To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Izvinjavam se adminima al ovo moram napisati za ove dusmane
Vi nas mrzite
Mi vas jeb***
Vi nas mrzite
Mi vas jeb***
Kakve veze ima Brotnjo,sa mojim mišljenjem?Valjda smije reći ono što mislim.Brotnjo je 1. ove sezone sa 12 bodova iz 4 kola,toliko o kantanjudiego_TM je napisao/la:To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?Ja mislio da je boto vec odavno ugasen al ocito se koprcaju
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 14 sep 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Šta mu se izvinjavaš, kad je pustio trolove da po ko zna koji put trabunjaju po našoj temi, onda ni za nas ne vrijede uobičajena pravila, samo pucajdamirCFC je napisao/la:Izvinjavam se adminima al ovo moram napisati za ove dusmane
Vi nas mrzite
Mi vas jeb***
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SarajlijaTM
sta vise citirate citlucanina i njegov klub gori ste vi od njega
ADNAN GUSO!!!
ADNAN GUSO!!!
Ja sam rekao ono što mislim,da ste vi daleko od prvaka,što se vidi po tablici,vi ste to shvatili kao trolanjeHawking je napisao/la:Šta mu se izvinjavaš, kad je pustio trolove da po ko zna koji put trabunjaju po našoj temi, onda ni za nas ne vrijede uobičajena pravila, samo pucajdamirCFC je napisao/la:Izvinjavam se adminima al ovo moram napisati za ove dusmane
Vi nas mrzite
Mi vas jeb***
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
hoće li gušo braniti protiv zvijezde ili bukvić
Mislit i srat nije isto.Grdan je napisao/la:Kakve veze ima Brotnjo,sa mojim mišljenjem?Valjda smije reći ono što mislim.Brotnjo je 1. ove sezone sa 12 bodova iz 4 kola,toliko o kantanjudiego_TM je napisao/la:To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?Ja mislio da je boto vec odavno ugasen al ocito se koprcaju
.
Gdje je taj brotnjo 1.?
NO PYRO NO PARTY
Buu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?
Gdje je taj brotnjo 1.?
ma to u turniru bobicastog voca,dobili grozdje u finalu na penale xD
- Curva_SUD
- Kontakt:
Igra pravo losa...
Mogu to oni puno bolje...
Karic apsolutno nije za Želju...
Napadaci se bore nedovoljno..
Malo raje...
Navijanje nije lose..
SVE U SVEMU MOZE BOLJE!
Mogu to oni puno bolje...
Karic apsolutno nije za Želju...
Napadaci se bore nedovoljno..
Malo raje...
Navijanje nije lose..
SVE U SVEMU MOZE BOLJE!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
sad će se hasagić i begović svađati ko će guši biti rezerva u reprezentacijiAmar_TM87 je napisao/la:Po meni, bar kako sam vidio, penala nije bilo.. Nemojte srat o Gusi kad je lik prekuco sviju miKako je samo jake intervencije imo (nije sarkazam)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odbrani Gušo onaj slobodnjak kad jedan čovjek galami: "Gledaš li ti ovo, Sušiću? Gledaš li?"

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa jedan pored mene se derao "j**** ti brasno" xDBianconeri1988 je napisao/la:Odbrani Gušo onaj slobodnjak kad jedan čovjek galami: "Gledaš li ti ovo, Sušiću? Gledaš li?"![]()
Je li prije postojala izreka tipa JAK VJETAR PUŠE DA BRANI MREŽU ADNANA GUŠE ili meni puše u glavi. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
raja priča nije karić godinu branio pa nije u formi,gušo zadnju branio na sprečinoj oproštajnoj tekmiBianconeri1988 je napisao/la:Odbrani Gušo onaj slobodnjak kad jedan čovjek galami: "Gledaš li ti ovo, Sušiću? Gledaš li?"![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!
A žao mi je nekako Karića, znam da nije ono namjerno uradio, ali i on nekako isto kao da brani bojažljivo i sa dozom straha, vidi se da je pod pritiskom...
A žao mi je nekako Karića, znam da nije ono namjerno uradio, ali i on nekako isto kao da brani bojažljivo i sa dozom straha, vidi se da je pod pritiskom...
Ž '21!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haj sto ne zna braniti, to mu se moze i nekako progledati kroz prste, al što je glup, pa napravi onakvu gresku, to vec ne moze bgm, od naredne tekme, da se pitam, bukvic bi branio, pa makar sve gubili do kraja, dovoljno je puta kiksaoBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
Za zivot cijeli!
šta mu raja sve psuje dobro zna kako se zove,ako dobije 2 tekme kazne gušo brani u banjaluciBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
faul na 40 metara od gola, na sjeveru se deru, kara pazi se, sutat cenidi je napisao/la:šta mu raja sve psuje dobro zna kako se zove,ako dobije 2 tekme kazne gušo brani u banjaluciBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
Za zivot cijeli!
- bistrikboy
- Kontakt:
Idemo dalje dajte nam pitare!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ELDIABLO20, Hrasno15, Lekqqq1921, Levin, Lynx, TefalTava, tiagofaria25 i 94 gosta.