Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ma nismo mi nešto opterećeni titulom da bi pravili narodno veselje od toga.
Možda nekad kad udjemo u grupnu fazu evrokupova itd,bude nekog veselja,a BH titule nam i nisu neki podvig. Slaba konkurencija.
Možda nekad kad udjemo u grupnu fazu evrokupova itd,bude nekog veselja,a BH titule nam i nisu neki podvig. Slaba konkurencija.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Slažem se ja u Travniku nikad dosadno ako nema fudbala bude karatea za šire narodne mase , jedva čekam da vas vidim pred TV kamerama .vidovitadjemila je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem sta hocete reci sa svim ovim.Najbolje da izaberemo 4 kluba i da prenosimo samo njihove tekme.O.K kazete kvalitet.Evo slazem se .Ali cinjenica je da je Pirota jedan ako ne u prosjeku stadion gdje se igra najefikasniji nogomet zadnjih godina.Molim sve zainteresovane na forumu da provjere ovaj podatak.Evo ja na primjer dosta redovno kad god mogu gledam prenose i mogu garantovati da su tekme na Piroti zanimljivije od ogromne vecine onih koje sam gledao u T,V prenosima.Sada ce vjerovatno svi krenuti sa paljbom .
Ali evo kao argument ovome pozivam navijace Zrinjskog i Zeljeznicara da kazu bez pristrasnosti kakve su bile tekme po njima u prva 2 kola u Travniku.Ja mislim da su bile pune sansi uzbudljive do zadnjeg trenutka prilicno efikasne (3i 4 gola) i da se stvarno imalo sta vidjeti i garantujem da se neko sjetio da ih prenosi da bi bile jedne od najboljih koje su u T.V prenosima radjene.I tekma sa Borcem je bila zanimljiva prvo pol.2 gola i dosta sansi ali je onda doslo do cega je doslo i da se tekma nastavila garantujem da bi do samog kraja bila uzbudljiva.Ali necu o njoj obecao samA ekipa GOSKA je novajlija u ligi i stvarno nebi bilo lose da svi zajedno jednom vidimo i njih na djelu .Zasto da ne..Dobro i ja bi volio da je prenos tekme sa jacim po imenu klubom ali sta je tu je.
Inace navijaci svih klubova koji gostuju ovdje ne dolaze djabe u mozda i najvecem broju na ovo gostovanje,nego zato htio to priznati neko ili ne Pirota i takva kakva je a ,bice i ljepsa radi se,ima neku svoju draz,najvise zbog snaznog otpora koji pruza domaca ekipa i jacim timovima i po kadru i po novcu od sebe.
Pa daj da vidimo i taj prenos odavde vec jednom,a stvarno je i na pocetku ovoga projekta na BHRT ove godine koji se radi u saradnji sa komitetom za normalizaciju receno da ce svi klubovi biti podjednako zastupljeni.
A nebi bilo lose da se neko sjeti da promjeni taj famozni naziv DERBI KOLA koji je od ranije ostao i unosi puno
zabune u svu ovu pricu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- vidovitadjemila
Budi siguran da cu ja gledati tu tekmu ako se ispalim sa posla.Drugo pol. sigurno stizem .JBG rano je.Dejan, BL je napisao/la:Nostradamuse koliko vidim ti ne planiraš na utakmicu protiv Goška pa valjda prenos ide za druge krajeve a vi trebate na stadion da se što bolje prikažete na TV![]()
Povedi i mamu i tatu, baku, deku, strinu ovo je jedinstvena prilika da svi budete na TV a kamermanu daj cenera na piće da vas koji put ukadrira
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Gledati Travnik - GOŠK i čuti svaku psovku s tribina, neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je BHT 
joj utakmice i cirkusa 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Šukine izjave su jedino dobro sa ove utakmice,Mujakić treba vježbati simuliranje
.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 17 sep 2011, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
aj i nekako sto je ova utakmica na tv-u nego sto igraju po ovoj vrucini to mi nikako nije jasno? cuj u 14h igraju,pa sto ne igraju u 5 nece past mrak
ili BHT ima pregust program 
Preklapalo bi se sa EPLbogbatina je napisao/la:aj i nekako sto je ova utakmica na tv-u nego sto igraju po ovoj vrucini to mi nikako nije jasno? cuj u 14h igraju,pa sto ne igraju u 5 nece past mrakili BHT ima pregust program
-
public enemy no1.
- Kontakt:
bogbatina je napisao/la:aj i nekako sto je ova utakmica na tv-u nego sto igraju po ovoj vrucini to mi nikako nije jasno? cuj u 14h igraju,pa sto ne igraju u 5 nece past mrakili BHT ima pregust program
u 16:00 je prenos Engleske Premier lige..
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
cuj nije majke mi 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
aha ok,ne pratim uopce BHT jer mi slika ne valja nista pa neznam i tv raspored
p.s. ko ce normalan igrat po ovoj vrucini, ovo ce bit 0-0 u glavu
A nije majke mi hahahahaha
Krivi su klubovi što su pristali na termin,mogli su sutra staviti prijenos,ali važnija im je utakmica europskog košarkaškog prvenstva za 3. mjesto.bogbatina je napisao/la:aha ok,ne pratim uopce BHT jer mi slika ne valja nista pa neznam i tv raspored![]()
a i neznam sta je ovde cudno ipak je ovo BIH i BHTGrdan je napisao/la:Krivi su klubovi što su pristali na termin,mogli su sutra staviti prijenos,ali važnija im je utakmica europskog košarkaškog prvenstva za 3. mjesto.bogbatina je napisao/la:aha ok,ne pratim uopce BHT jer mi slika ne valja nista pa neznam i tv raspored![]()
u nas bi cudno bilo da je onako kako treba bit
Ništa cudno, al' da Davis cup ne prenose to graniči sa pameću.
BiH jedina država u Evropi koja ne prenosi svoju rep u DC.
BiH jedina država u Evropi koja ne prenosi svoju rep u DC.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
koga prekazivaju ove runde..?koju utakmicu,...?i kad..?
Evo konacno da se prenosi i jedan derbi
Subota 24.09,2011 prenos Borac - Zeljo
derbi je Torpedo-Siroki ili bolje rec 2 su derbija, tribalo bi oba prenositAvalanche je napisao/la:Evo konacno da se prenosi i jedan derbi![]()
Neće da prenose jer su Sarajevo 2 puta prenosili.bogbatina je napisao/la:derbi je Torpedo-Siroki ili bolje rec 2 su derbija, tribalo bi oba prenositAvalanche je napisao/la:Evo konacno da se prenosi i jedan derbi![]()
nemogu da vjerujem svojm očima:
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar
nemogu da vjerujem, pa ovo ima samo u bih i nigdje vise
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar
nemogu da vjerujem, pa ovo ima samo u bih i nigdje vise
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 20 gostiju.