NK Omladinac Mionica

DRHAUSE
Kontakt:

Re: NK Omladinac Mionica

Post Postao/la DRHAUSE » 13 sep 2011, 10:06

sony_91 je napisao/la:
piroman001 je napisao/la:sony daviš više s tim oštećeni ste ovde,oštećeni ste onde...pa svi su oštećeni što igraju u mionici...to i ptice na grani znaju,evo jeste li i jednu utakmicu do sada igrali a da nije bio penal za vas...sad ćeš ti reći pa postojao je,mani ba se ćorava posla...odlična slika vaše ekipe je zadnje kolo...lagano primite 3 komada i kući...nerviraš me više s tim dođem na forum da vidim ima li kakvih novosti,samo ti lupaš gluposti... :mrgreen:
Za nas do sada suđena tri penala a protiv nas dva, protiv Bratstva smo takođe oštećeni za penal, video čim dobijem cd. Svako može imati svoje mišljenje ali ako je penal onda se mora dosuditi. Malo je čudna statistika ali je tako. Mi smo i u Mostaru oštećeni za penal i to ko je bio na utakmici može potvrditi. Protiv Iskre smo imali suđenje takođe u korist gosta, sve se ovo sistematski radi, smetamo mnogima ali naše je da se probamo oduprijeti svim mogućim sredstvima.
Proti iskre suđenje u korist gosta. Sony ne lupaj . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 sep 2011, 10:44

DRHAUSE je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
piroman001 je napisao/la:sony daviš više s tim oštećeni ste ovde,oštećeni ste onde...pa svi su oštećeni što igraju u mionici...to i ptice na grani znaju,evo jeste li i jednu utakmicu do sada igrali a da nije bio penal za vas...sad ćeš ti reći pa postojao je,mani ba se ćorava posla...odlična slika vaše ekipe je zadnje kolo...lagano primite 3 komada i kući...nerviraš me više s tim dođem na forum da vidim ima li kakvih novosti,samo ti lupaš gluposti... :mrgreen:
Za nas do sada suđena tri penala a protiv nas dva, protiv Bratstva smo takođe oštećeni za penal, video čim dobijem cd. Svako može imati svoje mišljenje ali ako je penal onda se mora dosuditi. Malo je čudna statistika ali je tako. Mi smo i u Mostaru oštećeni za penal i to ko je bio na utakmici može potvrditi. Protiv Iskre smo imali suđenje takođe u korist gosta, sve se ovo sistematski radi, smetamo mnogima ali naše je da se probamo oduprijeti svim mogućim sredstvima.
Proti iskre suđenje u korist gosta. Sony ne lupaj . 8-)
pa pogledaj utakmicu, pogledaj kako je kartone davao odmah čitavoj odbrani, pogledaj koliko je bilo samo faulova više svirano za Iskru, pogledaj da nama nije svirao 3 očigledna prekida oko šesnaesterca,...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 sep 2011, 10:54

Zaboravljaš da sam pogledao čitavu utakmicu i analizirao sam je na forumu. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 sep 2011, 11:06

DRHAUSE je napisao/la:Zaboravljaš da sam pogledao čitavu utakmicu i analizirao sam je na forumu. :idea:
Nisam zaboravio, ja sam bio na utakmici i vidio sam sve, takođe sam vidio protiv Bratstva kako je bilo, protiv Jedinstva, bio sam u Kaknju također, u Mostaru isto i niko mi ne može promijeniti mišljenje ;). Protiv Jedinstva smo oštećeni, ali vidjelo se da nije bilo sa namjerom suca, jednostavo se bio izgubio negdje i nije ni znao šta i za koga svira. U Kaknju solidno suđenje, malo u prvom poluvremenu domaćinski onda drugo 50-50, u Mostaru nas na 1-0 rezultatu oštati za klasičan penal a sve osim toga 50-50, protiv Bratstva takođe 50-50 s tim da jedan penal nije vidio, ali je zato pustio nama jedan ofsajd, koji je bio jedno metar ili dva, i ništa više, negdje se i više pušta. Sve se to tako lijepo umota da je teško primijetiti, i do sada smo bolje suđenje imali u gostima nego u Mionici, para nemamo i onda nas keraju kako ko stigne

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 13 sep 2011, 15:06

sony_91 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Zaboravljaš da sam pogledao čitavu utakmicu i analizirao sam je na forumu. :idea:
Nisam zaboravio, ja sam bio na utakmici i vidio sam sve, takođe sam vidio protiv Bratstva kako je bilo, protiv Jedinstva, bio sam u Kaknju također, u Mostaru isto i niko mi ne može promijeniti mišljenje ;). Protiv Jedinstva smo oštećeni, ali vidjelo se da nije bilo sa namjerom suca, jednostavo se bio izgubio negdje i nije ni znao šta i za koga svira. U Kaknju solidno suđenje, malo u prvom poluvremenu domaćinski onda drugo 50-50, u Mostaru nas na 1-0 rezultatu oštati za klasičan penal a sve osim toga 50-50, protiv Bratstva takođe 50-50 s tim da jedan penal nije vidio, ali je zato pustio nama jedan ofsajd, koji je bio jedno metar ili dva, i ništa više, negdje se i više pušta. Sve se to tako lijepo umota da je teško primijetiti, i do sada smo bolje suđenje imali u gostima nego u Mionici, para nemamo i onda nas keraju kako ko stigne
moj sony hoće da vas izbace iz lige svi su protiv vas...hahahahahaha...vi trebate dobiti suspenziju stadiona da nikako ne igrate tamo možda će bolje suđenje biti u gostima za vas.... :lol: :D :mrgreen:
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...

omladinacmionica
Kontakt:

Post Postao/la omladinacmionica » 14 sep 2011, 14:14

Jarane nemas ti pojma !!! bezz lupetas neke gluposti....

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 sep 2011, 14:41

Evo zbog čega Damir Bilajac slovi za jednog od najboljih golmana lige!

[youtube][/youtube]

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 sep 2011, 19:11

Omladinac ostao bez trenera, opširnije na http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 sep 2011, 19:59

Tesko cete naci trenera k'o on sto je..,bash mi je zao sto vas je napustio..
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 sep 2011, 20:55

Žao mi je što vas je napustio.Dobar je to trener zaista.Možda ste mu trebali pružiti još jednu priliku,jer teško da nađete trenera kao što je on.
Eto možda prilike kada i ako Rizvić ode da on preuzme Budućnost,to bi sada najviše volio,mada realno teško da dođe do toga.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 sep 2011, 21:37

neutralan__ je napisao/la:Žao mi je što vas je napustio.Dobar je to trener zaista.Možda ste mu trebali pružiti još jednu priliku,jer teško da nađete trenera kao što je on.
Kako sam kaže zbog privatnih obaveza morao je napustiti kormilo federalnog prvoligaša iz Mionice. Obaveze mu nisu dopuštale da u nastavku sezone dnevno putuje 160 kilometara i razlaz je bio neminovan ishod.
Nisu ga smijenili, vec je on podnio ostavku koja je i prihvacena.
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 sep 2011, 21:49

L' Imperator je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Žao mi je što vas je napustio.Dobar je to trener zaista.Možda ste mu trebali pružiti još jednu priliku,jer teško da nađete trenera kao što je on.
Kako sam kaže zbog privatnih obaveza morao je napustiti kormilo federalnog prvoligaša iz Mionice. Obaveze mu nisu dopuštale da u nastavku sezone dnevno putuje 160 kilometara i razlaz je bio neminovan ishod.
Zar do Mionice ima 160km :shock: ?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 sep 2011, 22:48

neutralan__ je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:
Zar do Mionice ima 160km :shock: ?
ima u dva smjera ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 sep 2011, 22:51

Doduše nisam mislio na to.Mogući nasljednici osim ovog pomoćnika pošto ne vjerujem da će se dugo zadržati na čelu Omladinca ?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 sep 2011, 23:04

neutralan__ je napisao/la:Doduše nisam mislio na to.Mogući nasljednici osim ovog pomoćnika pošto ne vjerujem da će se dugo zadržati na čelu Omladinca ?
pa neka imena se vrte, ali za sad Omerčić vodi ekipu ;)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 15 sep 2011, 18:32

Predstavljen novi šef stručnog štaba, opširnije na http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 sep 2011, 15:36

Izvještaj sa utakmice Omladinac - Famos SAŠK Napredak na http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

Vrijedi istaći i to da je prvo poluvrijeme odlično odigrao Ibrahim Škahić, podsjetio me na njegove najbolje utakmice u Gradini. Kako vrijeme odmiče Škahić je sve bolji i bolji i pred njim je svijetla karijera

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 okt 2011, 19:59

ljudi jestel danas uspjeli zavrsiti tekmu imali neko da napise rezultat.nadam se da ste pobijedili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 okt 2011, 20:21

astra1922 je napisao/la:ljudi jestel danas uspjeli zavrsiti tekmu imali neko da napise rezultat.nadam se da ste pobijedili
Omladinac 2-1 Orašje

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 okt 2011, 20:43

dobro je bitno je da se nastavilo sa domacim pobjedama,mozel malo opsirniji izvjestaj kretanje rezultata strijelci i to
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.