jbg druze mi smo sa svima dobri.....romeo je napisao/la:kakve vi imate talove s nasom upravom , to je za nepovjerovat ....
Red or Dead

jbg druze mi smo sa svima dobri.....romeo je napisao/la:kakve vi imate talove s nasom upravom , to je za nepovjerovat ....
-----------------------Hadžidžulbić---------------Baboon je napisao/la:može li neko sad da napiše otprilike kako će izgledati formacija Veleža i ko će igrati?
Ma naće Čolić 100% bit na klupi,ipak je momak (po mom mišljenju) jedan od boljih igrača lige,ja sam stavio sastav koji je igrao protiv Travnika,jer ne znam tačno na koju će poziciju uletiti Čola.U svakom slučaju s njim smo još puno jači i protiv Olimpika se nadam lijepoj igri kao protiv Travnika.mirzza je napisao/la:steta da colic bude na klupi, on mora igrati u 11, makar na mjestu desnog beka,
pocjepajte sada vukove, mi cemo uskog i onda dva najdraza kluba zeljo i velez na prvom i drugom mjestu
Vjerujem.kimbo je napisao/la:iskreno sada jos sa Colicem ne samo da cemo pocjepati Olimpik nego ce biti drama i na Kosevu u trecem kolu ...
mrzim ovu recenicu al je moram reci "stvarno smo sada jaki"
znaci glavni u vrapcicima stankic moram to zapamtitAjdin_RA81 je napisao/la:PREMIJER LIGA BIH
sezona 2009/2010
II kolo
TRAVNIK - ZRINJSKI Sudija: Efendić Mevludin Sarajevo
Travnik, 08.08.2009. 17.30 A 1: Vještica Dušan Gradiška
Delegat: Čordašević Ljubomir (Šamac) A 2: Topić Rodoljub Banja Luka
Kont.suđenja:Mandić Ranko (Livno) 4: Čuić Tomislav Tomislavgrad
SLAVIJA - ZVIJEZDA GRADAČAC S u d ij a : P ajić Danijel Bijeljina
Ist.Sarajevo, 09.08.2009. 17.30 A 1: Forto Admir Vitkovići
Delegat: Bubalo Marinko (Široki Brijeg) A 2: Janjić Siniša Bijeljina
Kont.suđenja:Begagić Muhamed (Zenica) 4: Kaplan Semir Stolac
ŽELJEZNIČAR - ŠIROKI BRIJEG Sudija: Zrilić Robert Banja Luka
Sarajevo, 08.08.2009. 20.10 A 1: Knežević Damir Livno
Delegat: Kundačina Radoslav (Trebinje) A 2: Grabus Elvir Travnik
Kont.suđenja: Jelavić Filip (Gabela) 4: Golać Edin Banovići
RUDAR - ČELIK Sudija: Buljan Mirko Mostar
Prijedor, 08.08.2009. 17.30 A 1: Tomas Nikica Drinovci
Delegat: Mišković Dubravko (Livno) A 2: Nišić Dragan Šamac
Kont.suđenja: Gobeljić Hajrudin (Cazin) 4: Jakupović Edin Bihać
BORAC - LEOTAR Sudija: Živković Anto Orašje
Banja Luka, 08.08.2009. 17.30 A 1: Brzović Šemso Tuzla
Delegat: Kamber Husein (Sarajevo) A 2: Taborin Zoran Zvornik
Kont.suđenja: Gigović Ilija (Gradiška) 4: Panić Novo Doboj
SLOBODA - LAKTAŠI Sudija: Alečković Emir Sarajevo
Tuzla, 08.08.2009. 17.30 A 1: Bandić Franjo Tomislavgrad
Delegat: Čovčić Ferid (Vitkovići) A 2: Bogilović Bilal Sarajevo
Kont.suđenja:Ristić Aleksandar (Modriča) 4: Dominković Vladimir Orašje
MODRIČA MAXIMA - SARAJEVO Sudija: Bureković Muamer Zenica
Modriča, 09.08.2009. 17.30 A 1: Alispahić Adnan Zenica
Delegat: Vuksan Milovan (Banja Luka) A 2: Drlje Dalibor Mostar
Kont.suđenja: Čovčić Edib (Vitkovići) 4: Vrhovac Ljubiša Laktaši
VELEŽ - OLIMPIK Sudija: Stankić Predrag Bijeljina
Mostar, 08.08.2009. 17.30 A 1: Šelo Mirza Gračanica
Delegat: Kurtagić Alija (Bihać) A 2: Udovčić Sreten Prijedor
Kont.suđenja: Ferizović Bekir (Travnik) 4: Vukasović Radislav Trebinje
ra1981 je napisao/la:-----------------------Hadžidžulbić---------------Baboon je napisao/la:može li neko sad da napiše otprilike kako će izgledati formacija Veleža i ko će igrati?
Šečić------Asim Škaljić-----Kajtaz----Knežević
Zaimović----Majkić----Jugo(Čolić)
Osmanagić------Velagić(Obad)------Džafić
Ovo ti je od prilike,s tim da su ova trojica u sredini zbijeni ,a Osmanagić se često vraća na polušpica,dok se Džafić izvlači na krilo.
DA tada ce biti lakse doci do sportskih prijatelja koje Sloboda mnogo ima i medju kojima je Velez uvijek bio nikad necu zaboraviti na jednom turniru Sloboda ispala u polufinalu od Radnika BL ja mislim i u finalu nasao se Velez i kad su svi navijali za Velez a na stadionu Tušanj Cudna jada od Mostara grada .. prelijepo bilo .. Velez poslije Slobode mi je uvijek drag klub i navijacu uvijek za njega ...ra1981 je napisao/la:Hvala na informaciji,Velež već tradicionalno učestvuje na tom turniru,usput jeli to reprezentativna pauza,pa se ne igra PL?TaRgEt_ je napisao/la:Velež ucesnik memorijalnog turnira MUSTAFA HUkiC u Tuzli koji ce se odrzati 3 i 4 septembra pored Veleza i Slobode Vardar Skoplje je takodje siguran dok se cetvrti ucesnik trazi navodno ce biti Rudar iz Velenja mada se jos pregovara sa nekim klubovima ....
megafon je napisao/la:ra1981 je napisao/la:-----------------------Hadžidžulbić---------------Baboon je napisao/la:može li neko sad da napiše otprilike kako će izgledati formacija Veleža i ko će igrati?
Šečić------Asim Škaljić-----Kajtaz----Knežević
Zaimović----Majkić----Jugo(Čolić)
Osmanagić------Velagić(Obad)------Džafić
Ovo ti je od prilike,s tim da su ova trojica u sredini zbijeni ,a Osmanagić se često vraća na polušpica,dok se Džafić izvlači na krilo.
Dzafic je klasicni centarfor i on nece igrati po strani,na njegovo mjesto dolazi Cola,a on ide u sredinu.Dzafic je igrao na strani jer tamo nije bilo Cole.
Red or Dead je napisao/la:jel neko zna kako se zavrsila "sapunica" oko Colica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.