mojne mi ljude vrijedjat nemoj da se ganjamo po Gorazdu
Otjerali smo ti jednog havera,otjerat cemo i druge
harry-a mi nemoj ni citirat,dobio si zabranu
@under...
inace kakav si mi
Moderator/ica: insider
Ako covjek ima manji koeficijent inteligencije, to ne znaci da ga mozete za*ebavat. Ja se uopste nisam smijao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
samo da vam nesto kažem...samo jedan zeljo grijeha je vrijedan... i jos samo nesto. i krv svoju za plavu boju... the manijaks... ismo
debilko
Ovo je klasican primjer manijaka, nema ovo nikakve veze s koeficijentom inteligencije oni su svi vaki, u par dekaVolimTz je napisao/la:Ako covjek ima manji koeficijent inteligencije, to ne znaci da ga mozete za*ebavat. Ja se uopste nisam smijao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
samo da vam nesto kažem...samo jedan zeljo grijeha je vrijedan... i jos samo nesto. i krv svoju za plavu boju... the manijaks... ismo
debilko
Ma ne pricam o Manijacima nego o ovom tipu brate.underground je napisao/la:Ovo je klasican primjer manijaka, nema ovo nikakve veze s koeficijentom inteligencije oni su svi vaki, u par dekaVolimTz je napisao/la:Ako covjek ima manji koeficijent inteligencije, to ne znaci da ga mozete za*ebavat. Ja se uopste nisam smijao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
debilko![]()
![]()
![]()
@emire isto zec doso s polja, popio malo![]()
Emir ZENICA je napisao/la:Ma nije ovo ni smjesno koliko je zalosno,kao i onaj klip himne Sarajeva![]()
@ under
ma isti smo onda,glava mi se raspadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stravaa...kupim djelove po podu![]()
Jimmy from the hood je napisao/la:Onaj osjećaj kada eksiraš čašu vode i saznaš da je unutra bila nanina proteza.
Povratio sam dva puta, babe mi.
ma kakvi puno,al sunce ubi haveru.Glava me ubi strava..Vikend,suboda,gradiska e tu ce da bude havarijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaunderground je napisao/la:
ma nisam ja puno samo ono usecerio bas mi dobro oni moji ostali aksamlucit a ja kao sto vidis doso kuci imam i sutra ispit![]()
![]()
al zato buraz sutra![]()
![]()
![]()
raspad sistema
![]()
Haj sto njoj treba proteza,al problem je sto tebi trebaju naocale.. Jbte nije to maloJimmy from the hood je napisao/la:Onaj osjećaj kada eksiraš čašu vode i saznaš da je unutra bila nanina proteza.
Povratio sam dva puta, babe mi.
Nisi skont'o, više sreće drugi put.Giggs11 je napisao/la:Haj sto njoj treba proteza,al problem je sto tebi trebaju naocale.. Jbte nije to maloJimmy from the hood je napisao/la:Onaj osjećaj kada eksiraš čašu vode i saznaš da je unutra bila nanina proteza.
Povratio sam dva puta, babe mi.![]()
Police Academy (1,2,3,4,5,6,7) .. Pravo sam se ismijao kada sam gledaoreds je napisao/la:Prijedlog za neki odličan film,po mogućnosti komedija ? :ugeek:
Forrest gumpreds je napisao/la:Prijedlog za neki odličan film,po mogućnosti komedija ? :ugeek:
Tako je.Giggs11 je napisao/la:Police Academy (1,2,3,4,5,6,7) .. Pravo sam se ismijao kada sam gledaoreds je napisao/la:Prijedlog za neki odličan film,po mogućnosti komedija ? :ugeek:![]()
![]()

pogresno skretanjereds je napisao/la:Prijedlog za neki odličan film,po mogućnosti komedija ? :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.