GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Chelsea_CBH
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Chelsea_CBH » 15 sep 2011, 08:49

Nisam nezadovoljan... ali Rukavina :roll:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 sep 2011, 09:16

Svaka cast na utakmici,nisam je gledao,malo mi je zao sto su prenosili Napoli City umjesto Dinamo Real...
Cuo sam Ronaldo kuka ko obicno,moze li se znati s kim je razmijenio dres (ako ga je uopste zamijenio,posto ipak on najvise sebe voli)?
Cuo sam da je onaj Mateo dobio Dres Ozila. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2011, 10:27

Odgledah snimak i moram reci da me ova utakmica izuzatno podsetila na meceve Partizana i Reala iz 2004.Real napada,stvara prilike Kelava brani bas kao Pantic one godine,a Rukavina ovamo masi pa 100% sansu bas kao Sale Ilic onomad. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 sep 2011, 11:36

Narin je napisao/la:Svaka cast na utakmici,nisam je gledao,malo mi je zao sto su prenosili Napoli City umjesto Dinamo Real...
Cuo sam Ronaldo kuka ko obicno,moze li se znati s kim je razmijenio dres (ako ga je uopste zamijenio,posto ipak on najvise sebe voli)?
Cuo sam da je onaj Mateo dobio Dres Ozila. :D
Leko mu malo razvalio glezanj, pustio koju kap krvi i odmah nakon utakmice isao Jurcicu da se pozali, a onda je sam ganjao novinare da moze kukat, nisu oni morali ganjat njega...haha...
a dres je razmjenio s Tonelom ;)

a ja mogu rec da nisam nikako zadovoljan rezultatom, zasluzili smo bod, a ako ga nismo zasluzili opet sam ga kao navijac zelio i ne mogu bit zadovoljan porazom jer nije donjeo prolaz il nesto...igrom mogu bit zadovljan posebno Vidom i Lekom koji su pozitivno iznenadili, Vida manje jer se i prije pokazao pa sam to od njega i ocekivao, mozda nisam ocekivao da uzme loptu na svojih 16 i probije se s njom u Realovu polovicu i da odlicnu loptu, al nek samo tako nastavi :D...a Leko je rasturio Realovce, sve im lopte pokupio pred nosom...Kelava, mogu samo rec Kelava, o njemu nista ne treba ni pisat...Sammir i Badelj razocarali, Sammir bio nesto dobar na pocetku, a poslije kao da mu je bilo mrsko igrat...Ibanez treba jos samo malo da poradi na centarsutevima i bit ce fantastican...Tomecak prema ocekivanjima, da je imao vise lopti vjerujem da bi bilo i vise prodora...Calello stalno napreduje i danas je bio dobar...mali Kovacic, mali, da ima iskustva bio bi zvjer, al pred njim je velika karijera, nadam se sto duza u Dinamu :D...Rukavina, kao da sam znao da ce nesto zeznut, al ni u snu da ce zeznut onakvu priliku, da je bar netko drugi dobio onakvu loptu zabio bi sigurno...Beqiraj usao i nije bio los, po meni bolji od Rukavine, trebao ga je vec na poluvremenu uvest...Pokrivac odlican, mislim da ga je trebao stavit od prve umjesto malog Kovacica jer se sinoc vidjelo njegovo iskustvo koje puno fali Mateu...Situm usao i mislim da je jedini koji je bas ono naivno krenuo u dribling i izgubio loptu od Realovaca, al nije mogao nista ni pokazat, nije igrao ni 10 minuta...

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 15 sep 2011, 12:33

Najavljivali Šminkera jučer da će da zabi hattrick a odigrao kao i obično katastrofa glavno da je frizurica na mjestu nakon svake utakmice :lol:
Dio Porta

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 sep 2011, 12:35

Sve čestitke na hrabroj i istrajnoj igri.Ne bi me čudilo kada bi Dinamo napravio nešto više u ovoj grupi,jer realno Real je daleko najjača ekipa u grupi,mislim da se sa ovim ostalim može nositi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 15 sep 2011, 12:43

Dinamo će najmanje drugi da završi u grupi :!:
Dio Porta

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 12:44

KOji genijalci ovdje :mrgreen:

Ovdje je samo Real sprijecio Real da ne bude demoliran Dinamo.
Ovakav rezultat nije produkt Dinamove dobre igre vec Realove lose igre.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 sep 2011, 13:17

Spartak je napisao/la:KOji genijalci ovdje :mrgreen:

Real nije htio da igra kako zna,nego su dosli negdje bogu za nogu,da pobjede sto prije i sto prije kuci da odu.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 sep 2011, 13:23

Jasta,ni Barca nije htjela protiv Milana da igra,ni United protiv Benfica,ni Inter protiv Tra..... :D.
Nekima koda je krivo sto je Dinamo zabiljezio ovako dobar rezultat.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 sep 2011, 13:23

Svaka čast Dinamu. Ljudi su dali 150% svojih mogućnosti :D i tada rezultat nije ni bitan. Real je igrao sa pola snage, kako i igraju takve ekipe u gostima protiv puno lošijih i to kad se zbroji, plus još sjajne obrane Kelave, retzultira minimalnim porazom Dinama.
Kelava-Ne zovu ga bezveze Sv. Ivan Kelava, stvarno je kao hobotnica, brani sve što se može obraniti, jedina mana su ispucavanja, ali ne možeš i jare i pare ;)
Tonel-standardno dobar i siguran, ali sad protiv Reala, a ne Helsinkija, Neftchija i ostalih
Vida-fenomenalan, borben, brz, prodoran, malo me je živcirao kad uzme loptu i sam pođe u šesnaesterac Reala, derao sam se ''šta si ovaj umišlja'' :mrgreen: , ali čovjek to može i svaka mu čast. Je.o bi mu mater da je izgubio loptu :mrgreen:
Ibanez-najbolja njegova partija. Navikao sam na njegov prodor po boku radi brzine, pa čak i na dribling, ali to da su mu centaršutrevi za divno čudo upotrebljivi :o i da je siguran u obrani me jako, jako pozitivno iznenadilo. Lucho Gonzalez :lol: svaka čast.
Tomečak-zadovoljan sam sa njim, bio je dobar prema naprijed, samo za razliku od Vrsaljka nije siguran u obrani, ali jbga on je desno krilo, a ne desni bočni!
Calello-pravi zadnji vezni, daje sigurnost u igri i sa njim sam jako zadovoljan.
Leko-iskusniji i sigurniji od Calella, ali i puno više radi opasne startove i riskira crveni karton. Da to ne radi bio bi Vida, ali pošto jučer nije pocrvenio, prezadovoljan sam sa njim.
Kovačić-šta reći za 17-godišnjaka, koji igra onako pametno i kvalitetno i prolazi pored Xabi Alonsa i ostalih Realovih veznjaka. Pred njim je fantastična karijera ako ga ne sjebu ozljede i mogao bi biti najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Ali za to treba još puno pure pojesti i treba imati mnogo i sreće i pameti.
Badelj-solidno, kapetanski odigrano, mali problem što je ponekad probao individualno, a to se ne može protiv Galacticosa, osim ako si Messi ili Ronaldinho ;)
Sammir-na početku prošao kroz 4 Realova igrača i tada sam pomislio, ovo će biti Sammirova večer, ali posle ništa. Najkvalitetniji je igrač, ali problem je što mu je individualni potez draži od timskog. vjerujem da će mu to i prolaziti protiv Ajaxa ili Lyona.
Rukavina-čovjek stvarno nije golgeter, a napadač je :roll: , ali realno za razliku od robusnog Beqiraja i tromog Krstanovića, njegova brzina je idealna za igru na kontre. On nije dao gol Casillasu, ali ova dvojica se ne bi našla u toj prilici 100%. Ako postane realizator od njega će biti dobar igrač, u suprotnom :arrow:
Pokrivač-pokazao iskustvo i sigurnost i odigrao dobro iako nije imao puno nastupa prije toga.
Beqiraj-Vidi se da koristi snagu i da kad se dočepa lopte, teško mu ju je oduzeti, ali problem je što nije brži kako bi pobjegao braničima i kako bi došao do šuta i također je presebičan. :arrow: iz Dinama
Šitum-igrao najmanje i nije mogao ništa pokazati, jedino što je uradio je da je se sletio u Realovu obranu sa nekim driblingom što nije dobro završilo. No on je dobar igrač, a to je odraz njegove mladosti, neiskustva i vjerojatno treme. Tek se sad vidi koliko je Mateo zreo, jer je mleđi 2 godine i od mladog Šituma ;)
Sa ovakvim žarom i sa ovakvom igrom Ajax i Lyon nisu favoriti protiv Dinama, ali sam siguran 99.99% da se protiv njih neće ovako zalagati tako da neću ništa prognozirati. Sretno Dinamu u ostalim utakmicama i nadam se da će dočekati proljeće u Europi.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 15 sep 2011, 14:16

Kovačić sinoć odigrao maestralno a samo mu je sedamnaest godina.
Veliki respect za Matea
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 15:16

Galion je napisao/la:Svaka čast Dinamu. Ljudi su dali 150% svojih mogućnosti :D i tada rezultat nije ni bitan. Real je igrao sa pola snage, kako i igraju takve ekipe u gostima protiv puno lošijih i to kad se zbroji, plus još sjajne obrane Kelave, retzultira minimalnim porazom Dinama.
Kelava-Ne zovu ga bezveze Sv. Ivan Kelava, stvarno je kao hobotnica, brani sve što se može obraniti, jedina mana su ispucavanja, ali ne možeš i jare i pare ;)
Tonel-standardno dobar i siguran, ali sad protiv Reala, a ne Helsinkija, Neftchija i ostalih
Vida-fenomenalan, borben, brz, prodoran, malo me je živcirao kad uzme loptu i sam pođe u šesnaesterac Reala, derao sam se ''šta si ovaj umišlja'' :mrgreen: , ali čovjek to može i svaka mu čast. Je.o bi mu mater da je izgubio loptu :mrgreen:
Ibanez-najbolja njegova partija. Navikao sam na njegov prodor po boku radi brzine, pa čak i na dribling, ali to da su mu centaršutrevi za divno čudo upotrebljivi :o i da je siguran u obrani me jako, jako pozitivno iznenadilo. Lucho Gonzalez :lol: svaka čast.
Tomečak-zadovoljan sam sa njim, bio je dobar prema naprijed, samo za razliku od Vrsaljka nije siguran u obrani, ali jbga on je desno krilo, a ne desni bočni!
Calello-pravi zadnji vezni, daje sigurnost u igri i sa njim sam jako zadovoljan.
Leko-iskusniji i sigurniji od Calella, ali i puno više radi opasne startove i riskira crveni karton. Da to ne radi bio bi Vida, ali pošto jučer nije pocrvenio, prezadovoljan sam sa njim.
Kovačić-šta reći za 17-godišnjaka, koji igra onako pametno i kvalitetno i prolazi pored Xabi Alonsa i ostalih Realovih veznjaka. Pred njim je fantastična karijera ako ga ne sjebu ozljede i mogao bi biti najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Ali za to treba još puno pure pojesti i treba imati mnogo i sreće i pameti.
Badelj-solidno, kapetanski odigrano, mali problem što je ponekad probao individualno, a to se ne može protiv Galacticosa, osim ako si Messi ili Ronaldinho ;)
Sammir-na početku prošao kroz 4 Realova igrača i tada sam pomislio, ovo će biti Sammirova večer, ali posle ništa. Najkvalitetniji je igrač, ali problem je što mu je individualni potez draži od timskog. vjerujem da će mu to i prolaziti protiv Ajaxa ili Lyona.
Rukavina-čovjek stvarno nije golgeter, a napadač je :roll: , ali realno za razliku od robusnog Beqiraja i tromog Krstanovića, njegova brzina je idealna za igru na kontre. On nije dao gol Casillasu, ali ova dvojica se ne bi našla u toj prilici 100%. Ako postane realizator od njega će biti dobar igrač, u suprotnom :arrow:
Pokrivač-pokazao iskustvo i sigurnost i odigrao dobro iako nije imao puno nastupa prije toga.
Beqiraj-Vidi se da koristi snagu i da kad se dočepa lopte, teško mu ju je oduzeti, ali problem je što nije brži kako bi pobjegao braničima i kako bi došao do šuta i također je presebičan. :arrow: iz Dinama
Šitum-igrao najmanje i nije mogao ništa pokazati, jedino što je uradio je da je se sletio u Realovu obranu sa nekim driblingom što nije dobro završilo. No on je dobar igrač, a to je odraz njegove mladosti, neiskustva i vjerojatno treme. Tek se sad vidi koliko je Mateo zreo, jer je mleđi 2 godine i od mladog Šituma ;)
Sa ovakvim žarom i sa ovakvom igrom Ajax i Lyon nisu favoriti protiv Dinama, ali sam siguran 99.99% da se protiv njih neće ovako zalagati tako da neću ništa prognozirati. Sretno Dinamu u ostalim utakmicama i nadam se da će dočekati proljeće u Europi.
Nema šanse da Dinao dočeka proljeće u Evropi, to se još nikad nije dogodilo, a neće ni sada.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 sep 2011, 15:58

@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 sep 2011, 16:20

Gledao sam prvo poluvrijeme i mogu reci samo da sam odusevljen igrom Dinama! Onako odigrati vs jednog Reala je za svaku pohvalu! ;) Dinamo godinama ima konstantu u Evropi i to mu je veliki + u ovakvim utakmicama...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 17:16

Narin je napisao/la:

Jasta,ni Barca nije htjela protiv Milana da igra,ni United protiv Benfica,ni Inter protiv Tra..... :D.
Nekima koda je krivo sto je Dinamo zabiljezio ovako dobar rezultat.
Da si gledao utakmicu shvatio bi da Real po prvi put u povijesti pobijedio nekoga a da nije trčao :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 18:27

Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 sep 2011, 18:32

Da je Dinamo imao više iskustva bila bi prevaga na našoj strani ,utakmica odlična,pokazali su svima da mladi ljudi igrači imaju nade i talenta,Jurčiću i dečkima svaka čast,sinoć smo se kao građani ponosili sportskoj večeri u Zagrebu,pokazaili da 'Balkanci' -jeftini, nešto znaju.Kelava odličan i samo hrabro i pametno dalje. Igra,brzina,borbenost kapa dole. ;) :P
Nisu se osramotili kako se pričalo bit će golijadaaa ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 sep 2011, 18:47

Svi su htjeli golijadu u našoj mreži, ali ništa od tog
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 sep 2011, 18:58

England je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.

E vidis nikada se nije dogodilo ili nikada se nije dogodilo od kada sam ja ziv nije isto...

a ovo da su oni igrali recreativo, pa koga briga, izasli su u najjace sastavu i lako su mogli ostat bez tih 3 boda, budimo realni svi su napocetku upisali pobjedu reala ali isto Dinamo je imao svoje prilike i lako je mogao do boda da je bilo koncentracije u zavrsnici.

Necu predviđat sta ce biti ali eto nakon ove jucerasnje predstave sam uvjeren da mozemo do treceg mjesta, Ajax smo pobjeđivali kad su imali i jace generacije, a Lyon sam gledao protiv Rusa u pretkolu i nisu me impresionirali...

Nogomet je nepredvidiv, tko je mogao reci da ce jedni Grci osvojit Euro, ima mali milijun takvih i slicnih situacija, zato je glupo predviđat nesto unaprijed, a pogotovo unaprijed 5 kola.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []