Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Za Dinamo bi večeras bio uspjeh kad bi dali makar jedan gol ,a primili najviše tri.
Jasno je odavno ko će biti pobjednik i da neće biti nikakve rezultatske neizvjesnosti.
Sretno ovim našim forumašima koji su otišli u Zagreb.
Jasno je odavno ko će biti pobjednik i da neće biti nikakve rezultatske neizvjesnosti.
Sretno ovim našim forumašima koji su otišli u Zagreb.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- raul-zakon
- Kontakt:
Ima li neko link da ne stopa? Brzooooooo !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Vrlo loša igra Di Marie i Ramosa, nažalost
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma Ozil najgori! Najlosija njegova partija kako ga gledam od Schalkea na ovamo...FKKC je napisao/la:Vrlo loša igra Di Marie i Ramosa, nažalost
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Rukavina imao 1 na 1 sa Casillasem
Budala hoce lobovati

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Izgleda Dinamo iznenadio zvjezdice iz Madrida..valjda će u drugom pročepiti . 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Auuuu igraju ovi, mogli bi vas iznenadit, izgleda da su iz zvijezde previse potcijenile 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Jak Dinamo, jaak 

Jos sad Dinamo da bod izvuce haha
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zar je potrebno da jedan igrač Reala simulira protiv Dinama?
Hvala Kelavi što me oborio na kladionici (im'o sam 2 na golove
), momak je branio sve moguće i nemoguće. Real me uopće nije oduševio, al' bodovi su najbitniji. Ozila nisam ni vidio na terenu. Ubjedljivo najslabija karika u Realu koji je istrč'o na maksimirski teren.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlična partija Dinama! Strašno su odigrali. Real Madrid dobar, lopta nije htela u gol, ali nebitno, bodovi se pišu a ne igra.
Nadam se da je Ronaldo dobar, onaj start je izgledao užasno, ono Pepe v Alves, crveni karton. Samo ovde je Leko stvarno udario Ronalda, ali nadam se da je ok, da nije povreda.

Nadam se da je Ronaldo dobar, onaj start je izgledao užasno, ono Pepe v Alves, crveni karton. Samo ovde je Leko stvarno udario Ronalda, ali nadam se da je ok, da nije povreda.

- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Cristiano nije picka kao kitaloncianonymousHD je napisao/la:Odlična partija Dinama! Strašno su odigrali. Real Madrid dobar, lopta nije htela u gol, ali nebitno, bodovi se pišu a ne igra.
Mogli smo i bolje al tu su 3 boda

- anonymousHD
- Kontakt:
Ma i to što kažeš, tri boda su tri boda, koga briga kako smo došli do njih...
Došli ste teškom mukom do tri boda protiv tima koji vrijedi kao jedna Ronadova noga
, ali pobjedi se ne gleda u zube.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Evo gledam snimak nako igra ... Kelava
sta ciko brani 

Cijeli sjever skandirao kad je ronaldo imao loptu Mesi, messi hahah...izludili ga purgeri...a on izjavio nakon tekme ja sam bogat, lijep i pametan...ŽIvjela poniznost i skromnost!!!!

- tyler durden
- Kontakt:
izjavio da su ljudi ljubomorni na njega zbog tih atributa,ne znam gdje je pogrijesio.šampioni je napisao/la:Cijeli sjever skandirao kad je ronaldo imao loptu Mesi, messi hahah...izludili ga purgeri...a on izjavio nakon tekme ja sam bogat, lijep i pametan...ŽIvjela poniznost i skromnost!!!!![]()
S jedne strane mi je zao i zabrinut sam jer real vec dvije vezane utakmice ne pruza igru koju mi ocekujemo,al opet drago mi je i zbog dinama.Odigrali su ekstra,dobili samopouzdanja i vjerovatno ce biti borbe za trece mjesto ,naravno ako odrze ovu igru kao protiv reala.
Sudija,nezz,u par navrata je svirao prekrsaje za real koji nisu postojali,a ovaj lekov npr nije kaznio.
Najvise su me naljutili marcelo i ramos koji su dozvolili da ih igraci iz hrvatske lige iznerviraju,izmanipulisu i na kraju zaustave.Nije bilo potrebe za onom agresivnosti(ili je agresivnoscu
).U par situacija su se doslovno za,ebavali s njima.AL et 3 boda su 3 boda...
Sudija,nezz,u par navrata je svirao prekrsaje za real koji nisu postojali,a ovaj lekov npr nije kaznio.
Najvise su me naljutili marcelo i ramos koji su dozvolili da ih igraci iz hrvatske lige iznerviraju,izmanipulisu i na kraju zaustave.Nije bilo potrebe za onom agresivnosti(ili je agresivnoscu

Sretno zmajevi!!
Kaze Ronaldo zvizde mi jer sam lijep,bogat i veliki igrac .
Jel istina da su navijaci Dinama uzvikivali Messi Messi ? 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.