EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

don_burza
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la don_burza » 15 sep 2011, 23:24

Nemojte napadat Teodosica pod sehvepom cojk
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2011, 23:25

Valencia je napisao/la:Ljetvicu postavljam tamo gdje joj je mjesto. Pratim odavno evropsku kosarku, al' ne pamtim da je nekada bila na nizim granama,.. Jedino Spanija ima vrhunski kvalitet, dok je sve ostalo prosjecno ili ispodprosjecno,. Ranije sam uzivao u prvenstvima, a sada se jedva natjeram da na prekide pogledam poneku utakmicu.

Sto se tice Teodosica,.. Niko od vas ne primjecuje da je momak igrao skoro cijeli mec sa minimalnim odmaranjem. Kosarka je zestok sport, sa puno trke i dinamike. Uz to Teo nije neka atleta, pa je sasvim logicno da je iz umora proizaslo vise gresaka nego inace.

Obratite paznju na kretanje Perovica, Macvana, Bjelice ili Markovica,.. Ti momci nemaju nikakvog osjecaja za prostor,.. Kako im dodati kada stoje ko panjevi. A i kada do Koste stigne neka lopta, odbije se od njega kao od panj.
On je imao vec 6-7 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu,sto bi zakonom logike bilo da je sto se vise umarao on je manje gresio. ;)
Dakle ne pije ti vode da je zbog umora gubio te lopte. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 sep 2011, 23:33

:mrgreen:
Devil je napisao/la:On je imao vec 6-7 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu,sto bi zakonom logike bilo da je sto se vise umarao on je manje gresio. ;)
Dakle ne pije ti vode da je zbog umora gubio te lopte. ;)
Pa ne kazem da je bio na svom uobicajenom nivou,.. Al' kakav god, on je najbolji igrac Srbije. I danas je bio najbolji. Je l' ti mislis da je neko drugi?
Obratite paznju na kretanje Perovica, Macvana, Bjelice ili Markovica,.. Ti momci nemaju nikakvog osjecaja za prostor,.. Kako im dodati kada stoje ko panjevi. A i kada do Koste stigne neka lopta, odbije se od njega kao od panj.
U mnogo slucajeva nema kome dodati, pa se ponekad upusta u nerezonske suteve ili solo prodore.

Jednostavno, momak nema sa kim odigrati. Steta sto nije bilo Velickovica. Sklon sam misljenju da bi sa njim mogli dogurati do finala. Teodosic i Krstic (+ Savanovic) ne mogu sami igrati. Poseban su problem ocajne bekovske pozicije sa kojim bi Teodosic treb'o nesto kvalitetno kombinovati,..

Jbg, stavi Mesija u Zvezdu i opet ces tesko u grupnu fazu Lige prvaka :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2011, 23:44

Sto je najgore i upravu si da je bio i takav veceras najbolji,ali upravo je to i pokazatelj u kakvim je da oprostis :mrgreen: **** Srbija bila,jer kao sto sam rekao Rusija se nudila nekoliko puta kao na tacni,nisu ni oni odigrali nesta Bog zna sta,koliko smo mi lose,ali niko nije imao da pogodi kada je najpotrebnije,svima su ruke bile "zavezane".Mozda i kljucni momenat meca je kada se sada ovako pogleda bio prekrsaj Savanovica nad Kirilenkom uz zvuk sirene na tri poena.Mada tesko je i reci da je postojao neki kljucni momenat jer bi mi verovatno i to ukenjali da smo imali napad tu za smanjenje na 2 razlike. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2011, 00:29

legenda reala je napisao/la:
Srbi mi nekako nisu u formi na ovom prvenstvu ,prošli su u četvrtfinale ,ko ih tamo čeka ne znam ,vjerovatno Rusija ,biće im teško ,mislim da ne mogu do medalje na ovom prvenstvu ,jedino da Duda ne učini nešto ,Teodosić se malo probudio ,ali je to većinom toplo-hladno kao i većina igrača .Ako nalete na neku jaku odbranu biće problema ,a svi konkurenti igraju jako u odbrani .
Još jednom ćorava koka zrno ubode ,ha hodža . :P

Jao dobre utakmice večeras ,kako oni Rusi igraju odbranu :o svi kao glavnog krivca za poraz Srbije vide u Milošu i greškama njegovim kao i ostalih(to potencira veliki stručnjak Vesna Bajkuša ,ko li nju dovede ,jedno je navijati za nekog drugo biti objektivan ,što se nije zapitala šta je dovelo do onakve igre Srbije za koju ni veliki Duda nije imao rješenje ) ,ja bi rekoa da je ključ ova odbrana Rusije ,đavola bi Teodosića onako griješio da nije igrana agresivna odbrana na njega sa stalnim udvajanjima ,pod košem Kirilenko i Mozgov maestralni sve pofataše ,kasnije je malo pokvario utisak sa četri brze lične ,ali u prvoj četvrtini mene je impresionirao sa onim blokadama ,zakucavanjima sjajno :o .
Srbi imali samo Miloša raspoloženog ,u drugom poluvremenu malo Krstić ali ništa vrijedno pažnje ,joj kako Kirilenko puče bananu Savanu (a neno jesi vidio :mrgreen: )

Rusi u polufinalu idu na Francuze ja im dajem blagu prednost ,i mislim da oni jedini mogu priprjetiti Špancima na ovom prvenstvu ,igraju sjajno imaju predobrog selektora biće zanimljivo vidjeti raplet do kraja na ovom prvenstvu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 sep 2011, 00:34

legendo, hoćel biti više od 100 koševa na Fra-Rus ??? :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2011, 01:54

http://tacno.net/SportNovost.aspx?id=9285" onclick="window.open(this.href);return false; :D tekst jednog stručnjaka a vi se divite Edinu Avdiću :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 sep 2011, 02:44

Voleo bih da MKD uzme pehar, to bi bila fora.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 16 sep 2011, 07:45

legenda reala je napisao/la:http://tacno.net/SportNovost.aspx?id=9285 :D tekst jednog stručnjaka a vi se divite Edinu Avdiću :mrgreen:

ima gresaka u znanju,limoges nije bio prvak evrope 92. godine nego 93.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 sep 2011, 10:33

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:http://tacno.net/SportNovost.aspx?id=9285 :D tekst jednog stručnjaka a vi se divite Edinu Avdiću :mrgreen:

ima gresaka u znanju,limoges nije bio prvak evrope 92. godine nego 93.
Tacno, Partizan je bio prvak '92 godine...
Zeznuo sam se...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 16 sep 2011, 10:42

Ma nema se šta više ni pričati, ovako povrijeđeni odigrali smo stvarno najlošiju utakmicu dok Rusi i nisu nešto bili efikasni ali jbg. treba se danas okrenuti Grcima ali kao što reče Krstić sinoć teško će biti jer motiva više nema, borba za medalju je izgubljena!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 sep 2011, 11:04

skyisthelimit je napisao/la:ne znam stvarno zar je iko ocekivao da Srbija moze proci Rusiju...Svaka vam cast na tome, vjerovatno bi i sam bio toliki optimista da sam navijac iste

:mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 16 sep 2011, 11:49

Za London se bori 12 timova a samo 3 tima idu u London. Za sada predkvalifikacije je osiguralo 7 reprezentacija

New Zeland
Angola
Nigerija
Dominikanska Republika
Porto Riko
Venecuela
Litvanija
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Pobjednici ova dva duela idu direktno u London a porazeni u kvalifikacije.

Francuska/Rusija
Spanija/Makedonija
----------------------------

Pobjednik ovo duela ide u kvalifikacije

Srbija/Grcka
-------------------------------

+2 tima iz Azija koja zavrse na 2 i 3 mjestu.

12 reprezentacija ce biti podijeljeno u 2 grupe po 6 reprezentacija i samo 3 reprezentacije idu u London.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 sep 2011, 11:54

B o X je napisao/la:Ma nema se šta više ni pričati, ovako povrijeđeni odigrali smo stvarno najlošiju utakmicu dok Rusi i nisu nešto bili efikasni ali jbg. treba se danas okrenuti Grcima ali kao što reče Krstić sinoć teško će biti jer motiva više nema, borba za medalju je izgubljena!
Ako kvalifikacije za Olimpijadu nisu motiv onda ja ne znam šta je, očito da su i njemu lupili u glavu rezultati iz prošle i pretprošle godine, pa se sad samo na medalju puca. Ako je velesila Litvanija imala snage da na svom terenu nađe motiva u utakmici za kvalifikacije za OI, onda bi trebala i Srbija, malo realnosti nije na odmet, on bi prvi trebao da kaže da ni oni ni cijela reprezentacija nisu odigrali za medalju. Sinoć rekoh da je Srbija po meni favorit protiv Grčke i navedoh razloge, ali ako tako razmišljaju onda im je mrka kapa...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 16 sep 2011, 13:24

Hawking je napisao/la:
B o X je napisao/la:Ma nema se šta više ni pričati, ovako povrijeđeni odigrali smo stvarno najlošiju utakmicu dok Rusi i nisu nešto bili efikasni ali jbg. treba se danas okrenuti Grcima ali kao što reče Krstić sinoć teško će biti jer motiva više nema, borba za medalju je izgubljena!
Ako kvalifikacije za Olimpijadu nisu motiv onda ja ne znam šta je, očito da su i njemu lupili u glavu rezultati iz prošle i pretprošle godine, pa se sad samo na medalju puca. Ako je velesila Litvanija imala snage da na svom terenu nađe motiva u utakmici za kvalifikacije za OI, onda bi trebala i Srbija, malo realnosti nije na odmet, on bi prvi trebao da kaže da ni oni ni cijela reprezentacija nisu odigrali za medalju. Sinoć rekoh da je Srbija po meni favorit protiv Grčke i navedoh razloge, ali ako tako razmišljaju onda im je mrka kapa...
Tako čovjek izjavi sinoć za SOS kanal, kaže da on lično nema više motiva da igra na ovom prvenstvu jer ne učestvuju u borbi za medalju...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 sep 2011, 13:59

B o X je napisao/la: Tako čovjek izjavi sinoć za SOS kanal, kaže da on lično nema više motiva da igra na ovom prvenstvu jer ne učestvuju u borbi za medalju...
Nije rekao da nema motiva da igra na prvenstvu vec da ne zna koliko ce biti psihicki spreman jer je zelio borbu za medalje, ali da ce probati da se motivise.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 16 sep 2011, 14:09

braoolyo je napisao/la:
B o X je napisao/la: Tako čovjek izjavi sinoć za SOS kanal, kaže da on lično nema više motiva da igra na ovom prvenstvu jer ne učestvuju u borbi za medalju...
Nije rekao da nema motiva da igra na prvenstvu vec da ne zna koliko ce biti psihicki spreman jer je zelio borbu za medalje, ali da ce probati da se motivise.
Pa spomenuo je i motiv na početku ali se kasnije počeo vaditi da ne zna koliko će psihički biti spreman, što je meni potpuno isto

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2011, 14:24

Eno ih svađaju se na klupi Perović i Bjelica.

RASPAD SISTEMA!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 sep 2011, 16:46

mAKEDONIJA za sada se dobro drzi¸

EDIT:

Kraj 1/4. Spanci imaju +8. No medjutim,tu su prednost napravili tek u zadnjoj minuti. Sudjena bila tehnicka Spnacima a Makeonci nisu ni slobodna pogodili kao ni napad nakon toga
Zadnja izmjena: majestic24, dana/u 16 sep 2011, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 sep 2011, 16:49

majestic24 je napisao/la:
Cinjenica je jedno,a to je da je Teodosic u potpunosti podbacio na ovom EP bez obzira kakve su na kraju njegove brojke. Definitivno on nije sav svoj.
Potpis :!:

A ovo danas sa Grcima :lol: :lol: :lol: E sad ce valjda za svako sledece takmicenje zvati najbolje igrace u tom trenutku,a ne ovog ,onog,jer je bio dobar kao junior :? Povrede jesu ucinile svoje i previse,ali opet... :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.