Svaka čast Dinamu. Ljudi su dali 150% svojih mogućnosti

i tada rezultat nije ni bitan. Real je igrao sa pola snage, kako i igraju takve ekipe u gostima protiv puno lošijih i to kad se zbroji, plus još sjajne obrane Kelave, retzultira minimalnim porazom Dinama.
Kelava-Ne zovu ga bezveze Sv. Ivan Kelava, stvarno je kao hobotnica, brani sve što se može obraniti, jedina mana su ispucavanja, ali ne možeš i jare i pare
Tonel-standardno dobar i siguran, ali sad protiv Reala, a ne Helsinkija, Neftchija i ostalih
Vida-fenomenalan, borben, brz, prodoran, malo me je živcirao kad uzme loptu i sam pođe u šesnaesterac Reala, derao sam se ''šta si ovaj umišlja''

, ali čovjek to može i svaka mu čast. Je.o bi mu mater da je izgubio loptu
Ibanez-najbolja njegova partija. Navikao sam na njegov prodor po boku radi brzine, pa čak i na dribling, ali to da su mu centaršutrevi za divno čudo upotrebljivi

i da je siguran u obrani me jako, jako pozitivno iznenadilo. Lucho Gonzalez

svaka čast.
Tomečak-zadovoljan sam sa njim, bio je dobar prema naprijed, samo za razliku od Vrsaljka nije siguran u obrani, ali jbga on je desno krilo, a ne desni bočni!
Calello-pravi zadnji vezni, daje sigurnost u igri i sa njim sam jako zadovoljan.
Leko-iskusniji i sigurniji od Calella, ali i puno više radi opasne startove i riskira crveni karton. Da to ne radi bio bi Vida, ali pošto jučer nije pocrvenio, prezadovoljan sam sa njim.
Kovačić-šta reći za 17-godišnjaka, koji igra onako pametno i kvalitetno i prolazi pored Xabi Alonsa i ostalih Realovih veznjaka. Pred njim je fantastična karijera ako ga ne sjebu ozljede i
mogao bi biti najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Ali za to treba još puno pure pojesti i treba imati mnogo i sreće i pameti.
Badelj-solidno, kapetanski odigrano, mali problem što je ponekad probao individualno, a to se ne može protiv Galacticosa, osim ako si Messi ili Ronaldinho
Sammir-na početku prošao kroz 4 Realova igrača i tada sam pomislio, ovo će biti Sammirova večer, ali posle ništa. Najkvalitetniji je igrač, ali problem je što mu je individualni potez draži od timskog. vjerujem da će mu to i prolaziti protiv Ajaxa ili Lyona.
Rukavina-čovjek stvarno nije golgeter, a napadač je

, ali realno za razliku od robusnog Beqiraja i tromog Krstanovića, njegova brzina je idealna za igru na kontre. On nije dao gol Casillasu, ali ova dvojica se ne bi našla u toj prilici 100%. Ako postane realizator od njega će biti dobar igrač, u suprotnom
Pokrivač-pokazao iskustvo i sigurnost i odigrao dobro iako nije imao puno nastupa prije toga.
Beqiraj-Vidi se da koristi snagu i da kad se dočepa lopte, teško mu ju je oduzeti, ali problem je što nije brži kako bi pobjegao braničima i kako bi došao do šuta i također je presebičan.

iz Dinama
Šitum-igrao najmanje i nije mogao ništa pokazati, jedino što je uradio je da je se sletio u Realovu obranu sa nekim driblingom što nije dobro završilo. No on je dobar igrač, a to je odraz njegove mladosti, neiskustva i vjerojatno treme. Tek se sad vidi koliko je Mateo zreo, jer je mleđi 2 godine i od mladog Šituma
Sa ovakvim žarom i sa ovakvom igrom Ajax i Lyon nisu favoriti protiv Dinama, ali sam siguran 99.99% da se protiv njih neće ovako zalagati tako da neću ništa prognozirati. Sretno Dinamu u ostalim utakmicama i nadam se da će dočekati proljeće u Europi.