nastavite
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vidi @legende
nastavite
nastavite
- Emir ZENICA
- Kontakt:
slozio sam se ,nisam bio tu
@ legendo
Ne moze to tako.Prijetis harry-u,licno sam citao te poruke,znaci ono je sramota jednog """uglednog""" clana foruma da to napise.Meni si isto tako pricao,doduse nisi prijetio,ali si malo podbadao preko privatnih poruka,a i ovdje na chatu.
Pa bolan vidi ekipe,nemoj da dolazimo u Gorazde,otjerali smo ti jednog havera i tebe cemo 
@ legendo
Ne moze to tako.Prijetis harry-u,licno sam citao te poruke,znaci ono je sramota jednog """uglednog""" clana foruma da to napise.Meni si isto tako pricao,doduse nisi prijetio,ali si malo podbadao preko privatnih poruka,a i ovdje na chatu.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Svi smo mi legenda!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Emir se uvjerio da si mi prijetio,ne bih da prozivam momke koji su mi slali poruke,jer su me zamolili da imena ne objavljujem.
@under
Kako ti to slatko podhebajes sa to samo krv moze saprat
@under
Kako ti to slatko podhebajes sa to samo krv moze saprat
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Po sto smo @legendi skinuli masku i sada znamo ko je zapravo on,od sutra idemo na sljedeceg forumasa.Takodjer cemo i tom forumasu skinuti masku,argumentovano. 
Volim te Celik ! ! !
Tako je Emire
kada procitaju o kome se radi ostace u soku sta je taj forumas sve radio .
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Đe ste skidači maaaaaaska, nisam vas prepozn`o.
Et sad nisi nas prepozn'o .. sta ima kod tebe kakav si ti ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Prep'o se lik misli da cemo njemu skinuti masku 
Volim te Celik ! ! !
Vjerovatno,ali nema potrebe da se brine (barem za sada)Emir ZENICA je napisao/la:Prep'o se lik misli da cemo njemu skinuti masku
Imal ko xDSL internet i ako ima kakav je? 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Pa daj te poruke ,baš me interesuje šta to pišeEmir ZENICA je napisao/la:
@ legendo
Ne moze to tako.Prijetis harry-u,licno sam citao te poruke,znaci ono je sramota jednog """uglednog""" clana foruma da to napise.Meni si isto tako pricao,doduse nisi prijetio,ali si malo podbadao preko privatnih poruka,a i ovdje na chatu.Pa bolan vidi ekipe,nemoj da dolazimo u Gorazde,otjerali smo ti jednog havera i tebe cemo
Hary nisam prijetio ne laži ,nekad u šali jedan drugom ali ništa ozbiljno ,tebi sam rijetko kada poslao pp (opet si slagao) samo sam odgovarao na tvoje provokacije ,dođi ja se tebe ne bojim ,koga si otjero i koga će otjerati i to me interesuje
harry_90 je napisao/la:Emir se uvjerio da si mi prijetio,ne bih da prozivam momke koji su mi slali poruke,jer su me zamolili da imena ne objavljujem
Ma jel bogati se Emir uvjerio,kako sam ti prijetio a drugi ti govorili to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Stanje zadovoljavajuće.harry_90 je napisao/la:Et sad nisi nas prepozn'o .. sta ima kod tebe kakav si ti ?
Prčiš li šta ?
- legenda reala
- Kontakt:
Nema !!!!fera je napisao/la:ima li cevapa legendo ?
Kolko si puta obećao pa slago više se i ne nadam
Nego najače mi je bilo na temi Liverpola onaj neutralni ,kaže žao mu što neće upoznati Feru ,sam mislim u sebi šuti bolan nebio treba da ti bude drago što ga ne znaš e koji je to
Fera tetkice !!!!!!!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jasta neg prcim mora se dok sam mlad problem bi bio da ne prcimJimmy from the hood je napisao/la:Stanje zadovoljavajuće.harry_90 je napisao/la:Et sad nisi nas prepozn'o .. sta ima kod tebe kakav si ti ?
Prčiš li šta ?osim legendu.
Legendu sam postovao na forumu,ali mi je zabio noz u ledja kad sam se najmanje nadao
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neuzubillah!"TELEFONSKI poziv ne može vas ubiti", priopćile su jučer nigerijske vlasti da bi umirile sunarodnjake nakon što je zemljom počeo kružiti SMS kojim se Nigerijce upozorava da bi mogli umrijeti ako se jave na broj 09141.
Državno povjerenstvo za komunikacije izdalo je obavijest da je "nezamislivo da netko umre od telefonskog poziva".
"Samo jako lakovjerni ljudi mogu povjerovati u jednu takvu glasinu", izjavio je glasnogovornik Povjerenstva, a prenosi Nigeria Newsline.
I ranije je bilo SMS-ova koji su izazivali paniku u Nigeriji, poput onih o postavljenim bombama ili kiselim kišama koje spaljuju žive ljude. Širenju straha najviše doprinosi neobrazovanost i nepovjerenje u vladu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- underground
- Kontakt:
veceras prepit alkoholom legla stipendija libo me taki
sta je ovo stala prepucavanja....razocaran sam
prcitel sta sto bi jimmy reko

sta je ovo stala prepucavanja....razocaran sam
prcitel sta sto bi jimmy reko
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
nemoj tako ja sam rekao kad se skoro vrati imas cevape do tad nistalegenda reala je napisao/la:Nema !!!!fera je napisao/la:ima li cevapa legendo ?
Kolko si puta obećao pa slago više se i ne nadam![]()
![]()
Nego najače mi je bilo na temi Liverpola onaj neutralni ,kaže žao mu što neće upoznati Feru ,sam mislim u sebi šuti bolan nebio treba da ti bude drago što ga ne znaš e koji je to![]()
Fera tetkice !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
od neutralnog bi ti mogao puno toga nauciti covjek zna ko valja
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kraljttbvb, RobertHrkac555 i 6 gostiju.