formance je napisao/la:Nije ni ovim strumfovima lahko!Treba ih razumjeti,ipak,oni su navijaci manjeg sarajevskog kluba!
dobro si rekao kume treba razumjeti ove naviace manjeg sarajevskog kluba jer ipak oni postavljaju standarde samo da pitam s kojom kamerom ste snimali tv 2.0 sony erricson k750
**** vam sve retardirano,mars s teme!
pokusavate ismijati sto je fksinfo nesto napravio iz ljubavi...a fksinfo vec odavno prikazuje golove i navijanje sa nasih utakmica samo pod drugim nazivom i svaka cast momcima za trud,novac i vrijeme koje im niko nece nadoknaditi
svi ste vi derbi navijaci,a sad kao nesto od subote svi pocinjete ici na utakmice...vidjecemo se za godinu dana indijanci retardirani
formance je napisao/la:Nije ni ovim strumfovima lahko!Treba ih razumjeti,ipak,oni su navijaci manjeg sarajevskog kluba!
dobro si rekao kume treba razumjeti ove naviace manjeg sarajevskog kluba jer ipak oni postavljaju standarde samo da pitam s kojom kamerom ste snimali tv 2.0 sony erricson k750
**** vam sve retardirano,mars s teme!
pokusavate ismijati sto je fksinfo nesto napravio iz ljubavi...a fksinfo vec odavno prikazuje golove i navijanje sa nasih utakmica samo pod drugim nazivom i svaka cast momcima za trud,novac i vrijeme koje im niko nece nadoknaditi
svi ste vi derbi navijaci,a sad kao nesto od subote svi pocinjete ici na utakmice...vidjecemo se za godinu dana indijanci retardirani
kume pogledaj moje postove i ranije kad je zeljo bio u tezoj situaciji uvije sam uz njega nego sta se palite odmah moramo se malo saliti hahaha
http://www.****/sport/fudbal/u ... -u-prodaji
ovo jedefinitivno sramota...ma mi smo jedna velika BIJEDA....ma hrvatima svaka cast oni se svakako bore da organizuju prenos....iz poljske,a nasi namogu iz sarajeva..definitnivno sramota...
miralem444 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/u ... -u-prodaji
ovo jedefinitivno sramota...ma mi smo jedna velika BIJEDA....ma hrvatima svaka cast oni se svakako bore da organizuju prenos....iz poljske,a nasi namogu iz sarajeva..definitnivno sramota...
Znaci, opet ja, soba i teletextttttttttttttttttttt
Očekuje se da će interesiranje za utakmicu biti veliko s obzirom na to da TV prijenosa, prema jučerašnjim informacijama, ponovo neće biti. Zato će se u prodaji naći 13.000 ulaznica.
Gerrard je napisao/la:Ljubomora moja je mana najveca !
evo i tebi jedan
Smjesan si ko sahrana !
Znaci tebi da kupimo jednu kartu da ne gledas vise Famos , da dodjes pogledati evropsku utakmicu !
gerrard sad si i ti pogrijesio bolje mu je da kupi kartu za famos jer ako kupi za kosevo i dodje gledati europske utakmice moze ga infrkat ubiti mogu mu oci ispasti kad vidi kakav fudbal igra kosto oni kazu fk torpedo a taj torpedo i ako je mladji ima vise uspijeha nego seljo ostani ti na famosu ovo ti kazem radi tvog zdravlja i sigurnosti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!