EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP Litvanija 2011
svaka čast Makedonci
Arogantni je napisao/la: Dok god budete imali igrace kao su Antic i Maccejleb za vas nema krize...
Maccejleb kakve je ulaze pogadjao ono nije normalno...
ma kakav mccaleb kakav antic druze ...ima dosta boljih igraca u drugim repkama.... nesto drugo je razlog njihovog uspeha!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
-
- Kontakt:
svaka cast makedonskim igracima i selektoru,antic ne zna sutati za dva poena,maksuz se izvlaci na trojku da bi sutnuo,mccaleb ko brzi voz
- alan_kardec
- Kontakt:
MAKEDONCI SVAKA ČAST!!!
Nevjerovatan turnir za njih, ljudi su u polufinalu ep, pa ko je to još mogao da očekuje?
Još jednom svaka im čast!
Nevjerovatan turnir za njih, ljudi su u polufinalu ep, pa ko je to još mogao da očekuje?
Još jednom svaka im čast!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Upravo gledam na teletekstu i ne mogu vjerovati svojim očima!!! Anbelivebl!!
Jednostavno, fantazija za Makedonce!!!!
Bravo, bravo i bravo Makedonija!!!!!!!!! Svaka čast!!
A sad do kraja!!
Jednostavno, fantazija za Makedonce!!!!
Bravo, bravo i bravo Makedonija!!!!!!!!! Svaka čast!!
A sad do kraja!!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Meccejleb je sigurno 2. play prvenstva tako da ti ta ne pije vode da nema kvalitet... Pazi ovo 2 min do kraja +5 za Litvaniju 3 napada zaredom Meccejleb na ulaze i 3x pogadja iz ne mogucih situacija, a za to vrijeme Antic 3 skoka u odbrani i 2 u napadu...Goldy je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Dok god budete imali igrace kao su Antic i Maccejleb za vas nema krize...
ma kakav mccaleb kakav antic druze ...ima dosta boljih igraca u drugim repkama.... nesto drugo je razlog njihovog uspeha!
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Goldy je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Dok god budete imali igrace kao su Antic i Maccejleb za vas nema krize...
sta?
da sam malo mladji i arogantniji sad bi ti rekao:" nemaš ti pojma o košarci"....sreća pa sam omudrao i nakupio godina i iskustvaArogantni je napisao/la:Meccejleb je sigurno 2. play prvenstva tako da ti ta ne pije vode da nema kvalitet... Pazi ovo 2 min do kraja +5 za Litvaniju 3 napada zaredom Meccejleb na ulaze i 3x pogadja iz ne mogucih situacija, a za to vrijeme Antic 3 skoka u odbrani i 2 u napadu...Goldy je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Dok god budete imali igrace kao su Antic i Maccejleb za vas nema krize...

Osim kvalitete (koja realno govoreći i nije nešto, objektivno), sportske sreće, tu veliki faktor igra i srce koje nadoknadi manjak potrebne kvalitete. I Makedonija je tim, a to je ono što je najbitnije!!
Drago mi je ko da su moji!
Drago mi je ko da su moji!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
hehe,
upravo tako goldy, ko da smo na istoj valnoj duljini
upravo tako goldy, ko da smo na istoj valnoj duljini

Koliko mi se ovi prijatelji na fejsu vesele kad su počeli kačiti i slike na profilu u vidu makedonskih zastava, košarkaša itd. dokle ide ovaj narod...

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
toooooooooooooooooooooooooooooo
makedonija
makedonija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Na ŠpanijuHOPLIT je napisao/la:Na koga idu Makedonci u polufinalu?

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
I polufinale je veliki uspjeh za njih. Stvarno se mora desiti čudo da pobjede Špance a ja u čuda ne vjerujem.B o X je napisao/la:Na ŠpanijuHOPLIT je napisao/la:Na koga idu Makedonci u polufinalu?
YNWA!
Čudo su već sad napravili.
Nitko, pa ni oni sami nisu mogli očekivati da će ovako daleko dogurati.
Nitko, pa ni oni sami nisu mogli očekivati da će ovako daleko dogurati.
ako je Grčka mogla 2004 osvojiti EP u nogometu....zašto se nešto slično ne bi moglo desiti u košarci?HOPLIT je napisao/la:I polufinale je veliki uspjeh za njih. Stvarno se mora desiti čudo da pobjede Špance a ja u čuda ne vjerujem.B o X je napisao/la:Na ŠpanijuHOPLIT je napisao/la:Na koga idu Makedonci u polufinalu?

Ima li kakav duzi pregled same tekme? Nisam gledao, a rado bih. Makedoncima svala cast, lijep uspijeh..
Ne vjerujem da će do finala, Španci bi stvarno morali podbacit da izgube od Makedonaca. Igrat će sa Srbijom za broncu.
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.