RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
money money.... 
Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva 
Dzeno je mostarsko dijete , on svaku utakmicu daje 100 % mogucnosti
eh da je takvih igraca vise
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Volio bih da ga dobro prodamo, mogli bi svasta uradit kad bi dobili 200.000 eura
Svi u Veležu (klubu) prvi put čuju za ovu vijest preko stranice sportin.ba i kažu da nije istina uopšte.
Dženo je dobar igrač. Ali mi ovo izgleda na pritisak subjektivnih autora i lažno pumpanje.
Dženo je dobar igrač. Ali mi ovo izgleda na pritisak subjektivnih autora i lažno pumpanje.
Sta ima? Kako si? Jesi li dobro?Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
tebe od svoje sopstvene (ne)pameti.Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
e bože me sačuvaj, šta sam sve dosad pročitao u životu, ali ovo još nisam vidio u životu ovakvu glupost, pa bolan ne bio da Veležu za lijeka treba ne bi im platili, a kamoli nešto drugo, pa onda nešto komentarišu moje komentare, ha, ha....Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva
Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva
da, da, i zaboravio si rec da su im namjestili da izvuku travnik i da ga pobjede...
ovo treba u temu najsmijesniji postovi
@Tyson pojasni nam svima,ako Velež dobije u Prijedoru tko je onda kupio utakmicu
?Da vidimo novu tvoju teoriju zavjere
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nije ni tebi lahko.Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
pepe_signori
- Kontakt:
PROCITAJ INTERVJU : Veležovog veznjaka juče je kontaktirao sportski direktor pomenutog kluba, Cosmin Irimies, sa kojim je navodno dogovorio načelnu saradnju. IPAK, ON JE RUMUNE UPUTIO NA VELEZ, A PREGOVORI BI TREBALI POCETI JOS DANAS.Analic je napisao/la:Svi u Veležu (klubu) prvi put čuju za ovu vijest preko stranice **** i kažu da nije istina uopšte.
mirisu mi pare
to je onaj drugi cluj njega je cak i sloboda pobijedila na pripremama u madarskoj,sirotinja je to teska,daj boze da mogu platiti ikakvo
obestecenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo je jedan cluj , Univerzitatea ovaj CFR Cluj je klub ko Olimpic.astra1922 je napisao/la:to je onaj drugi cluj njega je cak i sloboda pobijedila na pripremama u madarskoj,sirotinja je to teska,daj boze da mogu platiti ikakvoobestecenje
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
ziggystardust je napisao/la:merzic i dalje luta, cini mi se da mu trener trazi ulogu u ti,mu. posto je on all-round mid & defence igrac, mislim da nam je potrebniji u odbrani, konkretno na mjestu stopera, nego u veznom redu.
Ne znam na racun cega si dao ovakvu izjavu.
Pa u ovom timu Veleza i jeste najveci problem vezna linija koje bukvalno i nemamo.
Steta da Zaim nije mogao jos barem jednu sezonu jer stvarno smo tu najtanjiji sto je i dokazala utakmica protiv Sirokog, ali ne samo njih, vec i Celika i Kozare gdje smo totalno izgubljeni u sredini bili a to je najbolje iskoristio upravo Siroki.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ja bih samo volio znati odgovor na jedno pitanje, nevezano za ovu temu, ali itekako vezano za vas (da bar) ;
Koliko vas , aktivnih forumasa , navijaca Veleža, bar JEDNOM u sedmici posjeti KNRA ?
Zahvaljujem unaprijed.
Koliko vas , aktivnih forumasa , navijaca Veleža, bar JEDNOM u sedmici posjeti KNRA ?
Zahvaljujem unaprijed.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
Velez mi je jako drag klub,al kako vam ej dosao zalizani,sve sami cudni rezultati...
Velež bez Kazazića i Durakovića u Prijedoru
Spremni smo, motivisani, puni samopouzdanja, tako da očekujem da ostvarimo povoljan rezultat. To bi za nas bio svakako i remi - kaže Kodro.
U dobrom raspoloženju, koje je popravio prolazak među šesnaest najboljih u Kupu, fudbaleri Veleža danas su otputovali u Prijedor. Sutra će u ovom gradu u okviru sedmog kola Premier lige biti gosti po treći put ove sezone. U dva navrata do sad nisu poraženi, a u nastavak serije vjeruje i Mustafa Kodro, iskusni veznjak koji je i ove sezone jedan od najboljih fudbalera mostarskog kluba.
„Nemamo baš pretjerano lijepu tradiciju u Prijedoru, ali zašto je ne prekinuti sutra? Spremni smo, motivisani, puni samopouzdanja, tako da očekujem da ostvarimo povoljan rezultat. To bi za nas bio svakako i remi. Ipak svaki bod osvojen na gostujućim terenima ima posebnu težinu. U Trebinju smo pokazali da znamo i pobjediti,“ kaže Kodro.
Struka Veleža sutra neće moći računati na kartoniranog Dženana Durakovića, koji je dobio tri utakmice kazne, te na povrijeđenog Zlatka Kazazića.
Spremni smo, motivisani, puni samopouzdanja, tako da očekujem da ostvarimo povoljan rezultat. To bi za nas bio svakako i remi - kaže Kodro.
U dobrom raspoloženju, koje je popravio prolazak među šesnaest najboljih u Kupu, fudbaleri Veleža danas su otputovali u Prijedor. Sutra će u ovom gradu u okviru sedmog kola Premier lige biti gosti po treći put ove sezone. U dva navrata do sad nisu poraženi, a u nastavak serije vjeruje i Mustafa Kodro, iskusni veznjak koji je i ove sezone jedan od najboljih fudbalera mostarskog kluba.
„Nemamo baš pretjerano lijepu tradiciju u Prijedoru, ali zašto je ne prekinuti sutra? Spremni smo, motivisani, puni samopouzdanja, tako da očekujem da ostvarimo povoljan rezultat. To bi za nas bio svakako i remi. Ipak svaki bod osvojen na gostujućim terenima ima posebnu težinu. U Trebinju smo pokazali da znamo i pobjediti,“ kaže Kodro.
Struka Veleža sutra neće moći računati na kartoniranog Dženana Durakovića, koji je dobio tri utakmice kazne, te na povrijeđenog Zlatka Kazazića.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.