko je bolji, odgovor ce da bude Gasol sigurno.legenda reala je napisao/la:Stani ,neku veče si mi rekao nešto drugo ,kad sam te pitao (kratko i jasno si odgovorio Dirk) ,sad mi ovdje ima nekoliko nejasnoća šta ti i Edin želite da kažeteneno#4 je napisao/la:
Bez Pau - a Gasola. Procitaj tekst jos jednom. Edin objasnio. I pored toga sto on ima osip od Spanaca, priznao je covjek.![]()
Pročito sam tekst ima dobri stvari ,ali sve smo mi ovo što je on napričao znali i bez njega ,još jednom se vidi da on prati ovaj forum i odgovara na neka pitanja odavde (u vezi Paua) ,još da je rekao ko je bolji Mirza ili Savan (da ih je spomenuo ) onda bi bio 100% uvjeren .![]()
A Edin, samo da je malo manje subjektivan bio bi jos bolji. Ionako je najbolji novinar Balkana.
pa i sad ima ljudi koji tvrde da je gasol bolji od igraca koji je bio mvp nba sezone i aktuelni je mvp nba finala,novicki je najbolji evropljanin svih vremena za mene,iako mi je bio dugo vremena antipatican