Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

legenda reala
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la legenda reala » 15 sep 2011, 11:53

juznjak> je napisao/la:Kaze Ronaldo zvizde mi jer sam lijep,bogat i veliki igrac . :mrgreen: Jel istina da su navijaci Dinama uzvikivali Messi Messi ? :lol:
Najači je :lol: :lol: :lol: ja budale jbt
Ne znamo čekamo Portila da se vrati sa utakmice pa će nam sigurno prijenjeti sve kako je bilo ,i dali je tješio Ronalda poslije onog starta Leka :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 sep 2011, 13:26

šampioni je napisao/la:Cijeli sjever skandirao kad je ronaldo imao loptu Mesi, messi hahah...izludili ga purgeri...a on izjavio nakon tekme ja sam bogat, lijep i pametan...ŽIvjela poniznost i skromnost!!!! :D :D
A sto ga zna pretjerat. :mrgreen:
#divovi

ACMTomo
Kontakt:

Post Postao/la ACMTomo » 15 sep 2011, 16:03

juznjak> je napisao/la:Kaze Ronaldo zvizde mi jer sam lijep,bogat i veliki igrac . :mrgreen: Jel istina da su navijaci Dinama uzvikivali Messi Messi ? :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 15 sep 2011, 17:11

ACMTomo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: sto mu je vokri eee :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 17:20

Ad0 je napisao/la:
ACMTomo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: sto mu je vokri eee :D
Gdje si spamer, na svakoj temi isti video :lol:

Ovo ti je dokaz primitivizma na stadionima po Balkanu.
Ti si isti kao i oni :mrgreen:

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 15 sep 2011, 20:16

ACMTomo je napisao/la:

Nidje veze likovi.Ono umjesto da navijaju za svoj klub,skandiraju Leo Messi.Idiotizam

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 sep 2011, 20:41

Madridista18 je napisao/la:
ACMTomo je napisao/la:

Nidje veze likovi.Ono umjesto da navijaju za svoj klub,skandiraju Leo Messi.Idiotizam
Isto kao sto se vi radujete neuspijehu Barce vise nego svom "uspjehu" ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 15 sep 2011, 20:56

Dushi_Rob je napisao/la:
Madridista18 je napisao/la: Nidje veze likovi.Ono umjesto da navijaju za svoj klub,skandiraju Leo Messi.Idiotizam
Ma nije ba,mi placemo kad barca kiksa.Sta ima dobrog u tome za real ako barca kiksa :? :?
To vam je stvarno postala glupa teza,ko da se vi ne radujete kiksu reala...
Sretno zmajevi!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 sep 2011, 02:59

MARCELO je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
Madridista18 je napisao/la: Nidje veze likovi.Ono umjesto da navijaju za svoj klub,skandiraju Leo Messi.Idiotizam
Ma nije ba,mi placemo kad barca kiksa.Sta ima dobrog u tome za real ako barca kiksa :? :?
Ne - vi placete kada vas gazamo godinama u po Madrida. A onaj opet lijep, pametan, bogat, skroman. A mi ljubomorni na vase poraze u Madridu. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 16 sep 2011, 13:16

bparena je napisao/la:
MARCELO je napisao/la: Ma nije ba,mi placemo kad barca kiksa.Sta ima dobrog u tome za real ako barca kiksa :? :?
Ne - vi placete kada vas gazamo godinama u po Madrida. A onaj opet lijep, pametan, bogat, skroman. A mi ljubomorni na vase poraze u Madridu. :D
Jos jedna glupa teza koja nema veze sa glupom tezom koju sam ja komentarisao.Al ajd,navikao sam ja na to od vas.Vasi postovi se sastoje od provokacija i ucestalog spominjanja ronalda :? ,a rasprave,komentarisanja,informacije i strucna misljenja(mislim na realna) nigdje.
Sretno zmajevi!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 sep 2011, 15:13

Fantasticna kolumna o razmazenom Ronaldu http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110916065.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 sep 2011, 15:39

Svaka čast Tiri , svaka mu je na mjestu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 sep 2011, 17:32

Real Madrid prijavio promet od gotovo pola milijarde eura

Rekordnim se prihodom u prošloj poreznoj godini pohvalio madridski Real. Tijekom sezone 2010/11 obrnuli su u "kraljevskom klubu" čak 480.2 milijuna eura...

"Riječ je o najvišoj sumi u svijetu sporta", pohvalili su se iz kluba u priopćenju.

Zaključno s 30. lipnjom ove godine madridski je klub ostvario rast od 8.6% u odnosu na prethodno jednogodišnje razdoblje.

Ostvareni pretporezni profit iznosi 46.8 milijuna eura, što predstavlja povećanje od 51.2% u odnosu na prethodno razdoblje, dok se neto-profit zaustavio na 31.6 milijuna eura, odnosno 31.7-postotnom povećanju.

Pogotovo su u Madridu ponosni na stanjivanje klupskog duga: u odnosu na prethodno razdoblje isti je reduciran za nemalih 30.6% premda klub i dalje duguje golemih 169.7 milijuna eura. Razlika u odnosu na prethodno razdoblje iznosi svejedno impresivnih 74.9 milijuna eura.

Prihodi kluba u prošloj poreznoj godini ravnomjerno su raspoređeni na stadionsku infrastrukturu (31%), televizijska prava (32%) i marketing (31%), dok šest posto otpada na prihode od turneja, prijateljskih utakmica i međunarodnih natjecanja.

Prosječan rast prihoda u madridskome nogometnom klubu od 1999. do danas iznosi 14% po godini. Spomenute 1999. godine klub je prijavio 118 milijuna eura prihoda.

:lol: 8-)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 sep 2011, 21:39

Elegant je napisao/la:Fantasticna kolumna o razmazenom Ronaldu http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110916065.
ovaj kolumnista bi vjerovatno volio biti mesi,glupa priča novinarčića koji piše o stvarima puno većim od njeg,zaboli me qurac želi li on biti Ronaldo,lično ja bih bio Zidane al život ne giba tako,svako danas kolumnu pravi i vjerovatno mu ego raste dok mrzitelji Madrida lajkaju njegov tekst,ovo je toliko nepotrebno na sekciji Reala i mislim da bi trebalo očistiti sekcije klubova od ljudi koji tu dolaze samo da bi dokazali da catalonija nije Španija,ali ne mogu kad jeste dio Španije i uvijek će biti, i da Madrid je bio, jeste i uvijek će biti veći i bolji klub od Barcelone,baš mi je drago što nikad nisam i nikad neću navijati za barcelonu a vi? Evo i moja kolumna pa i nju objavite,Hala Madrid!
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 16 sep 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 16 sep 2011, 21:49

madridist je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Fantasticna kolumna o razmazenom Ronaldu http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110916065.
ovaj kolumnista bi vjerovatno volio biti mesi,glupa priča novinarčića koji piše o stvarima puno većim od njeg,zaboli me qurac želi li on biti Ronaldo,lično ja bih bio Zidane al život ne giba tako,svako danas kolumnu pravi i vjerovatno mu ego raste dok mrzitelji Madrida lajkaju njegov tekst,ovo je toliko nepotrebno na sekciji Reala i mislim da bi trebalo očistiti sekcije klubova od ljudi koji tu dolaze samo da bi dokazali da catalonija nije Španija,ali ne mogu kad jeste dio Španije i uvijek će biti, i da Madrid je bio jeste i uvijek će biti veći i bolji klub od Barcelone,baš mi je drago što nikad nisam i nikad neću navijati za barcelonu a vi? Evo i moja kolumna pa i nju objavite,Hala Madrid!
Fantasticna kolumna za razmazene navijace Barce http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=26800" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Sretno zmajevi!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 sep 2011, 23:12

Ništa novo nije rekao ovo znaju i vrabci na grani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 16 sep 2011, 23:15

Prestao sam ici na sa-x.com radi idiota sto pisu clanke
Znaci svaki 2. clanak o Ronaldu,nisu dobri

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 sep 2011, 22:06

Goalkeepers
Casillas, Adan, Tomas Mejias
Defenders
Arbeloa, Carvalho, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Varane
Midfielders
Alonso, Lass, Ozil, Kaka, Di Maria, Khedira, Callejon
Forwards
Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

za sutrašnji duel vs Levante
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 sep 2011, 23:01

Večeras je Barca napunila mrežu Osasune sutra isto će da uradi Real i tako redom sve do međusobnog duela gdje će se riješiti titula.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2011, 23:17

messilla je napisao/la:Svaka čast Tiri , svaka mu je na mjestu.
Baš? Svaka mu je na mjestu?

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 5#p1330065" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.