Ja nisam rekao da sam profesor ili lektor i nisam nikoga ispravljao u vezi pravopisa. Moja je zelja da me izostavis sa spiska onih koje pokusavas dojmiti svojim poznavanjem naseg jezika. Ja pokusavam govoriti svoj jezik u granicama svojih mogucnosti. Mozda nisam covjek za velike domete sa svojim vokabularom i poznavanjem gramatike svoga jezika, ali dozvolit ces mi da kazem da je to moj izbor.Monolog je napisao/la:Sramim se.![]()
Pravilno je "rječnik". Nastavi da me pljuješ, molio bih te.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
-
sheringham
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Zadnja izmjena: sheringham, dana/u 15 sep 2011, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ko drugom jamu kopa nos.
Nemojte se svađati, fino se igrajte.
Nemojte se svađati, fino se igrajte.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni ja profesor, da se razumijemo. Ispravih @Edina iz jednog jedinog razloga - omalovažavao je forumaša (@Ponos Torina), a nije bio u pravu. Siguran sam da on ne bi ni pokuš'o ispraviti momka da nije vidio kako su @Virtu4l i još jedan forumaš to uradili.
Helem, moje iskrene isprike ukoliko sam te uvrijedio (to mi nije bila namjera).
Helem, moje iskrene isprike ukoliko sam te uvrijedio (to mi nije bila namjera).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
OK, nemoj da se ponovi. 
Jimmy from the hood je lud.
-
sheringham
- Kontakt:
Ma nije mene tako lahko naljutiti ili uvrijediti. Ziv ti meni bio.
I da, zamolio bih te da provjeris upotrebu apostrofa. Dakle, upotrebljavas ga i kada to ne bi trebao.
I da, zamolio bih te da provjeris upotrebu apostrofa. Dakle, upotrebljavas ga i kada to ne bi trebao.
Mi smo se samo zezaliiiiiiiiMonolog je napisao/la:Nisam ni ja profesor, da se razumijemo. Ispravih @Edina iz jednog jedinog razloga - omalovažavao je forumaša (@Ponos Torina), a nije bio u pravu. Siguran sam da on ne bi ni pokuš'o ispraviti momka da nije vidio kako su @Virtu4l i još jedan forumaš to uradili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zavisi kako se kome "cefne" da ovo protumaci moze biti smesno ali moze biti i itekako zalosno,mada definitivno jedan od postova koji bi mogli da udju u temu "najgluplji postovi na forumu",i mogao bi biti prekretnica za otvaranje ovakve teme.marseille_unique je napisao/la:atmosfera katastrofa, izgeldali ste kao neki ruski ili ukrajinski klub, uprao ono kako mi dozivljavamo te istocne klubove, katastrofa od navijanja, inace bili ste bolji od reala po meni
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni nije jasno kako niko dosad nije otvorio takvu temu. Ono, nije da nema materijala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:atmosfera katastrofa, izgeldali ste kao neki ruski ili ukrajinski klub, uprao ono kako mi dozivljavamo te istocne klubove, katastrofa od navijanja, inace bili ste bolji od reala po meni

HZ_ilidzaa je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:atmosfera katastrofa, izgeldali ste kao neki ruski ili ukrajinski klub, uprao ono kako mi dozivljavamo te istocne klubove, katastrofa od navijanja, inace bili ste bolji od reala po meni
Čelik Zenica 1945
TKC je napisao/la:do sljedece repke tekme je najbitnije da dovedemo subasica da mozemo igrati bez pandze i mravca na CB.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
England je napisao/la:Može Australija birati na koje će prvenstvo, pa zar ne igraju Azijske kvalifikacije, ništa i nije čudo da za 35 godina Ausralija bude prvak evrope.marsovac je napisao/la:ako ti nije sta ajde mi objasni kako mogu Hrvatska i Australija igrati na EP-uBezimeni je napisao/la:Je li ko gledao cijelo drugo ? Koji je ono moron od sudijeLuganu dva puta pokazao žuti karton,ali drugi put nije mu pokazao crveni
![]()
Oj ,ovo odavno nisam vidio .Još od Hrvatske kada je mislim sa Australijom igrala na valjda EP-u .Pa ko je bio,valjda Šimunić ,tri žuta![]()
![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
England je napisao/la:Može Australija birati na koje će prvenstvo, pa zar ne igraju Azijske kvalifikacije, ništa i nije čudo da za 35 godina Ausralija bude prvak evrope.marsovac je napisao/la:ako ti nije sta ajde mi objasni kako mogu Hrvatska i Australija igrati na EP-uBezimeni je napisao/la:Je li ko gledao cijelo drugo ? Koji je ono moron od sudijeLuganu dva puta pokazao žuti karton,ali drugi put nije mu pokazao crveni
![]()
Oj ,ovo odavno nisam vidio .Još od Hrvatske kada je mislim sa Australijom igrala na valjda EP-u .Pa ko je bio,valjda Šimunić ,tri žuta![]()
![]()
Najgore je što se ovaj izleda ne zeza
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
a još gore to što ti sumnjaš da se zeza
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ma daj jbt , šta me nastojiš, provaliti
Ima ti milion forumaša koji ironijom pokušavaju da nasmiju nekoga , a neki bogami i da dospiju ovdje i da budu u centru pažnje.
Ima ti milion forumaša koji ironijom pokušavaju da nasmiju nekoga , a neki bogami i da dospiju ovdje i da budu u centru pažnje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
naslov temezasto teme nekih reprezentativaca nestaju, pa se vrate
i onda prvi post u njojmarseille_unique je napisao/la:gdje je senad lulic, koji je imao svoj topic do prije jucer, ili dzemo berberovic, zlatan muslimovic, sta se desava ovdje ...
jeste skontali što nestaju pa se vrate
Ispeci pa reci!!!!!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Monolog je napisao/la:Položio si.Edin TM87 je napisao/la:ne bih![]()
Btw, ne'a smisla ljudi. Stvarno ne'a smisla.
O cemu se tacno radi ovdje?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
legenda reala je napisao/la:naslov temezasto teme nekih reprezentativaca nestaju, pa se vrate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i onda prvi post u njojmarseille_unique je napisao/la:gdje je senad lulic, koji je imao svoj topic do prije jucer, ili dzemo berberovic, zlatan muslimovic, sta se desava ovdje ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste skontali što nestaju pa se vrate![]()
Ispeci pa reci!!!!!!!
Ja jucer udjo na pdf Reprezentacija BiH, i bila tema Asmir Begovic, a vidim, sad je nema. Zna li neko u cemu je problem??
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.