Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pojedini od vas nemaju pojma sta pricaju! Ne mora se ekipa braniti da bi uzimala titule, prati li iko Barcu ovih godina, igraju formaciju 3-6-1 cijelio vrijeme, s tim da i ovaj napadac nekada prelazi u vezni red i u napad se ubaci onaj ko stigne iz veze! Samo pogledajte zavrsnicu LP od lani, Iniesta i Messi su zabili kljucne golove Chelsea-u i Man-u, a veznjaci su, smijesno je sta su radili u finalu LP, United nije lopte vidio od 10. minute, 2 tekmu polufinala su malo podbacili, ali su prvu isto tako dominirali! Sve je bilo bazirano na napadu!
Zato, mozda je istina da je napadac prvi igrac odbrane, ali se i agresivnim napadom moze postici isti cilj, sve zavisno od uigranosti ekipe! Alonso je pravi potez Reala, po meni Ribery im vise i ne treba jer mogu savrseno posloziti ekipu, ako ne do pocetka sezone onda makar do KO faze LP, imaju pola godine pa cemo tada vidjeti koliko vrijede! Hala Madrid!
Zato, mozda je istina da je napadac prvi igrac odbrane, ali se i agresivnim napadom moze postici isti cilj, sve zavisno od uigranosti ekipe! Alonso je pravi potez Reala, po meni Ribery im vise i ne treba jer mogu savrseno posloziti ekipu, ako ne do pocetka sezone onda makar do KO faze LP, imaju pola godine pa cemo tada vidjeti koliko vrijede! Hala Madrid!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Barca je Barca !!! a ne kazem ja da se moraju braniti niti hoce sa takvim igracima nego kazem da moraju imat nekog ko ce oduzet te lopte od protivnika,nece odbrana trpit jbtt a znamo kakva je odbrana realaemir987 je napisao/la:Pojedini od vas nemaju pojma sta pricaju! Ne mora se ekipa braniti da bi uzimala titule, prati li iko Barcu ovih godina, igraju formaciju 3-6-1 cijelio vrijeme, s tim da i ovaj napadac nekada prelazi u vezni red i u napad se ubaci onaj ko stigne iz veze! Samo pogledajte zavrsnicu LP od lani, Iniesta i Messi su zabili kljucne golove Chelsea-u i Man-u, a veznjaci su, smijesno je sta su radili u finalu LP, United nije lopte vidio od 10. minute, 2 tekmu polufinala su malo podbacili, ali su prvu isto tako dominirali! Sve je bilo bazirano na napadu!

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pa eto Alonsa i 3-4 igraca odbrane da se samo brinu o odbrani od protivnika, ostali ce da se sekiraju kako da utrpaju protivniku. Ne mora Bemzema igrati odbranu kao Terry, dovoljno je za njega da pokriva svoj dio terena kad protivnik napada, isto vrijedi za svakoga ko ne igra poziciju zadnjeg veznog ili odbranbenog igraca! Ne moraju Ronaldo i Kaka biti sposobni u odbrani, samo mora razbiti igru protivnika da se ne desi da 6-7 protivnickih igraca napadne na 4 igraca odbrane, to je bit onoga sto se u novije vrijeme zove "TOTALNI NOGOMET/FUDBAL"! Mislim da Real ima sposobne igrace da igraju taj nacin igre.nidjo_barca je napisao/la:Barca je Barca !!! a ne kazem ja da se moraju braniti niti hoce sa takvim igracima nego kazem da moraju imat nekog ko ce oduzet te lopte od protivnika,nece odbrana trpit jbtt a znamo kakva je odbrana realaemir987 je napisao/la:Pojedini od vas nemaju pojma sta pricaju! Ne mora se ekipa braniti da bi uzimala titule, prati li iko Barcu ovih godina, igraju formaciju 3-6-1 cijelio vrijeme, s tim da i ovaj napadac nekada prelazi u vezni red i u napad se ubaci onaj ko stigne iz veze! Samo pogledajte zavrsnicu LP od lani, Iniesta i Messi su zabili kljucne golove Chelsea-u i Man-u, a veznjaci su, smijesno je sta su radili u finalu LP, United nije lopte vidio od 10. minute, 2 tekmu polufinala su malo podbacili, ali su prvu isto tako dominirali! Sve je bilo bazirano na napadu!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- nidjo_barca
- Kontakt:
e pa to je problemm , zavisi kako ce oni to odigrat svi znamo da ronalda boli qrac za odbranommnidjo_barca je napisao/la:Pa eto Alonsa i 3-4 igraca odbrane da se samo brinu o odbrani od protivnika, ostali ce da se sekiraju kako da utrpaju protivniku. Ne mora Bemzema igrati odbranu kao Terry, dovoljno je za njega da pokriva svoj dio terena kad protivnik napada, isto vrijedi za svakoga ko ne igra poziciju zadnjeg veznog ili odbranbenog igraca! Ne moraju Ronaldo i Kaka biti sposobni u odbrani, samo mora razbiti igru protivnika da se ne desi da 6-7 protivnickih igraca napadne na 4 igraca odbrane, to je bit onoga sto se u novije vrijeme zove "TOTALNI NOGOMET/FUDBAL"! Mislim da Real ima sposobne igrace da igraju taj nacin igre.emir987 je napisao/la:
Barca je Barca !!! a ne kazem ja da se moraju braniti niti hoce sa takvim igracima nego kazem da moraju imat nekog ko ce oduzet te lopte od protivnika,nece odbrana trpit jbtt a znamo kakva je odbrana reala

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pa normalno da zavisi od toga kako ce igrati Ronaldo u odbrani, ali kazem ti da ne mora igrati odbranu na nacin kao sto rade stoperi. Real ima strasne veznjake i svaki od njih je sposoban da zadrzi loptu, kombinira, istrci kontru, a druga je stvar sto se moraju posloziti tako da agresivnom igrom u vezi ne daju da protivnik pritisne odbranu! To ce uveliko biti olaksano jer svaki protivnicki trener nece smjeti gurnuti sve u napad i napasti Real kao sto se napadaju ekipe koje imaju 1-2 klasna veznjaka od kojih zavisi igra i koje ako markiras pola posla si odradio.nidjo_barca je napisao/la:e pa to je problemm , zavisi kako ce oni to odigrat svi znamo da ronalda boli qrac za odbranommnidjo_barca je napisao/la:Pa eto Alonsa i 3-4 igraca odbrane da se samo brinu o odbrani od protivnika, ostali ce da se sekiraju kako da utrpaju protivniku. Ne mora Bemzema igrati odbranu kao Terry, dovoljno je za njega da pokriva svoj dio terena kad protivnik napada, isto vrijedi za svakoga ko ne igra poziciju zadnjeg veznog ili odbranbenog igraca! Ne moraju Ronaldo i Kaka biti sposobni u odbrani, samo mora razbiti igru protivnika da se ne desi da 6-7 protivnickih igraca napadne na 4 igraca odbrane, to je bit onoga sto se u novije vrijeme zove "TOTALNI NOGOMET/FUDBAL"! Mislim da Real ima sposobne igrace da igraju taj nacin igre.emir987 je napisao/la:
Barca je Barca !!! a ne kazem ja da se moraju braniti niti hoce sa takvim igracima nego kazem da moraju imat nekog ko ce oduzet te lopte od protivnika,nece odbrana trpit jbtt a znamo kakva je odbrana realakaka i nekako bi mogo.. a sta ako protivnik njih razbijee ?? onda mislim da to nisu igraci koji se mogu branit
bilo kako bilo vidjecemo kad pocne sezona pa cemo moc vise recc.. pozz
-
- Kontakt:
Ne naprezite se bezze kad ce ovako igrat Real:
Cassilas,Ramos,Garay(Pepe),Albiol,Arbeloa,L. Diarra,Alonso,Kaka,Pickonja,Benzema i Raul..mozda Robben bude igro mjesto Raula al sumnjam,,uglavnom 1000 % ce Alonso i L. Diarra igrat,,nema teorije da samo s jednim zadnjim veznim igraju
Cassilas,Ramos,Garay(Pepe),Albiol,Arbeloa,L. Diarra,Alonso,Kaka,Pickonja,Benzema i Raul..mozda Robben bude igro mjesto Raula al sumnjam,,uglavnom 1000 % ce Alonso i L. Diarra igrat,,nema teorije da samo s jednim zadnjim veznim igraju
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Pelegrini nisam te prepoznao, pa zar si vec odredio ekipu a nisi ni pola priprema odradio
Covjece, pa bit Reala ove godine je da ima dugu klupu da mogu igrati na 3 fronta! Nema sanse da ce Real igrati 2 tekme zaredom sa istom postavom, u najmanju ruku ce mijenjati neke igrace da ih odmori, mladjim da priliku ili vec iz kojeg razloga! Nema sanse da bilo ko moze ovako reci postavu Reala kad ce 100% biti puno rotacija igraca! A sta Pelegrini namjerava to samo on zna, pa covjek i ne zna koga ce mu Perez sutra dovesti i reci: "Ovo ti je novo pojacanje", kad tamo mali Messi
i sta da onda Pelegrini radi, da ga sjedne na klupu jer si ti rekao:
"Ne naprezite se bezze kad ce ovako igrat Real:
Cassilas,Ramos,Garay(Pepe),Albiol,Arbeloa,L. Diarra,Alonso,Kaka,Pickonja,Benzema i Raul..mozda Robben bude igro mjesto Raula al sumnjam,,uglavnom 1000 % ce Alonso i L. Diarra igrat,,nema teorije da samo s jednim zadnjim veznim igraju"

Covjece, pa bit Reala ove godine je da ima dugu klupu da mogu igrati na 3 fronta! Nema sanse da ce Real igrati 2 tekme zaredom sa istom postavom, u najmanju ruku ce mijenjati neke igrace da ih odmori, mladjim da priliku ili vec iz kojeg razloga! Nema sanse da bilo ko moze ovako reci postavu Reala kad ce 100% biti puno rotacija igraca! A sta Pelegrini namjerava to samo on zna, pa covjek i ne zna koga ce mu Perez sutra dovesti i reci: "Ovo ti je novo pojacanje", kad tamo mali Messi

"Ne naprezite se bezze kad ce ovako igrat Real:
Cassilas,Ramos,Garay(Pepe),Albiol,Arbeloa,L. Diarra,Alonso,Kaka,Pickonja,Benzema i Raul..mozda Robben bude igro mjesto Raula al sumnjam,,uglavnom 1000 % ce Alonso i L. Diarra igrat,,nema teorije da samo s jednim zadnjim veznim igraju"
- the scouser
- Kontakt:
DA Bog da vam Xabi pao na medicinskom 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
hahahahahahahahahathe scouser je napisao/la:DA Bog da vam Xabi pao na medicinskom
Ova je najjaca do sada!

Zar baš mislite da Higuain neće igrati u prvoj postavi? Taj dečko nije za klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kad su mogli upropastit Drenthea,Sneijdera,VDV,Saviolu........sto i njega ne biVirtu4l je napisao/la:Zar baš mislite da Higuain neće igrati u prvoj postavi? Taj dečko nije za klupu.

Sto se njega tice, mislim da ce momak dobivati dosta prilike, otprilike jednako kao Raul, s tim da mislim da ce Benzema biti najjaci napadac Reala!Virtu4l je napisao/la:Zar baš mislite da Higuain neće igrati u prvoj postavi? Taj dečko nije za klupu.
Po mom nekom skromnom misljenju moglo bi biti tako da Raul i Higuain odigraju 50-50%, a Benzema i Ruud 70-30% utakmica. Jos jednom ponavljam, kljucna rijec u postavi Reala je "ROTACIJA" i niko ne moze izdiktirati postavu Reala, svi ce dobivati priliku za igru onoliko koliko zasluzuju, s tim da Raul ima prednost u odnosu na ostale jer se zna ko je Raul za ekpu Reala!
Ti suti dok vam nismo kupili Gerr-ija i TorresaPhill Jackson je napisao/la:Kad su mogli upropastit Drenthea,Sneijdera,VDV,Saviolu........sto i njega ne biVirtu4l je napisao/la:Zar baš mislite da Higuain neće igrati u prvoj postavi? Taj dečko nije za klupu.

-
- Kontakt:
sto se mene tice samo kupujte ofanzivce dok vam je odbrana ko svicarski sir,,pogotovo Ramos,,njega pola igraca iz nase lige moze precemir987 je napisao/la:Ti suti dok vam nismo kupili Gerr-ija i TorresaPhill Jackson je napisao/la:Kad su mogli upropastit Drenthea,Sneijdera,VDV,Saviolu........sto i njega ne biVirtu4l je napisao/la:Zar baš mislite da Higuain neće igrati u prvoj postavi? Taj dečko nije za klupu.

[/quote]sto se mene tice samo kupujte ofanzivce dok vam je odbrana ko svicarski sir,,pogotovo Ramos,,njega pola igraca iz nase lige moze prec
[/quote]
Procitaj ove postove od prije sat vremena sto sam komentarisao sa ovim Barcinim navijacem i onda nastavi gdje si poceo! Ne moras imati najbolje igrace odbrane da bi dobro igrao odbranu, zapamti citat: "Napadac je prvi igrac odbrane!" Cijela ekipa treba da napada, cijela ekipa treba da se brani i onda nije bitno hoce li neko moci proci Ramosa, ako se ekipa dobro postavi uvijek ce poslije toga doci igrac koji ce zakrpiti taj propust! A samo mi reci beka koji je bolji u defanzivi od Ramosa?!

Procitaj ove postove od prije sat vremena sto sam komentarisao sa ovim Barcinim navijacem i onda nastavi gdje si poceo! Ne moras imati najbolje igrace odbrane da bi dobro igrao odbranu, zapamti citat: "Napadac je prvi igrac odbrane!" Cijela ekipa treba da napada, cijela ekipa treba da se brani i onda nije bitno hoce li neko moci proci Ramosa, ako se ekipa dobro postavi uvijek ce poslije toga doci igrac koji ce zakrpiti taj propust! A samo mi reci beka koji je bolji u defanzivi od Ramosa?!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Slazem se sa tobom u vezi tog citata!! istina,treniram i ja i to je nama trener govorioo hehemir987 je napisao/la: Procitaj ove postove od prije sat vremena sto sam komentarisao sa ovim Barcinim navijacem i onda nastavi gdje si poceo! Ne moras imati najbolje igrace odbrane da bi dobro igrao odbranu, zapamti citat: "Napadac je prvi igrac odbrane!" Cijela ekipa treba da napada, cijela ekipa treba da se brani i onda nije bitno hoce li neko moci proci Ramosa, ako se ekipa dobro postavi uvijek ce poslije toga doci igrac koji ce zakrpiti taj propust! A samo mi reci beka koji je bolji u defanzivi od Ramosa?!

e sto se tice ramosa ima mnogo boljih bekova al da ne idem dalje od Barce -- Alvess ?

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ali ja ti govorim ko je najbolji bek u defanzivnom smislu, Alves je mozda pokazao da je bio bolji bek za proslu sezonu, ali par sezona prije toga Ramos je bio ubjedljivo najjaci bek u Spaniji, mozda i u Evropi. Nije ga Maldini bezveze trazio da dodje u Milan kao njegov nasljednik. Ramos je na pocetku karijere igrao kao napadac, onda se vratio na poziciju stopera, a zadnjih godina igra beka sto mu najvise odgovara jer je stekao iskustvo i za probijanje i za odbranu, a to se na poziciji bocnog trazi! Vidicemo hoce li ga Pelegrini vratiti na stopera, sve su prilike da hoce pa cemo vidjeti kako se snalazi na staroj poziciji...nidjo_barca je napisao/la: Slazem se sa tobom u vezi tog citata!! istina,treniram i ja i to je nama trener govorioo hehuglavnom se slazem sa svime sto si rekao do sad,al kazem uglavnom
kad pises postove nisu provokativnii i imaju smisla bar do sad sto sam vidio
e sto se tice ramosa ima mnogo boljih bekova al da ne idem dalje od Barce -- Alvess ?
A sto se tice Alvesa, svaka mu cast za ofanzivu, ali sam cesto gledao kako probijaju po njegovoj strani i kako pravi gluposti tipa karton radi kojeg nije igrao finale LP pa mislim da nije najjaci bek za proslu godinu, po meni to je Maicon (aBd dovest cemo i njega

vozdra! ja sam novi i navijam odavno za Real, i evo odmah jedna informacija:Klub zeli da Sneijder ostane
http://realfanzone.com/agent-klub-zeli ... er-ostane/
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
konačno je i salgado dobio nogu da sam ja bio trener REALA još bi ga prije 5 godina otpustio,a još je bolja vijest dolazak xabija da imamo nekog poput xavija na sredini
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nek je salgado otišao, ja bih ga davno otjerao iz reala
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.