Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Principatus
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Da, trebali bi Nasri i Silva doći do svog 16terca po loptu. E jesi stručnjakkimbo je napisao/la:100 % greska Manchinia .. vidi im samo postavke igre u drugom Company iznosi loptu ... nigdje Nasria nigdje SIlve ..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
red bi bio da prestanes vrijedjat talijanske kluboveEdin.- je napisao/la:Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
- Neandertalac
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne bi bio red. Od sada su mi talijani na crnoj listi. Fuj.franco_tm je napisao/la:red bi bio da prestanes vrijedjat talijanske kluboveEdin.- je napisao/la:Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo
A na ovoj temi nisam nista napisao
Što je kreten?Neandertalac je napisao/la:Abd da zijani Sity , Mancini retardirani kreten,fuj
meni da je na avataru taj dres zapitao bih se o nekim stvarima , i gledao bih na fudbal malo drugacijeEdin.- je napisao/la:Ne bi bio red. Od sada su mi talijani na crnoj listi. Fuj.franco_tm je napisao/la:red bi bio da prestanes vrijedjat talijanske kluboveEdin.- je napisao/la:Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo
A na ovoj temi nisam nista napisao
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Arsenal FC till i die !franco_tm je napisao/la:
meni da je na avataru taj dres zapitao bih se o nekim stvarima , i gledao bih na fudbal malo drugacije
Ali ovo nije tema o meni, tebi, talijanskim klubovima, Arsenalu, vec o Edinu Dzeki.
I ne znam zasto si me citirao, smoru. Samo bezveze u off idemo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, ArtemisFowl, badboy, Balorda, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Bejker, bordobijeli, Bosanac90, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, celikmilan, DanijelTZ, DjaniTarik, Dontusodmendie, edin139, Edincapitano, exampLe., Fudo, galia95, Giuseppe1, Hajdeee, harko35, head88, HordasFks, invincible1921, JayCatwright, JimmyPage, kogmagie46, kolezeljovac, L-Train, Lynx, maha1, Majstorinho, Micron, MikiPirs, Mmm13, MostarNeretva, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, nedimmmm1337, Principatus, ronaldo99, SAMO BORDO, Shategabri, StevieG8, TefalTava, tutankamon1905, unavita, Venom, VensanKasel, Wolffire, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 460 gostiju.