ma neka ste ukinuli,ovako zvuci napucanijeBuducnost je napisao/la:
Pa tako su se i zvali 1998/1999 sezone - HLJUMANI. Ali odma naredne sezone 1999/2000 se ponovo vratilo na Ljumani, bez tog H. I od tada pa do dan danas je Ljumani. Sjecam se kad smo na onoj velikoj zastavi, ima u njoj jedno 20 metara, kad smo sjekli H
@neutralan_ - i ja sam skeptican sto se tice tog pitanja povratka Ljumana na tribinu. Sumljam u to.. Daj Boze..
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- neutralan__
- Kontakt:
To su bila vremena,iako se slabo sjećam one glavne podatke sam memorisao zauvijekBuducnost je napisao/la:Pa tako su se i zvali 1998/1999 sezone - HLJUMANI. Ali odma naredne sezone 1999/2000 se ponovo vratilo na Ljumani, bez tog H. I od tada pa do dan danas je Ljumani. Sjecam se kad smo na onoj velikoj zastavi, ima u njoj jedno 20 metara, kad smo sjekli Hbega_afc je napisao/la:znaci tako,cuo sam za pojam samo sto ga ja znam sa slovom h ispred,hljumati a ima isto znacenje koje ste naveli,rijesena znaci i ta misterija,hvala na odgovorima
@neutralan_ - i ja sam skeptican sto se tice tog pitanja povratka Ljumana na tribinu. Sumljam u to.. Daj Boze..
I ja kažem daj Bože.Posebno zbog nekorektnog odnosa uprave prema navijačima i onoga što sam već napisao.Iako se iz sveg srca nadam da će konačno biti nešto.
U subotu će sve biti jasno,ukoliko ova uprava ponovo bude bez obzira prema navijačima stvarno treba poduzeti nešto ozbiljnije.Nisu zaslužili ovakve ljude kao što su @hodza_manLju,@Ljumani_Banovici,@kuman_@mel,ja ... Puno im dajemo,a premalo dobijamo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
a ko je reko da nesto dobijamo ??neutralan__ je napisao/la:To su bila vremena,iako se slabo sjećam one glavne podatke sam memorisao zauvijekBuducnost je napisao/la:Pa tako su se i zvali 1998/1999 sezone - HLJUMANI. Ali odma naredne sezone 1999/2000 se ponovo vratilo na Ljumani, bez tog H. I od tada pa do dan danas je Ljumani. Sjecam se kad smo na onoj velikoj zastavi, ima u njoj jedno 20 metara, kad smo sjekli Hbega_afc je napisao/la:znaci tako,cuo sam za pojam samo sto ga ja znam sa slovom h ispred,hljumati a ima isto znacenje koje ste naveli,rijesena znaci i ta misterija,hvala na odgovorima
@neutralan_ - i ja sam skeptican sto se tice tog pitanja povratka Ljumana na tribinu. Sumljam u to.. Daj Boze...
I ja kažem daj Bože.Posebno zbog nekorektnog odnosa uprave prema navijačima i onoga što sam već napisao.Iako se iz sveg srca nadam da će konačno biti nešto.
U subotu će sve biti jasno,ukoliko ova uprava ponovo bude bez obzira prema navijačima stvarno treba poduzeti nešto ozbiljnije.Nisu zaslužili ovakve ljude kao što su @hodza_manLju,@Ljumani_Banovici,@kuman_@mel,ja ... Puno im dajemo,a premalo dobijamo.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Niko.Izvuci to iz konteksta malo
.Iako ne tražimo puno,dobijamo (ni)malo toga.
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani gotovo pa sigurno u subotu ponovo na tribinama
.
- L' Imperator
- Kontakt:
Svaka castneutralan__ je napisao/la:Ljumani gotovo pa sigurno u subotu ponovo na tribinama.
#samoRudar #zauvijek
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Neki od navijaca koji idu i na stranu,a medjukojima sam i ja su dobili ''besplatne' karte za sve domace utakmice u Banovicima, mada sam trazio da obezbijede na strani besplatan ulaz(jer gotovo svaku gostujucu sam na strani),a da kuci placamo karte kako bismo koliko-toliko pomogli klub...Ja niti idem zbog uprave,niti bilo koga drugog. Na utakmice idem iskljucivo iz ljubavi prema klubu. Neki ljudi dolaze i odlaze iz kluba,ali ime Buducnost ostaje i to je ono zboga cega treba ici na utakmice,ne obazirati se na druge stvari...
P.S. Ako se Ljumani okupe u subotu, bubanj je spreman;)
Zadnja izmjena: Hodza_manLju, dana/u 15 sep 2011, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ljumani su 100% u subotu tamo, bio je i Izo na stadionu pricao sa upravom i prihvatili su nase uslove. Sinoc je bio sastanak u vezi navijanja, tekstova pjesama, administracije i ostalih sranja.. sve je dogovoreno !!Hodza_manLju je napisao/la:Neki od navijaca koji idu i na stranu,a medjukojima sam i ja su dobili ''besplatne' karte za sve domace utakmice u Banovicima, mada sam trazio da obezbijede na strani besplatan ulaz(jer gotovo svaku gostujucu sam na strani),a da kuci placamo karte kako bismo koliko-toliko pomogli klub...Ja niti idem zbog uprave,niti bilo koga drugog. Na utakmice idem iskljucivo iz ljubavi prema klubu. Neki ljudi dolaze i odlaze iz kluba,ali ime Buducnost ostaje i to je ono zboga cega treba ici na utakmice,ne obazirati se na druge stvari...
1947!
Ukoliko netko zna tko je ovaj na slici neka napiše ime i prezime

- neutralan__
- Kontakt:
Tako je,mi idemo zbog ljubavi prema klubu i imena Budućnost.Doći će sve na svoje nekada.Hodza_manLju je napisao/la:Neki od navijaca koji idu i na stranu,a medjukojima sam i ja su dobili ''besplatne' karte za sve domace utakmice u Banovicima, mada sam trazio da obezbijede na strani besplatan ulaz(jer gotovo svaku gostujucu sam na strani),a da kuci placamo karte kako bismo koliko-toliko pomogli klub...Ja niti idem zbog uprave,niti bilo koga drugog. Na utakmice idem iskljucivo iz ljubavi prema klubu. Neki ljudi dolaze i odlaze iz kluba,ali ime Buducnost ostaje i to je ono zboga cega treba ici na utakmice,ne obazirati se na druge stvari...
Mirnes Mulavdic ako se ne varam, trenutno igra u Priluku.sony_91 je napisao/la:Ukoliko netko zna tko je ovaj na slici neka napiše ime i prezime
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
slike na transfermarktu nisu tačne !!sony_91 je napisao/la:Ukoliko netko zna tko je ovaj na slici neka napiše ime i prezime
1947!
pa zbog toga i pitam, radi sa na ispravljanju grešaka na tm.deLjumani_Banovici je napisao/la:slike na transfermarktu nisu tačne !!sony_91 je napisao/la:Ukoliko netko zna tko je ovaj na slici neka napiše ime i prezime
- neutralan__
- Kontakt:
I mene ovaj podsjeća na Mirnesa.On je igrao za Slaven,Omladinac itd.,ali ja se ne sjećam da je igrao za Budućnost
.Igrao je u MNK "Banovići",ali u Budućnosti ne znam.
Jeste ovo Mulavdic, najveci promasaj Buducnosti ikada. Skupio mozda sat vremena za cijelu sezonu. Igrao ja mislim 2005/2006 sezonu ili je mozda 2006/2007.
Sjecam ga se dobro..
Sjecam ga se dobro..
- neutralan__
- Kontakt:
Eh onda ga se i ja sjećam pomalo.Nije ni čudo što je završio u niželigašima.Al' evo skoro je igrao u MNK Banovići,nije loše igrao,izgleda da mu više odgovara mali nego veliki fudbal.Buducnost je napisao/la:Jeste ovo Mulavdic, najveci promasaj Buducnosti ikada. Skupio mozda sat vremena za cijelu sezonu. Igrao ja mislim 2005/2006 sezonu ili je mozda 2006/2007.
Sjecam ga se dobro..
- kuman_@mel
- Kontakt:
Sutra pocinje nova era LJUMANA,ako Bog da ! ! !
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Kad i gdje je sastanak...
- neutralan__
- Kontakt:
Nova era navijanja u Banovićima aBd.Za sada sve ide po planu samo da ovako i ostane.kuman_@mel je napisao/la:Sutra pocinje nova era LJUMANA,ako Bog da ! ! !
@Hodza_manLju Imaš PP
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Srtetno i samo naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.