FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Išao sam gledati Slaviju, što da ne, ljudi su zasluženo otišli u Evropu, bez ikakvih malverzacija sa vrha, a Lištica, Torpedo... ma zdra'o...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
aj idi gledaj letece medvjedice... a mi odosmo malo evrope da vidimo..Virtu4l je napisao/la:Išao sam gledati Slaviju, što da ne, ljudi su zasluženo otišli u Evropu, bez ikakvih malverzacija sa vrha, a Lištica, Torpedo... ma zdra'o...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
hahahahahahha sad se izvlace na to da smo na neposten nacin izasli u europu...Virtu4l je napisao/la:Išao sam gledati Slaviju, što da ne, ljudi su zasluženo otišli u Evropu, bez ikakvih malverzacija sa vrha, a Lištica, Torpedo... ma zdra'o...
adnan_hz je napisao/la:aj idi gledaj letece medvjedice... a mi odosmo malo evrope da vidimo..Virtu4l je napisao/la:Išao sam gledati Slaviju, što da ne, ljudi su zasluženo otišli u Evropu, bez ikakvih malverzacija sa vrha, a Lištica, Torpedo... ma zdra'o...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
navijači malog plavog kluba sa šugavice nemaju pravo da komentarišu igre FK SARAJEVOVirtu4l je napisao/la:Išao sam gledati Slaviju, što da ne, ljudi su zasluženo otišli u Evropu, bez ikakvih malverzacija sa vrha, a Lištica, Torpedo... ma zdra'o...
i eto mi smo uvrijeđeni što ti nećeš ići na utakmice FK SARAJEVO, stvarno jadno i žalosno od tebe
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Gledam svaki normalni sportski događaj u gradu, ovi nenormalni me ne zanimaju 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
volio bi da sarajevo prodje ali smjesno je da nema prenosa ipak je to evropski mec za ovake ko meni da vidim ko covjek malo tekme a ne neka sranja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
e prvi put cujem da postoji normalni i nenormalni sportski dogadjaj.....Virtu4l je napisao/la:Gledam svaki normalni sportski događaj u gradu, ovi nenormalni me ne zanimaju
O.d.j.e.b.i. u skokovima...Virtu4l je napisao/la:Išao sam gledati Slaviju, što da ne, ljudi su zasluženo otišli u Evropu, bez ikakvih malverzacija sa vrha, a Lištica, Torpedo... ma zdra'o...
normalno da ti je ovo nenormalan sportski dogadaj kad si naviko gledati famosi ostale livadske ekipe.. znam da je ovo za tebe kulturoloski sok (kao sto bi moj profesor rekao).... shvatam te.. to je isto kad pecinskog covjeka dovedes u grad pa mu sve cudno..Virtu4l je napisao/la:Gledam svaki normalni sportski događaj u gradu, ovi nenormalni me ne zanimaju
adnan_hz je napisao/la:normalno da ti je ovo nenormalan sportski dogadaj kad si naviko gledati famosi ostale livadske ekipe.. znam da je ovo za tebe kulturoloski sok (kao sto bi moj profesor rekao).... shvatam te.. to je isto kad pecinskog covjeka dovedes u grad pa mu sve cudno..Virtu4l je napisao/la:Gledam svaki normalni sportski događaj u gradu, ovi nenormalni me ne zanimaju

mene da ovako neko spusti ja bih se sam banovao sa foruma
Inače, normlani sportski događaji su mi kad dođe neki Newcastle United, koji je u to doba harao, pa napuni stadion, dođe 40.000 ljudi, a jos 10,000 ostane vani, ne mogu da uđu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma doslo vas dvesta miliona...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Inače, normlani sportski događaji su mi kad dođe neki Newcastle United, koji je u to doba harao, pa napuni stadion, dođe 40.000 ljudi, a jos 10,000 ostane vani, ne mogu da uđu...
a osim toga normalni su ti još oni kada se vi napalite na famos, karlovac, lokomotivu....itd da ih možete pobjediti

p.s. ma jeb* ovog štrumfa, mali mu željo ne igra europske utakmice pa došao vamo na našu temu da malo osjeti atmosferu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
PITARI ŠTA VAM JE, PITARI ŠTA VAM JE SAMO ***** DA VAM JE, SAMO ***** DA VAM JE
P.S akb ponoviće se slijedeća sezona što se tiče derby-a
Alo covjece zivis u oblacima.United je proslost i to sad vec daleka.Vrhunac sportskog dogadjaja za vas je osvajanje 3 boda u gostima nakon 800 dana(gori ste od Djerzeleza), pa da je minuta bilo bi puno a ne dana...A evropu niste vidjeli koliko godina da nemate globuse kuci ne bi ni znali gdje je...Zato pstt,igrajte sa Famosom i uzivajte...I bjezi na svoju,ovdje je rasprava o Evropskoj ligi a ne o tome kako smo igrali sa Vrbanjusom ili Orlicem...Virtu4l je napisao/la:Inače, normlani sportski događaji su mi kad dođe neki Newcastle United, koji je u to doba harao, pa napuni stadion, dođe 40.000 ljudi, a jos 10,000 ostane vani, ne mogu da uđu...
a ti si onaj sto za vrijeme vase utakmice u zenici, valja gluposti po forumu?fk zeljeznicar je napisao/la:PITARI ŠTA VAM JE, PITARI ŠTA VAM JE SAMO ***** DA VAM JE, SAMO ***** DA VAM JE

kako ce se ponoviti slijedeca sezona kad slijedeca jos nije bila hahahahahahahahahahahhhhhhhhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
a evo i virtualu klip da vidi kako se puni kosevo kad je u pitanju premierligaska utakmica.. ince utakmica sarajevo - zeljo... ako ne znate na toj utakmici je zapaljena u to vrijeme najveca baklajda na balkanu..
[youtube][/youtube]
a evo i virtualu klip da vidi kako se puni kosevo kad je u pitanju premierligaska utakmica.. ince utakmica sarajevo - zeljo... ako ne znate na toj utakmici je zapaljena u to vrijeme najveca baklajda na balkanu..
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: adnan_hz, dana/u 04 avg 2009, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nepismeni idi malo gramatiku prelistaj.Slijedeci znaci buduce vrijeme.Ja levata majko mila...fk zeljeznicar je napisao/la:PITARI ŠTA VAM JE, PITARI ŠTA VAM JE SAMO ***** DA VAM JE, SAMO ***** DA VAM JE
-
- Kontakt:
lijepo je to sto dodje newcastle,a jos ljepse sto se to desilo prije nekih 8 god kada je tvoj klub zadnji put izasao u Evropsku ligu,ups pardon tada je to jos bio KUP UEFA

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, johntravolta123, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vaya i 88 gostiju.