http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3d41dcaa0d4" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ODLIČAN LINK
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3d41dcaa0d4" onclick="window.open(this.href);return false;
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
http://www.megavip.tv/ch2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HD
samo sto meni malo trza
HD
samo sto meni malo trza
ima li ko link gdje Inter vodi 2-0,,ovdje na Sky jos 0-0 
edit:Curva Nord strajkuje 45 minuta
edit:Curva Nord strajkuje 45 minuta
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ponovno jadno i bezidejno
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
eto drugim bolje ide 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
.ebo vas Pazzini... Obija napolje na poluvremenu, nije se s loptom sasto...
cuj ofsajd,u sta ovaj gleda,,nadam se da ce Alvarez umjesto Zàratea u drugom i stvarno je ruzno bez Curve Nord,hocu da cujem ono INTEEEEEEEEER!INTEEEEEEEEER!INTEEEEEEEEER!INTER!INTER!INTER! 
Dosadno u prvih pola sata,poslije je to dosta bolje izgledalo...Sneijder i Zarate jedini nesto pokusavaju i igraju dobro. Zanetti,Obi i Pazzini uzasni.Ne mogu da vjerujem da Pazzo ono nije zabio,ono je tipicna situacija za njega.
Uvest Rickya odmah na poluvremenu umjesto Obia a poslije i Milita i Coutinha.
@Ado
Zarate igra dobro
Curva ce navijat u drugom poluvremenu...
Uvest Rickya odmah na poluvremenu umjesto Obia a poslije i Milita i Coutinha.
@Ado
Zarate igra dobro
Curva ce navijat u drugom poluvremenu...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
sto nema curve nord?i ovaj gasperini nije za intera nadam se da mu je ovo zadnja utakmicaadointer je napisao/la:cuj ofsajd,u sta ovaj gleda,,nadam se da ce Alvarez umjesto Zàratea u drugom i stvarno je ruzno bez Curve Nord,hocu da cujem ono INTEEEEEEEEER!INTEEEEEEEEER!INTEEEEEEEEER!INTER!INTER!INTER!
mah,meni se Zàrate previse zavlaci u coskove i onda ne zna gdje ce,,Zanettija treba napolje i on je grijesio dosta,,,ja bih pustio jos malo Pazzinija,jbga lik vuce za sobom najmanje 2,,od 30te minute su poceli dobro igrat,jbga ovi se brane stalno,svi su u svom 16cu,,vidim vise igraju na Nagatomo-Obi nego na Jonathana,valjda Zanetti stopa,,Ranocchia i Lucio se zasad odlicno slazu,,ne znam samo jel Cesar zaspao 
eto sad ces ih cut,,strajkuju ljudi 45' zato sto nisu htjeli igrat prvo kolopastore je napisao/la:sto nema curve nord?i ovaj gasperini nije za intera nadam se da mu je ovo zadnja utakmicaadointer je napisao/la:cuj ofsajd,u sta ovaj gleda,,nadam se da ce Alvarez umjesto Zàratea u drugom i stvarno je ruzno bez Curve Nord,hocu da cujem ono INTEEEEEEEEER!INTEEEEEEEEER!INTEEEEEEEEER!INTER!INTER!INTER!
cuj srce mi se trese ko kurban kad ih cujem
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 14 sep 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
ma ovaj zArate je prelud momak ,predobar ,predobar ,samo jos da je cuo za pass bio bi idealan ,,
Obi-a odma napolje Alvarez in ..tamo oko 60 ubacit Milita i valjda je skonto da je Pazzini najbolji joker ,od dobia u Palermu pa do
dan ,danas ..tako da bi trebalo da uvijek Milito bude starter ,,i nadam se Cou makar 15 - ak min . on bi nas mogao izvuci 
Obi-a odma napolje Alvarez in ..tamo oko 60 ubacit Milita i valjda je skonto da je Pazzini najbolji joker ,od dobia u Palermu pa do
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Lille vodi 2:0 protiv CSKA
Milito i Alvarez umjesto Obi-a i Pazze
Milito i Alvarez umjesto Obi-a i Pazze
IO SONO INTERISTA
Jos samo cekam vase djilkose da dobijem solidne pare... Nadam se da ce za dobrobit ital. fudbala a imene samog pobjediti... Dosta 1:0... Kakvi ste, kako stojite na terenu...Napadate li...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bezuspješno kružimoArogantni je napisao/la:Kakvi ste, kako stojite na terenu...Napadate li...
mah,ovi zatvoreni,moze se samo na liniji izvuc Milito,,nije lahko,,
jel ovo neko Vuvuzelu unio??
jel ovo neko Vuvuzelu unio??
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILITO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ma uci ce jedna,,bolji od Pazzinija 4x
ponovo fulaaasilenT je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILITO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IO SONO INTERISTA
IO SONO INTERISTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.