Otkud ti sirće na izletu, to vi za salate ako zatreba.HZ_ilidzaa je napisao/la:Danas moja skola sa medicinskom i zubotehnickom na Igmanu bili... Jedna djevojka iz medicinske uprljala ruke i pita ima iko vode , ja uzmem sirce i reko hodi vamo da ti operem rukice kad dodje i "opra" joj ruke sircetom i tek kad je pomirisala ruke skontala to su bili shokovi![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: Chat
Jao danas u skoli,profesorica historije prozva ovu jednu likusu iz mog razreda..i pita je gdje je bosna na karti...ona pokazuje na rusiju
Onda je pita na kom kontinentu se nalazi Bosna ona na karti svijeta pokaze na Juznu Ameriku..
Kad tad nisam crk'o od smijeha necu nikad

Onda je pita na kom kontinentu se nalazi Bosna ona na karti svijeta pokaze na Juznu Ameriku..
Kad tad nisam crk'o od smijeha necu nikad
- Emir ZENICA
- Kontakt:
lik na schlag den staru uze 50 hiljada eura dok si rekao sarafciger
subota opet,ali Stefan se takmici
subota opet,ali Stefan se takmici
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
malo mahnuli rostilj , salatica i to...Barca u srcu je napisao/la:Otkud ti sirće na izletu, to vi za salate ako zatreba.HZ_ilidzaa je napisao/la:Danas moja skola sa medicinskom i zubotehnickom na Igmanu bili... Jedna djevojka iz medicinske uprljala ruke i pita ima iko vode , ja uzmem sirce i reko hodi vamo da ti operem rukice kad dodje i "opra" joj ruke sircetom i tek kad je pomirisala ruke skontala to su bili shokovi![]()
![]()
![]()
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ako nisi gledao Forrest Gump film onda to moraš prvo.reds je napisao/la:Hvala svima.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Obavezno sve preporuke.Jimmy from the hood je napisao/la:Ako nisi gledao Forrest Gump film onda to moraš prvo.reds je napisao/la:Hvala svima.![]()
FK Pjetlovi
R.I.P. Nedžad Ibrišimović
I ono malo pameti u našoj državi polahko odlazi.
I ono malo pameti u našoj državi polahko odlazi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pocinje Mr. Olympia ...
Moj favorit
Slikano poslije posljednjeg treninga pred takmicenje 
Moj favorit
Slikano poslije posljednjeg treninga pred takmicenje Re: Chat
Virtu4l je napisao/la:Meni se ovo gadi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Takodje ............Virtu4l je napisao/la:Meni se ovo gadi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jbga kad imas genetiku ko on zasto ne iskoristit to , ovakvim "geneticarima" i od dizanja kasike rastu misici...Meni ih je zanimljivo gledatiVirtu4l je napisao/la:Meni se ovo gadi.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Takodje ............Virtu4l je napisao/la:Meni se ovo gadi.![]()
koga to briga
FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hodža de nam proucio koju da i nama narastu misicihodža je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Takodje ............Virtu4l je napisao/la:Meni se ovo gadi.![]()
koga to briga
Čuj, sigurno mu je ćuna 5 cm, džaba ti onda svehodža je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Takodje ............Virtu4l je napisao/la:Meni se ovo gadi.![]()
koga to briga
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
HZ_ilidzaa je napisao/la:Hodža de nam proucio koju da i nama narastu misicihodža je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la: Takodje ............![]()
koga to briga
nema džabe ni u stare babe
keš burazeru, keš
FORZA MARŠAL !!!
Ne moras se izvlacit znam da si se ukenjo od bana,al ne brini nisam te prijavio,jel ti lakse ??legenda reala je napisao/la:Hahhahahahahhahahaharry_90 je napisao/la:Vidim onaj me proziva opet,molicu kada hoces da pises o meni da ustanes na noge i pises po tastaturi![]()
Ja znam da je ono meni upuceno,ali nema veze necu da se spustam na tvoj nivo jer ipak sam ja dingospo za tebe
Jadni mi ko nam je sve gospodin ovdje![]()
Ti sebe sam smatraš znači papkom čim znaš da je tebi upućeno ok![]()
Ti gospodin ,ti si samo jedna dvolična osoba nikad gospodin
Za tebe gospodin uvijek bio i ostao,ko je dvolican vidio sam,meni se uvlacis na chatu,a ostalima preko PP pricas kontra mene
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://danas.net.hr/novac/page/2011/09/ ... tml?pos=n1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dobro je pa nisi guzice traziohodža je napisao/la:nema džabe ni u stare babe
keš burazeru, keš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.