EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Dongle
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la Dongle » 15 sep 2011, 16:53

Mislim da je Srbija dobila drugog najtezeg mogućeg protivnika,odmah poslije Spanije.Rusija mozda nije toliko kvalitetna koliko je nezgodna po reprezentaciju Srbije.Bit ce izuzetno teska utakmica i vrlo tesko je prognozirati jednu ovakvu utakmicu.Mislim da ce u ovoj utakmici odluciti iskustvo.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 15 sep 2011, 16:53

Goldy je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Goldy je napisao/la:znaci veceras ocekujem +20 za rusiju

Znači aj se umij drugar,malo realnosti nije na odmet ;) al ok,to je tvoje mišljenje,tvoja prognoza,ovo je forum,svak ima pravo da daje mišljenje.a utakmica će za 4 sata,ipak mislim da si pretjerao.
ma dobro može biti da sam preterao :mrgreen: ali eto nekako me ne bi začudilo da tako bude...jer nekako mi rusi sa lakoćom igraju u napadu sve sami aleyoop-ovi, a srbi neuverljivi sa mnogo oscilacija...što ne znači da ne možete biti šampioni ako Vas sreća ili sudbina bude htela :idea:

Samo uporedi protivnike i sve će ti biti jasno.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 15 sep 2011, 17:10

Slavlje u Skoplju poslije nestvarne pobjede Makedonaca sinoc

" onclick="window.open(this.href);return false;
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 sep 2011, 17:20

Uspjeh Makedonije mi mozemo samo sanjati !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 sep 2011, 17:46

The Game je napisao/la:
Goldy je napisao/la:
a poraz od turske? 2 poena u cetvrtoj cetvrtini ti nazivas kvalitetom? to nije oscilacija? ali dobro...moze se reci da su bili najuvjerljiviji...ali mozda zato sto su spanci imali lakse protivnike?

makedonija nije varirala ..imali su jednu neresenu sa crnom gorom i poraz u zadnoj sekundi od rusa....dakle i te utakice koje su izgubili i sve ostalo odigrali su u istom ritmu i bez obzira da li im je neki kljucni igrac povredjen ili iskljucen...
koje je.bene lakse protivnike? na jednoj strani turska i njemacka, a 'vamo finska i gruzija od ekipa koje su ispale :roll:
Covjek ocito ne zna da je Pau odmarao u toj utakmici. I da su sve ostale ne dobili, nego pocistili sa dvadesetak i kusur razlike.

Ako ti mislis da su Spanci imali lakse protivnike, onda stvarno ne znam o cemu pricamo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 15 sep 2011, 18:28

Svaka cast Makedoncima. Ovim polufinalom su obezbjedili Olimpijske igre.Osvojili medalju ili ne napravili su nevjerovatan rezultat. McCaleb je ja mislim vec sad osigurao mjesto u najboljoj petorci prvenstva i to je realno i zasluzio a MVP ce vjerovatno biti Gasol jer su Spanci vjerovatno najblizi finalu ali i trofeju.
U finalu ocekujem Spaniju i Srbiju.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 sep 2011, 18:31

Parker us*a 2 uzastopna napada. Prvo nerezonskim šutem preko 24 ruke :mrgreen: , a onda ovim pokušajem asistencije za Diawa. Biće ovdje gusto do kraja, a ostale su još samo 2 minute. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 15 sep 2011, 19:07

neno#4 je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Goldy je napisao/la:
a poraz od turske? 2 poena u cetvrtoj cetvrtini ti nazivas kvalitetom? to nije oscilacija? ali dobro...moze se reci da su bili najuvjerljiviji...ali mozda zato sto su spanci imali lakse protivnike?

makedonija nije varirala ..imali su jednu neresenu sa crnom gorom i poraz u zadnoj sekundi od rusa....dakle i te utakice koje su izgubili i sve ostalo odigrali su u istom ritmu i bez obzira da li im je neki kljucni igrac povredjen ili iskljucen...
koje je.bene lakse protivnike? na jednoj strani turska i njemacka, a 'vamo finska i gruzija od ekipa koje su ispale :roll:
Covjek ocito ne zna da je Pau odmarao u toj utakmici. I da su sve ostale ne dobili, nego pocistili sa dvadesetak i kusur razlike.

Ako ti mislis da su Spanci imali lakse protivnike, onda stvarno ne znam o cemu pricamo.

Znao sam da je pau odmarao ali i makedoncima je povredjen gecevski, i antic im je igrao sa 4 licne pa im to nije smetalo... kakva je to silna ekipa spanija ako im igra toliko zavisi od jednog covjeka...pa valjda imaju nekog kosarkasa da ubaci vise od 2 poena u 4/4 ili se oni automatski useru bez paua? sa druge strane to sto je trener spanije odmarao(ili morao odmarati) paua u nekoj utakmici pa im igra oscilira nije problem makedonije to moze znaciti da spanci nisu strucni da rasporede minutazu ili spreme igraca kako treba...dakle i to govori o nekvaliteti na neki nacin ili kvaliteti

A namerno sam pitao ko je imao lakse protivnike spanija ili makedonija? samo zato da vas protresem iz vase hipnoze... da cenite ekipe po medijskoj i/ili prosloj vrednosti igraca ili jos gore individualnoj vrednosti...kao da umesto partije kosarke igraci igraju 5 utakmica jedan na jedan basketa :) hahahah :mrgreen: :mrgreen:

i opet nakon sto je makedonija totalni autsajder sa papirnatom vrednoscu DALEKO iza rusije slovenije hrvatske grcke litve pobedila sve te reprezentacije ili odigrala egal kao u slucaju sa rusijom(dakle pokazala vam da vase merilo jacine protivnika nije ispravno, vi jos uvek merite vrednost na isti nacin...? i raspravljate o tome ko je imao lakse protivnike...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 sep 2011, 19:31

bice tesko srbiji veceras,imaju samo tri beka na raspolaganju

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 sep 2011, 19:50

@Goldy, uzmi Srbiji Teodosica, Makedoncima McCalleba, Francuzima Parkera, i ostalim velikim (da ne spominjemo Njemacku), i vidjet ces kakva ce to ekipa da bude.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 sep 2011, 19:57

Evo BiH ipak ima predstavnika u 1/4 finalu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2011, 20:42

Nevjerovatno koliko Teo srlja! :shock: Treba iskontrolisati skok i mogli bi na taj način doći do dobrog rezultata, u suprotnom biće 10+ na kraju za Ruse.
Mnogo fali Krstić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2011, 20:43

Jao,jao,jao nemamo odbranu,nemamo napad,nemamo skok,ma nemamo nista i opet na srecu samo 7 gubimo.Moramo mnogo mnogo bolje od ovoga ako uopste hocemo i da mislimo o pobedi ovde.Ovako veoma veoma tesko.

Teo 6 izgubljenih lopti. :oops: :shock:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 15 sep 2011, 20:46

neno#4 je napisao/la:@Goldy, uzmi Srbiji Teodosica, Makedoncima McCalleba, Francuzima Parkera, i ostalim velikim (da ne spominjemo Njemacku), i vidjet ces kakva ce to ekipa da bude.
makedonija bi opet bila sjajna za druge ne znam.....ne znam sta se furate toliko na mccaleba....mislim da ste svi vi šokirani onim što se desilo i ne možete to sebi da objasnite pa svaljujete sve na njega da vam se ne bi poljuljao sistem vrednosti....a svi znamo da niko ne voli da mu se to poljulja.....Bo jeste dobar igrac ali nije jordan...daje 20-ak koseva, ali i trosi dosta lopti...da ga nema igrao bi neko drugi umesto njega i mozda malo manje davao koševa...ako se moze istaknuti u makedoniji neki pojedinac onda je to samo trener...trener ima najjacu polugu da kao pojedinac nesto uradi...i verovatno je on najzasluzniji sto SVAKI IGRAČ MAKEDONIJE U SVAKOJ UTAKMICI IZ DANA U DAN igra pribrano, sigurno, stalozeno, ne gube se nikada, ni kad se gubi, ni kad se protivnik priblizava....smireno stalozeno sigurno borbeno angazovano HRABRO I SAMOPOUZDANO... gotovo svaka akcija ima glavu i rep......strpljivi su....dokaz da bi i bez njega bili sjajni je njihova igra u odbrani....u odbrani su bili potpuno ravnopravni sa svim protivnicima...opet ponavljam i u odbrani i u napadu SVAKI IGRAC MAKEDONIJE IGRA ZACUDJUJUCE INTELIGENTNO I USPJESNO NA SVAKOJ UTAKMICI!!!...tako da sve to pripisivati mc callebu moglo bi biti pomalo naivno...dakle tim je nesto vise od zbira pojedinaca...motiv je nesto vise od proslih rezultata.....a PSIHA je nesto sto ima uticaja mnogo vise nego sto se misli.........eto protiv rusa(NBA STAR KIRILENKO SE NIJE VIDEO) i jucer se videlo najbolje da oni ne ovise o individualnoj snazi njihovih igraca nego su EKIPA...dakle jedan od njihovih najboljih gečevski nije uopste igrao, drugi -ANTIC je imao 4 lične protiv domaćina prvenstva u eliminacionoj utakmici(dakle bez mogucnosti da nesto ozbiljnije uradi) oni su mrtvi hladni odigrali triler završnicu u kojoj je presudila kradja jedne prethodno ukradene lopte....dakle to je definitivno ekipa a ne tim od jednog coveka....cak i da je tim od jednog coveka i to je snaga...jer veliko je umeće da se čitav kolektiv podredi igri na jednog čoveka....

a kao dokaz da uspeh makedonije nije delo mccaleba upitat cu vas ko je najzasluzniji sto je grcka osvojila EURO 2004 U FUDBALU?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 sep 2011, 21:40

Ovu Rusiju jedino Spanija moze dobiti, mada i to je tesko, jer ovi igraju odbranu da im ni pojedine NBA ekipe ne bi mogle parirati
15.10 - 15.06 ...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 15 sep 2011, 21:43

gotovo i srbija ispala :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 sep 2011, 21:43

Ted Mosby je napisao/la:Evo BiH ipak ima predstavnika u 1/4 finalu

objasni ovu glupost :?
15.10 - 15.06 ...

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 15 sep 2011, 21:44

eto čitavo vreme ste se jadali da ste igrali protiv jačih protivnika...a sad kad ste se ogledali sa istima(rusija i litva) pokazalo se da je makedonija za +20 poena bolje odigrala sa istima i prošla u polufinale

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 15 sep 2011, 21:47

skyisthelimit je napisao/la:Ovu Rusiju jedino Spanija moze dobiti, mada i to je tesko
ajde ne preteruj..... jedva su makedoniju dobili.... na sreću u zadnjoj sekundi

Dongle
Kontakt:

Post Postao/la Dongle » 15 sep 2011, 21:48

Poslije nesretnog poraza od Francuske Srbiji su kola krenula nizbrdo.Kao da to nije ista ekipa.Totalno im je pala koncentracija,a sut za 3 poena totalno los.Ne znam sta se desilo sa ekipom poslije utakmice sa Francuzima? :?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.