Koliko se piva popilo uz ovu pjesmu
Gdje cete vas dvoje ??
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
idi bolan, umoci sta, kani se nasJimmy from the hood je napisao/la:Ko vas yebe, idite prčite šta !
Devastir'o sam usisivač kol'ko sam umak`o.Papastathopoulos je napisao/la:idi bolan, umoci sta, kani se nasJimmy from the hood je napisao/la:Ko vas yebe, idite prčite šta !![]()
Dobar ti ?? Kad sutra objavljujes nick forumasa za kojeg smo saznali neke stvari (sve argumentovano).Emir ZENICA je napisao/la:
P.S Hary ,inace kakav si mi ?
Kakav je zatvorski meni ?Tribalian je napisao/la:@ Neutralan brate don't go![]()
![]()
Jesi to umalo zaglavio sunce ti zarko?Tribalian je napisao/la:@ Neutralan brate don't go![]()
![]()
Manji nesporazum sa drzavom Srbijom,nista strasno.Rooney88 je napisao/la:Jesi to umalo zaglavio sunce ti zarko?Tribalian je napisao/la:@ Neutralan brate don't go![]()
![]()
Brate zeleo bih da ti odgovorim,ali ja mislim da to nije tacno.Ali evo ovako rodjace,svi su na svetu po toj legendi govorili istim jezikom dok nisu poceli da prave Vavilonsku kulu,kad su hteli da je dignu do neba ,po legendi,licno se ON umesao i napravio situaciju da svi u tom trenutku progovore razlicitim jezicima.Nisu mogli da se sporazumeju i samim tim da dovrse kulu,ja mislim da je to to,po toj prici.moj uzor-S.G je napisao/la:pozz dobri ljudi..zelim vam postaviti jedno pitanje i zamolio bih vas da ne zayebayete nego da mi odgovorite ukoliko znate odgovor..
ovo pitanje sam mislio postaviti svome profesoru kojeg licno ne "gotivim" pa da vidim sta vi mislite o ovome..
ukoliko su Adem(Adam) i Hava(Eva) bili prvi ljudi na svijetu,logicno je da su govorili jednim jezikom,kao sto su to ucinili i njihovi potomci..
kako vi objasnjavate cinjenicu da danas na svijetu postoji toliko jezika ( ne znam ni taj priblizan broj jezika ,pa ne bih volio da se izvalim) kada je sve pocelo od tog jednog jezika ??
Brate ti si izuzetno naopak covekSarajlijc@ je napisao/la:Pravda za Kineze ! Marko se uvijek zalijece prvi za bracu azijate
Haj ti vamoEmir ZENICA je napisao/la:Dobar masalane moze bolje
![]()
Ima vremena ba otkrit cemo![]()
Necu hvalaajde daj vamo
Pridruzi mu sePapastathopoulos je napisao/la:oj ljudi, sto mi macke nedje zavijaju blizu stana, tacnije stenju....sto neki macak odradjuje lavovski posao....
Neki prče, neki vise na forumu do jutarnjih sati.Papastathopoulos je napisao/la:oj ljudi, sto mi macke nedje zavijaju blizu stana, tacnije stenju....sto neki macak odradjuje lavovski posao....
Meni se cesto dogadjalo da ne cujem nista na zvucnike. Lupam, udaram, pijan ubih boga u njima, zovem ljude, trazim rjesenje, sjebem se ziv a onda vidim da sam slusalice ukljucio.harebianconero je napisao/la:Neka neko pomogne sta bi moglo biti, znaci odjednom mi nerade zvucnici nista necujem na njih :S