BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

proFCB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la proFCB » 14 sep 2011, 17:17

Odlicna igra Borusije sinoc steta sto ste samo onako jeftino primili go. Mislim da Kehl i nije toliko zasluzio da se kritikuje ipak je ovo prva utakmica nakon duze pauze, a smatram da ga je Klopp ubacio jer je jedan od najiskusnijih.
Primjecuje se uveliko nedostatak Bariosa,jer Lewandowski nije igrac za bvb, prevelik mu je to zalogaj, Kuba je svoje odradio u prijasnjim sezonama, a za Goetzea u Kagawu samo rijeci hvale bas kao i za Perisica...
Mislim da imate realne sanse da prodjete dalje grupu samo treba ponovit igru od sinoc i sa Bariosom u napadu ne moze ne biti dobro...
Stern des Südens

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 sep 2011, 17:37

Bender će zbog povrede preskočit utakmicu protiv Hannovera. Povredu je zadobio u 75. min sinoć, a na kraju je ipak sakupio više od 13,5 pertrčanih km. U pravom smo problemu jer i Kehl ima jos jednu utakmicu suspenzije. Samo da Kevina ne stavi na DM. Pretpostavljam uz Gundogana bi mogao igrat Da Silva. Još neke opcije su Leitner (mada ne vjerujem da dva tehničara igraju trkačke pozicije).

Za mene odlično rješenje bi bili Gundogan i Hummels, a Santana na štopera.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2011, 17:47

Prelepa koreografija 8-) Svaka cast !

slika

Bice jos ovakvih na ostalim mecevima kod kuce.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 sep 2011, 18:25

Klare je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Ko je napisao da je bolji od Lahma ?
Svaka čast tebi i Haretu, mada i njega euforija nekad povuče, ali vas dvojica ste fer. ;)

Koliko su mi samo živaca vukli ovi vaši ostali, proglašavajući Piszceka i Schmelzera boljim bekovima od Lahma, vaše stopere kao profesore za sve naše, a vidimo ove godine da su i Buyten i Badstuber sasvim dobri stoperi(8 utakmica=1 gol), jest da je i Boateng došao, ali stvarno se vidjelo da prošla sezona nije pravo mjerilo naše ekipe. Čast Benderu, ali meni nikad neće biti kao Gustavo ili Schweini, moderne šestice. Vaš Goetze je čudo jedno, trenutno je sigurno jedan od najboljih fudbalera sadašnjice, ove sezone pokazuje da prošle nije bio samo bljesak te da namjerava praviti veliku karijeru.

Da skratim priču i kažem kako u ovom timu imaju samo 3 vrhunska igrača. To su:Hummels, Goetze i Barrios, provjereno, Kagawa treba da podigne formu, Piszczek je solidan, dosta bolji, konstantniji od onog na lijevoj strani, a ostali igraju po sistemu toplo-hladno, tako je, kako je. Očekujem njihov demant u narednim utakmicama, ali zasad se nameće ovaj zaključak, to jest da je prošla se zona bila jedan bljesak. Ponavljam opet, očekujem demant, stvarno bih volio, znamo svi koliko je nama Bundesliga draga. ;)
Vidi nesto, kada gledas ucinak stopera, onda moras sagledati i okolnosti u kojim igraju. Jedan vojnik IDFa ce uglavnom unistiti vise protivnicki vojnika nego bilo koji pripadnik Hamasa :mrgreen: . Je l' to znaci da je vojnik IDFa bolji!? Ne nuzno, to znaci da ima bolju opremu i bolju zaledjinu :mrgreen: . Ovo je grubo poredjenje, al' itekako ima smisla. Svaki pojedinac ovisi od kolektiva.

Piscek, Humels, Subotic i Smelcer su u prosloj sezoni izgledali mnogo bolje i sigurnije nego u ovoj. Zasto? Pa vrlo jednostavno, zato sto su imali bolju podrsku veznog reda i napada. Njihov vezni red i napad nisu dozvoljavali da protivnik precesto napada,.. A i kada napadne, od straha da ne ispuse iz kontre, napadali su sa malo igraca, sto je odbrani znacajno olaksavalo pos'o,.. Sada se to malo promjenilo pa izgleda da su oni oslabili. A ne mora znaciti,.. Ja sam misljenja da je oslabila veza i napad, sto se neminovno moralo odraziti i na odbranu.

Pa vidis ove navijace Barselone,.. Oni misle da je njihova odbrana najbolja na svijetu :mrgreen: . A ne vide da Barsa napada Mancu na 7-8 igraca, a njih Manco sa 2-3 (i to rijetko). I tako protiv svakog protivnika,... Tesko je znati koliko su oni dobri kada igraju u mnogo laksim okolnostima nego ostali odbrambeni igraci.

Po meni su Humels i Subotic znatno bolji igraci od Bujtena, Stubera ili Boatenga. Da zamjene dresove uvjerio bi se u to. Sto se tice Lama, on je svakako jedan od najboljih bekova svijeta i tu nema mjesta za sumnju. Smelcer je fantastican bek. Mnogo agresivan i pokretljiv. Piscek odlican u napadu, al' nesto slabiji u odbrani. Sto se tice ostatka tima, tu je Bajern u prednosti,.. Jedino Gustavo i Bender izazivaju dilemu,.. Tu su negdje.

Al' pojedinacne kvalitete su jedan od uslova za jak kolektiv. Ako si pojedinacno dobar, to ne znaci da si i kolektivno. Prosla sezona je to dokazala :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 sep 2011, 18:27

„Ich saß in der Halbzeit und wollte mir in den Arsch beißen.“ Tako veli naš kapiten. :lol:

I meni je isto došlo kad mi se izbrisa post (metar dug :lol: ) maloprije. :twisted: :mrgreen:
Semir bvb je napisao/la:* Hummels je sinoć pokazao kakva je klasa, jedan od najboljih štopera na svijetu. Dobro su ga istrenirali u Bayernu :D. Sinoć sam stalno naglas govorio kad njega vidim s loptom kako rješava situacije "kakav je to igrač". *Zajedno sa Subotićem imamo jedan od najboljih štoperskih parova u evropi :D
* Piszczek i Schmele su bili veoma dobri, s tim da je Schmelzer odigrao dosad najbolju utakmicu u ovoj sezoni...
* Bender je definitivno No.1 zadnji vezni u Njemačkoj, koliko je taj momak lopti sinoć presjekao i oteo :D
* Na Gotzea ne treba trošit puno riječi, elegantni igrač, pun rješenja i ideja. Naš Wunderkind
* Kagawa veoma pokretljiv i vrijedan, puno se trudio. Morao je bolje kod one šanse na početku :(
* Grosskreutz nema šta ponudit u napadu, prespor je i nešto melja s loptom. Perišić mora igrat, jer lakše je njega natjerat da se vraća u odbranu nego Kevina naučit da igra lopte :lol: . Periša možda naš najopasniji igrač trenutno ;)
* Šta reć za Lewata - jedva čekam da se Barrios vrati :D
Slažem se u potpunosti. Hummels defintivno igrač utkamice. Šteta pa frljavi Kagawa nije krunisao onu njegovu prelijepu asistenciju vanjskom na samom početku. Kagawa nije na prošlogodišnjem nivou, ja očekujem od njeg mnogo više tj. da on bude taj, koji će uz Gotzea praviti razliku u našu korist. Izgubio ja dosta na osjećaju zbog povrede, definitivno je i dalje u jako lošoj formi. Periša mora igrati. :!:
Klare je napisao/la:Svaka čast tebi i Haretu, mada i njega euforija nekad povuče, ali vas dvojica ste fer. ;)
Ja Bendera ne bih dao za 4 GustaFa. :twisted:
Semir bvb je napisao/la:Za mene odlično rješenje bi bili Gundogan i Hummels, a Santana na štopera.
Dobra ideja, ali ja bih krenuo u totalnu ofanzivu s Leitnerom i Gundom. No, Klopp će vjerovatno ukazati priliku da Silvi. :x Nema šta, nayebali smo bez Bendera protiv Slomkinih orača. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 sep 2011, 01:29

Sjajan mec kao i ocekivano oba daju gol :)... Ja sam nakon onog starta prezadovoljan iako ruku na srce ono sto je Arsenal sinoc pruzio je velika bruka ne mogu da vjerujem koliko su losi bili a to nije do nas nego do njih.. Ne bih nista mnogo komentarisao pisao sve ste vec svakako rekli samo bih zelio izdvojit da se dzaba ne silimo i ne dizemo jer nema potrebe igrali smo samo 1-1 protiv preslabog Arsenala. Dobro igra je zadovoljila ali kao sto drug @ Valenica rece vidi se zelja koju nismo imali protiv herhte hoppenheima i nurnberga i bayera sinoc su ginuli na terenu i kad samo tako igramo ova ekipa moze pravit jako dobre rezultate samo onakvom igrom... Ja sam zadovoljan predstavom samo kazem ne trebamo se i ne smijemo se dizat i svi sad ovde govorit izasli smo iz krize nismo daleko od tog... Za mene nasnajbolji igrac Publika i naravno MARIO GOTZE bog te vidio sta je radio a sta ce tek jos radit uhhh da samo kako produze s malim ...

Kagawa me mnogo razocarao po ko zna koji put ove sezone, momak mora na klupu previse mu Klopp vjeruje ni to Rooney pa da ga moramo cekat jest shinji dobar ali brate dragi on igra pa mozda i najvazniju poziciju u ovom sastavu a od njeg nema nista ama bas nista, ovo mu je bila najbolja utakmica ove sezone ali to opet nije to mora svoj nivo podic potreban nam je Japanator . Lewa je po meni sasvim solidno i dobro odigrao ne dirajte cojka sve je super uradio kod one sanse samo je imao peha nista vise a ono ne bi ni messi bolje uradio golmana obiso lijepo fino sutirao nije moglo bolje ni ljepse bgm. Cak i ostatak meca je solidno odigrao izborio po koju loptu znam nije to sad bilo sve bajno stoji ali solidno je momak odigro mnogo bolje neg ostale utakmice... K.G. inace kojeg nikad ne kritikujem je mnogo lose odigrao sinoc sve je zasro, i u ovakvim utakmicama gdje ganjamo rezultat ne znam jel ga bolje izbacit il ostavit jer on ekipu podize mentalno kad je tu i svojim zalaganjem al s druge strane ne moze bas razliku napravit tak da ipak mislim da je bolje da tad odmori ali kevin bio i ostao Kralj njeg kod nas niko ne moze izbacit iz prvih 11 dok je Kloppo trener... Schmelle nadolazi napokon nadolazi super odigrao.

Nemoj te pljuvat molim vas po kapitenu, Dao je koliko je mogao i ono sto je uradio desava se svakom. Da ste samo vidjeli kakvu je Villa imao asistenciju 3 puta goru stvar uradio ma 10 put kako je zasro zadnju utakmicu u primeri i namjestio gol, pa sjetite se Bruno Alves na Ol trafordu kako pokloni gol Man Unitedu i sad jel los taj Alves Bruno ili villa. Jbg jest glupa greska ali boze moj desava se ha ya zato je imao vise dobrih situacija nego losih, da on hoce samo bit fit i zdrav trebat ce nama nas Kehl kapiten... Jos bi zelio reci NAVIJACI su bili pre pre pre pre premocni punih 90 minuta su navijali i to preludo navijala a koreografija rijeci nemam ... Ovaj start obecava samo nece bit ni malo lahko dobit ni ostale protivnike pogotov grke strah me jer ce bit bunkerijade na westfallenu a tu bodove ne smijemo prosut, a i francuskoj i u grckoj me strah da ne podlegnemo atmosferi, u londonu hmm ne znam tu je sve moguce sa ovakvim arsenalom ali popravit ce se oni do tad a nadam se i mi...

Lucas nam je jako jako potreban valjda se vrati vise, ali ne treba ni od njeg cuda ocekivat jer ne copa americi je bio kita ja radi njeg gledo paragvaj on ko kita bio bgm. A i sad nakon ove povrede trebat ce i njemu par utakmica da podigne nivo svoj, a on uvijek po slabo startuje u sezonu... tako da mislim potrajat ce jos sve ovo po fino, nije bas da nam ruze cvjetaju u hannoveru moramo izvuc 3 boda kako znamo i umijemo ako ne izvucemo bome ce da pocne nerovoza panika a sta sve opd tog moze bit uhhh brate dragi... Ja za sledece sedmice ne predvidjam bas med i mlijeko, ali abd ja grijesim :D ako sad izvucemo 3 boda uz koliko toliko pristojnu igru pa to u sledecoj utakmici ponovimo e onda stvarno se mora racunat sa nama ove sezone jer imamo mnogo problema. A ti Kgawa kralju moj molim te dodji sebi vrati svoju formu trebas nam.... I nadajmo se da ce Bender svoju povredu zaljecit jednom za sva vremena jer pred svaku drugu utakmicu Manni je upitan pa sta ti doktori rade zasto primaju platu ebo ih otac sjebase nam Kehla sad ce izgleda i Bendera kak su krenuli.
BvB Echte Liebe !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 15 sep 2011, 16:26

@Valencia legendo, ti mene citir'o, a napisao kontra nešto što ne predstavlja kontru. :mrgreen:
Složili smo se, uglavnom kažem da su se prošle godine previše uzdizali Hummels i Subotić u odnosu na Buytena i Badstubera, a vidimo da je igra ta koja itekako utiče na stopere, o toj opremi i zaleđini što si ti pričao. Bayern toga nikako nije imao prošle godine, pa su Buyten i Badstuber proglašeni kao najveći klocevi, a Hummels i Subotić kao extra zvijezde. Jesu ovi Boruusijini nešto bolji par, ali sam za nijansu, to pokazuje i ova sezona, a ne onoliko koliko se to ovdje pričalo. Badstubera ni ja ne volim, ali eto sve dok odbrana onako dobro stoji, nemamo pravo za upućivanje nekih kritika, možda uspije sa svojom smotanošću izrasti u velikog stopera... :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 sep 2011, 17:28

Damir_BvB je napisao/la:samo bih zelio izdvojit da se dzaba ne silimo i ne dizemo jer nema potrebe igrali smo samo 1-1 protiv preslabog Arsenala.

Opet potcjenjivanje Arsenala...jesu slabiji nego prije ali i dalje su veoma dobar tim.S druge strane naravno da se ne treba nesto siliti ali u isto vrijeme ne treba ni biti nezadovoljan...ova utakmica je po meni donijela vise dobrog nego loseg.
Damir_BvB je napisao/la:svi sad ovde govorit izasli smo iz krize nismo daleko od tog

Sve sam vise misljenja da mi uopste nismo u krizi vec jednostavno ne znamo igrati protiv izrazito defanzivnih ekipa.I protiv Arsenala smo mnogo opasniji bili u prvom poluvremenu dok su i oni igrali fudbal.Opet cemo mi imati problema protiv Herte i slicnih ekipa,sve dok Klopp ne nadje neko rjesenje za takvu odbranu.
Damir_BvB je napisao/la:Kagawa me mnogo razocarao po ko zna koji put ove sezone, momak mora na klupu

Ne razumijem zasto je Kagawa razocarao u ovom mecu...igrao je odlicno.Jedino je morao bolje kod one 100% prilike ali sve u svemu igrao je veoma dobro...on i Gotze su drzali kompletnu sredinu terena i to dosta dobro.
Damir_BvB je napisao/la:Nemoj te pljuvat molim vas po kapitenu, Dao je koliko je mogao i ono sto je uradio desava se svakom...

S ovim se slazem...jest da je velika greska i ja sam bio pravo ljut :mrgreen: ali mislim da nam on moze itekako valjati u nastavku sezone.
Damir_BvB je napisao/la:a i francuskoj i u grckoj me strah da ne podlegnemo atmosferi

E ako poslije Westfalena oni podlegnu atmosferi na nekom gostovanju nek' okace kopacke o klin...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 15 sep 2011, 20:03

Semir bvb je napisao/la: Za mene odlično rješenje bi bili Gundogan i Hummels, a Santana na štopera.
Opet sam sebe citiram.Opet sam bio upravu :D.
Izgleda da će ovo bit rješenje za 2 zadnja vezna protiv H96.
Još jedna novost je da je Perišić umjesto Kube uskočio u prvih 11 ;). Bar je tako najavljeno :!:

BVB:
Weidenfeller - Piszczek, Santana, Subotić, Schmelzer - Hummels, Gundogan - Grosskreutz, Kagawa, Perišić - Lewandowski

- Možemo se nadat dobrom rezultatu jer smo protiv Hannovera u zadnja 3 duela postizali po 4 gola.
- U zadnjih 20 duela u Hannoveru samo u 2 meča nismo dali gola ;)
- Treba nas zabrinut da već 360 min nismo postigli gola u gostima, a zadnja pobjeda datira još od februara iz Munchena (Bayern - BvB 1:3).
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 sep 2011, 23:36

Klare je napisao/la:@Valencia legendo, ti mene citir'o, a napisao kontra nešto što ne predstavlja kontru. :mrgreen:
Složili smo se, uglavnom kažem da su se prošle godine previše uzdizali Hummels i Subotić u odnosu na Buytena i Badstubera, a vidimo da je igra ta koja itekako utiče na stopere, o toj opremi i zaleđini što si ti pričao. Bayern toga nikako nije imao prošle godine, pa su Buyten i Badstuber proglašeni kao najveći klocevi, a Hummels i Subotić kao extra zvijezde. Jesu ovi Boruusijini nešto bolji par, ali sam za nijansu, to pokazuje i ova sezona, a ne onoliko koliko se to ovdje pričalo. Badstubera ni ja ne volim, ali eto sve dok odbrana onako dobro stoji, nemamo pravo za upućivanje nekih kritika, možda uspije sa svojom smotanošću izrasti u velikog stopera... :?
Ovo boldirano je ono sto govorim. Ne mogu Bujten i Stuber biti levati i igrati u Bajernu,.. Nesto ih je ipak preporucilo da dodju u Bajern. Al' moje je misljenje da oni nisu dovoljno dobri za Bajern, tacnije, ovo je po meni najslabija Bajernova odbrana u posljednjih 15ak godina. Al' ako veza i napad nastave u ovakvom ritmu, onda ce i odbrana imati puno manje i puno lakseg posla. Bajern me pozitivno iznenadio protiv Viljareala. Definitivno su jaci nego u prosloj sezoni.

U nedjelju Dortmund ide u Hanover. Veoma vazna utakmica,.. Mozda ne toliko radi bodova koliko za samopouzdanje tima. Koliko znam nece biti Gecea i Bariosa, sto je ogroman hendikep. Izgleda mi kao da ekipa bez njih nema plan igre. Ipak se nadam da ce pokazati dobru igru i pobjediti.

Kombinovat cu Dortmund i Mancu u nedjelju, dva ekrana ce raditi :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 sep 2011, 00:47

slika

Panter poceo trenirati uskoro ce i sa ostatkom momcadi trenirati ... Za utakmicu protiv Marseja zeli bit spreman i igrati ... A ko zna mozda vec i protiv Maina zaigra ... I rekao je : Lewandowski je POKUSAO da me zamjeni :lol: :lol: :lol: kralj pa i panter zna da je za Lewu masina 8-)
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 sep 2011, 08:30

Razočaran sam sa BvB-om! nado sam se boljem raspletu i početku sezone...Sada su ih i malo ozlijede načele, teže tekme su u kalendaru, salaba forma i odmah nastupaju problemi. Prelazni rok nije odrađen po mom guštu i smatram da je BvB pogriješio što nije dove još jednog zadnjeg veznog! No sve prema zaslugama i mogučnostima! BvB tak i onak ima previše igrača u ekipi i još uz to previše "nepotebnih" pa se valjda nije niti moglo ići u veće investicije prije nego što višak napusti klub...

Sada protiv hannovera će biti jako gusto i ja mislim da se tu pobjeda Bvb-a nebi trebala oćekivati. Prije će to Hannover dobiti nego BvB...Još kad znam da nema Bendera ode sve u 3 PM. Kehl nemre biti zamjena za njega jer njegovo vrijeme je odavno prošlo a i on je za tu tekmu otlijeđen. Bild ŠPEKulira da bi vezni red trebali činiti da Silva i Gundogan - to zvuči UŽASTNO LOŠE jer tu trke jednostavno nema...Više mi se sviđa ova ideja sa Hummelsom u vezi pored Gundogana...Bumo vidli...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 sep 2011, 10:04

slika

Jbt. neće valjda Kevina na DM-a u pm.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 17 sep 2011, 10:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 sep 2011, 10:02

slika

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 sep 2011, 11:13

Nadam se da su se ovdje neki uvjerili da onaj remi protiv Arsenala i ne vrijedi nesto bog zna, pogotov nakon jucerasnjeg meca Arsenala ... Jedan Blackburn je zabio Wengeru cak 4 gola . Opusteno i lagano ljudi dodjose do 3 boda. Ne moze me niko ubjedit da nam je 1 bod dosta. Morali smo protiv onakog Arsenala izvuc 3 boda morali . Moze pricat ko sta hoce da je Arsenal vakav nakav ali trenutno su stvarno na nivou jednog wigana po igri i formi . Zvuci glupo ili smjesno ali je istinito. Ne znam ja crno i dalje predvidjam za ovu sezonu bit ce nam hebeno protiv grka i francuza u lp slabi smo jbg ... Danasnja utakmica ce bit takodje teska nema barriosa, bendera, gotzea, i cak kehla... Ne znam ali nekako kad sve skontam pogledam ako ne pocnemo ulagati malo bolje u ekipu otici ce i ovi malo bolji igraci jako brzo i nista od nas ...

Watzke koji je digo BvB iz pepala i kojem smo svi zahvalni je radio godinama predobar posao, ali ako ne napravi mali iskorak klub ce da pocne stagnirati a nakon toga padati. Valjda pocnemo igrati fudbal od prosle sezone a s takvim fudbalom rezultati automatski dolaze sami ...

Iskreno danas se nadam pobjedi protiv Hannovera 96. I red bi bio da Kagawa nesto korisno uradi ove sezone mozda da cak i zabije. I danas cemo gledati Perisu napokon u prvoj ... Klopp nek odvede Da Silvu kuci nek mu zenu guzi ccccc **** ga on unistit ce nas trkom Hannover u sredini ako Silva bude igro a sto ga cojk voli boze ti sacuvaj ... Nadam se da je ovo dan kad zapocinje serija pobjeda ... Ale ale ale oooo BvB 09 !
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 sep 2011, 12:19

A Damire reci ti meni u kakvoj smo to mi formi bili prije Arsenala? ...ja kol'ko se sjecam mi smo pred mec s njima izgubili od mrtve Herte na svom stadionu a ni prije toga nismo briljirali. Ona utakmica sa Arsenalom je mozda i najbolja koju smo odigrali ove sezone i sigurno je korak naprijed za ovu sezonu...da smo mogli pobjediti mogli smo ali da budemo nesto ogorceni zbog tih 1-1 :? -ne vidim razloga.

S druge strane nezahvalno je porediti taj mec Arsenala sa Blackburnom sa onim nasim...protiv nas su poveli sa 1-0 i onda su se branili sa 10 igraca citavo drugo poluvrijeme dok su jucer 2 gola primili iz polukontre i kontre a 2 su dali sami sebi...Jbg. pogledaj malo utakmicu iz njihovog ugla...nisu pobjedili BvB koji je u losoj formi i gubi mec kuci od novog prvoligasa Herte :roll:

Sto se tice meca danas...za Da Silvu se slazem,ne znam sta on vise vidi u njemu.Ako on i Gundogan budu igrali zajedno na sestici ne pise se nama dobro.Po meni je Hummels trenutno najbolje rjesenje a onda mali Leitner.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 sep 2011, 14:39

Klopp je najavio trijumf u današnjem meču, tako da nam ne ostaje ništa drugo već da vjerujemo šefu. :mrgreen:

Vala i vakat je više da prekinemo očajnu seriju u gostima. :twisted:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 sep 2011, 15:01

Sa ovim sastavom veoma tesko...sad je i zvanicno da Gundogan i Da Silva pocinju a po krilu igraju Kuba i Perisic.Znaci nemamo ni jednog jedinog trkaca danas...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 sep 2011, 15:21

adnan24 je napisao/la:Znaci nemamo ni jednog jedinog trkaca danas...
Imamo Šmidonju. :lol: (kažu da je on već naš igrač :? )

Moramo jako stisnuti od samog početka, a ne po običaju domaćinu pustiti uvodnih 20-ak minuta. :evil:

Unatoč svim problemima, ja očekujem pobjedu. Jednostavno moramo dobiti, u protivnom, sezona polako odlazi u helać. :evil:

PS: Lucas nije na klupi.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.