Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 12 sep 2011, 20:53

delpiero10 je napisao/la:zbog ovakvih prica u repki i oko reprezentacije zbog te lose atmosfere opet mi necemo na zalost ni na kakvo prvenstvo otic pa ni na ovo evropsko fudbal je timska igra kolko je slabijih reprezentacija otislo na neko velko takmicenje imamo ljudi jaku reprezentaciju konkurencija jaka svi oni daju svoj doprinos netreba hvalit 6 il 7 igraca ostale pljuvat treba nam dobra atmosfera i u repki a i oko repke i da napokon idemo na evropsko a safet bi trebo kao selektor da pravi dobru atmosferu a ne da potpaljuje NAPRIJED BOSNO
:lol: Ova faca na tri teme potpuno indenticne postove stavio kao sto je ovaj,svakakvih nas ima. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 sep 2011, 20:55

To da bi se utvrdilo gradivo :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 12 sep 2011, 21:10

TO DA BI VAMA LAKSE USLO GLAVU O CEMU SE RADI A VAMA IZGLEDA ULAZI LAKSE NEDJE DRUGO NEGO GLAVU IDEMO NA EVROPSKO A VI STRUCNJACI STAVLJAJTE NA GOL KOGA HOCETE U VASOJ ZAMISLJENOJ REPREZENTACIJI NAPRIJED BOSNO CRKNITE NEZNAM NI KAKO BI VAS NAZVO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 sep 2011, 21:50

delpiero10 je napisao/la:TO DA BI VAMA LAKSE USLO GLAVU O CEMU SE RADI A VAMA IZGLEDA ULAZI LAKSE NEDJE DRUGO NEGO GLAVU IDEMO NA EVROPSKO A VI STRUCNJACI STAVLJAJTE NA GOL KOGA HOCETE U VASOJ ZAMISLJENOJ REPREZENTACIJI NAPRIJED BOSNO CRKNITE NEZNAM NI KAKO BI VAS NAZVO
Malo prelistaj stranice koji se ticu repke pa ces vidjeti da mi nismo te osobe koje trebas napadat'. Pozz i zivio ;)

Edit. To gdje kome lakse ulazi, ne treba ti to, moj ti je savjet... inace ode ti malo do banovica po ugalj :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 sep 2011, 21:52

harishp je napisao/la:
delpiero10 je napisao/la:zbog ovakvih prica u repki i oko reprezentacije zbog te lose atmosfere opet mi necemo na zalost ni na kakvo prvenstvo otic pa ni na ovo evropsko fudbal je timska igra kolko je slabijih reprezentacija otislo na neko velko takmicenje imamo ljudi jaku reprezentaciju konkurencija jaka svi oni daju svoj doprinos netreba hvalit 6 il 7 igraca ostale pljuvat treba nam dobra atmosfera i u repki a i oko repke i da napokon idemo na evropsko a safet bi trebo kao selektor da pravi dobru atmosferu a ne da potpaljuje NAPRIJED BOSNO
:lol: Ova faca na tri teme potpuno indenticne postove stavio kao sto je ovaj,svakakvih nas ima. :mrgreen:
Znaci, ima i gorih od nas..... :mrgreen:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 sep 2011, 19:59

Beg ocekivano veceras nije ni na klupi, ma njegova je liga nisu za njega ova drugo-razredna takmicenja :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2011, 20:44

U ovog Stokea odbrana fakat beton. Opet vode 1:0.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2011, 20:51

Cartman je napisao/la:U ovog Stokea odbrana fakat beton. Opet vode 1:0.
Ne vode vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2011, 21:06

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:U ovog Stokea odbrana fakat beton. Opet vode 1:0.
Ne vode vise.
Pa dobro, da je Beg na golu i zavrsilo bi 1:0. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 16 sep 2011, 15:31

Poslije Handanoviča i Kelave uvjerljivo najbolji golman s ovih prostora. Sretno majstore! A ti Pape, slušaj, ima da Bega igra, kakav Hasagić žongler!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 sep 2011, 15:37

Chelsea_CBH je napisao/la:Poslije Handanoviča i Kelave uvjerljivo najbolji golman s ovih prostora. Sretno majstore! A ti Pape, slušaj, ima da Bega igra, kakav Hasagić žongler!
ajde momak molim te umukni, ne pisi gluposti svega ti..kelava jednom protiv vrhunskog kluba branio na nivou dok BEG svake sedmice dovodi do ludila napadace liverpoola chelsea itd..a sto se tice handanovica ni on nije nista bolji od Asmira...BIH ima najboljeg golmana na balkanu ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 16 sep 2011, 15:41

miralem444 je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Poslije Handanoviča i Kelave uvjerljivo najbolji golman s ovih prostora. Sretno majstore! A ti Pape, slušaj, ima da Bega igra, kakav Hasagić žongler!
ajde momak molim te umukni, ne pisi gluposti svega ti..kelava jednom protiv vrhunskog kluba branio na nivou dok BEG svake sedmice dovodi do ludila napadace liverpoola chelsea itd..a sto se tice handanovica ni on nije nista bolji od Asmira...BIH ima najboljeg golmana na balkanu ;)
Beg će morati da se dokaže u Ligi prvaka kao Kelava pa onda o tome da pišemo, a za Handanoviča bi se mogao složiti, jedina mu je prednost što brani u jačoj reprezentaciji, pa ga smatraju bolji, ali to ne mora ništa značiti jer mi jačano, bit ćemo 20 i neki sad.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 sep 2011, 15:42

Covjece, Handanovic je jako jako jako dobar golman. Objektivno je na nivou Begovica. Obadvoje su jako dobri golmani.

Kelava je bio omrzen od medija i navijaca Dinama prije tekme sa Realom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 16 sep 2011, 15:45

Pirke je napisao/la:
Covjece, Handanovic je jako jako jako dobar golman. Objektivno je na nivou Begovica. Obadvoje su jako dobri golmani.

Kako to možeš reći? Pa dizali su ga u nebesa poslije Malmoa.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 sep 2011, 16:25

Chelsea_CBH je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
miralem444 je napisao/la: ajde momak molim te umukni, ne pisi gluposti svega ti..kelava jednom protiv vrhunskog kluba branio na nivou dok BEG svake sedmice dovodi do ludila napadace liverpoola chelsea itd..a sto se tice handanovica ni on nije nista bolji od Asmira...BIH ima najboljeg golmana na balkanu ;)

Kako to možeš reći? Pa dizali su ga u nebesa poslije Malmoa.
Sorry! Moja greska, htjeo sam reci prije LP!

Tokom ljeta, velika vecina medija u Hrvatskoj su izjavljivali da je Kelava jedina slaba karika u Dinamu, da je Dinamo dobar na svim pozicijama osim na golu, itd...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 16 sep 2011, 16:57

cuj,kelava..hahahaha.
i begovic, jos, treba da se dokaze,kelavi.hahaaha.
ne mogu svi biti,analiticari!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 sep 2011, 16:58

:lol: :lol: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 sep 2011, 17:03

uzmi ubi pa se pistolj :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2011, 17:06

slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 sep 2011, 17:08

Goalgetter je napisao/la:
slika

Barney objasnio :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, HariTz, jasmin10, Kenonan, Majestic-12 [Bot], mukesh80 i 45 gostiju.