Utakmice klubova iz BiH na TV-u

gg1919
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la gg1919 » 13 sep 2011, 16:28

Dule 078 je napisao/la:A najgore od svega je što taj Gošk izgleda ne zanima ni ljude u svom mjestu,jer je na svim onim izvještajima prazan stadion. A ako u Gabeli nisu zainteresovani za Gošk,onda možemo misliti koliko su zainteresovani u Tuzli i Sarajevu.
Nemoj sebi davati puno za pravo, pa pisati tko koga gdje zanima i ne zanima, to sto ti mislis da za gosk ne vlada interes je tvoj problem.
Samo da ti objasnim,to je mala sredina, sa manje ljudi nego neki neboder u sarajevu, ali interes i ljubav prema tom klubu su neupitni
Povodom tih izvjestaja gdje je "prazan stadion", u gabeli su gostovali leotar i rudar, budimo realni i nisu neki mamac za raju iz okolice.
A inace je u BiH neki strasni prosjek na ostalim stadionima jel, izvini nisam znao!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 13 sep 2011, 16:53

Nije sporan ni Travnik ni GOŠK. Normalno da državna TV treba da daje podjednaku šansu svima, jer niti jedan klub nije tu da bude na broj, nego se lova ulaže da bi se ušlo/ostalo u ligi.
Ono što je možda dovelo do revolta kod nekih, jeste činjenica da su se ova dva kluba mogli prenositi u nekim drugim duelima, a ne u međusobnom. Vjerovatno bi bilo zanimljivije gledati utakmicu GOŠK-Zrinjski ili Travnik-Borac, nego Travnik-GOŠK. GOŠK i Travnik imaju relativno malo simpatizera, u poređenju sa npr. Zrinjskim, Veležom, Željom, Borcem, Sarajevom, Čelikom... Jednostavno, geografija je takva, a i povijest (da ne bude da sporim nekome da je "mali" klub bez povijesti - čisto za primjer: za Borac se znalo i prije rata i igrao je neke bitne tekme i sa jugoslovenskom elitom, pa je i pobrao simpatije šireg dijela BiH, nego li npr. Travnik). To naravno nije razlog da se ne prenose ta dva kluba, ali bi sigurno GOŠK izazvao pažnju većeg dijela gledatelja kontra Borca, nego kontra Travnika.

Recimo, Wolwese bi više raje gledalo da igraju protiv Liverpoola (čak i oni koji ne navijaju ni za jedne ni za druge), nego protiv QPR-a. Ali eto, odluka BHT je takva i opet je bolje da makar ovako PLBiH ima promociju, nego nikako.

Nego, to da se u toku sezone sve prenosi makar dva puta kao domaćini je matematski nemoguće.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 13 sep 2011, 17:24

Nostradamuse koliko vidim ti ne planiraš na utakmicu protiv Goška pa valjda prenos ide za druge krajeve a vi trebate na stadion da se što bolje prikažete na TV :D

Povedi i mamu i tatu, baku, deku, strinu ovo je jedinstvena prilika da svi budete na TV a kamermanu daj cenera na piće da vas koji put ukadrira :)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 sep 2011, 17:27

Dejan, BL je napisao/la:Nostradamuse koliko vidim ti ne planiraš na utakmicu protiv Goška pa valjda prenos ide za druge krajeve a vi trebate na stadion da se što bolje prikažete na TV :D

Povedi i mamu i tatu, baku, deku, strinu ovo je jedinstvena prilika da svi budete na TV a kamermanu daj cenera na piće da vas koji put ukadrira :)
Vi pričate o brojnosti a na proslavi titule jedva 3 hiljade.
FEDERER= KLOC

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 17:30

Ma nismo mi nešto opterećeni titulom da bi pravili narodno veselje od toga.

Možda nekad kad udjemo u grupnu fazu evrokupova itd,bude nekog veselja,a BH titule nam i nisu neki podvig. Slaba konkurencija.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 sep 2011, 17:45

vidovitadjemila je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem sta hocete reci sa svim ovim.Najbolje da izaberemo 4 kluba i da prenosimo samo njihove tekme.O.K kazete kvalitet.Evo slazem se .Ali cinjenica je da je Pirota jedan ako ne u prosjeku stadion gdje se igra najefikasniji nogomet zadnjih godina.Molim sve zainteresovane na forumu da provjere ovaj podatak.Evo ja na primjer dosta redovno kad god mogu gledam prenose i mogu garantovati da su tekme na Piroti zanimljivije od ogromne vecine onih koje sam gledao u T,V prenosima.Sada ce vjerovatno svi krenuti sa paljbom .
Ali evo kao argument ovome pozivam navijace Zrinjskog i Zeljeznicara da kazu bez pristrasnosti kakve su bile tekme po njima u prva 2 kola u Travniku.Ja mislim da su bile pune sansi uzbudljive do zadnjeg trenutka prilicno efikasne (3i 4 gola) i da se stvarno imalo sta vidjeti i garantujem da se neko sjetio da ih prenosi da bi bile jedne od najboljih koje su u T.V prenosima radjene.I tekma sa Borcem je bila zanimljiva prvo pol.2 gola i dosta sansi ali je onda doslo do cega je doslo i da se tekma nastavila garantujem da bi do samog kraja bila uzbudljiva.Ali necu o njoj obecao sam :D A ekipa GOSKA je novajlija u ligi i stvarno nebi bilo lose da svi zajedno jednom vidimo i njih na djelu .Zasto da ne..Dobro i ja bi volio da je prenos tekme sa jacim po imenu klubom ali sta je tu je.
Inace navijaci svih klubova koji gostuju ovdje ne dolaze djabe u mozda i najvecem broju na ovo gostovanje,nego zato htio to priznati neko ili ne Pirota i takva kakva je a ,bice i ljepsa radi se,ima neku svoju draz,najvise zbog snaznog otpora koji pruza domaca ekipa i jacim timovima i po kadru i po novcu od sebe.
Pa daj da vidimo i taj prenos odavde vec jednom,a stvarno je i na pocetku ovoga projekta na BHRT ove godine koji se radi u saradnji sa komitetom za normalizaciju receno da ce svi klubovi biti podjednako zastupljeni.
A nebi bilo lose da se neko sjeti da promjeni taj famozni naziv DERBI KOLA koji je od ranije ostao i unosi puno
zabune u svu ovu pricu.
Slažem se ja u Travniku nikad dosadno ako nema fudbala bude karatea za šire narodne mase , jedva čekam da vas vidim pred TV kamerama . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 sep 2011, 19:17

Dejan, BL je napisao/la:Nostradamuse koliko vidim ti ne planiraš na utakmicu protiv Goška pa valjda prenos ide za druge krajeve a vi trebate na stadion da se što bolje prikažete na TV :D

Budi siguran da cu ja gledati tu tekmu ako se ispalim sa posla.Drugo pol. sigurno stizem .JBG rano je. :D .Pirota je jedini stadion koji ima tribinu i izvan stadiona.Tu su se malo zeznuli... :lol:...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 17 sep 2011, 14:18

Gledati Travnik - GOŠK i čuti svaku psovku s tribina, neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je BHT :evil:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2011, 14:20

joj utakmice i cirkusa :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 sep 2011, 14:22

Šukine izjave su jedino dobro sa ove utakmice,Mujakić treba vježbati simuliranje :lol: .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 17 sep 2011, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 17 sep 2011, 14:23

aj i nekako sto je ova utakmica na tv-u nego sto igraju po ovoj vrucini to mi nikako nije jasno? cuj u 14h igraju,pa sto ne igraju u 5 nece past mrak :? ili BHT ima pregust program :shock:

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 17 sep 2011, 14:26

bogbatina je napisao/la:aj i nekako sto je ova utakmica na tv-u nego sto igraju po ovoj vrucini to mi nikako nije jasno? cuj u 14h igraju,pa sto ne igraju u 5 nece past mrak :? ili BHT ima pregust program :shock:
Preklapalo bi se sa EPL ;)

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 17 sep 2011, 14:28

bogbatina je napisao/la:aj i nekako sto je ova utakmica na tv-u nego sto igraju po ovoj vrucini to mi nikako nije jasno? cuj u 14h igraju,pa sto ne igraju u 5 nece past mrak :? ili BHT ima pregust program :shock:

u 16:00 je prenos Engleske Premier lige.. ;)
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2011, 14:31

cuj nije majke mi :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 17 sep 2011, 14:32

aha ok,ne pratim uopce BHT jer mi slika ne valja nista pa neznam i tv raspored ;)
p.s. ko ce normalan igrat po ovoj vrucini, ovo ce bit 0-0 u glavu ;)

memooo
Kontakt:

Post Postao/la memooo » 17 sep 2011, 14:33

A nije majke mi hahahahaha

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 sep 2011, 14:35

bogbatina je napisao/la:aha ok,ne pratim uopce BHT jer mi slika ne valja nista pa neznam i tv raspored ;)
Krivi su klubovi što su pristali na termin,mogli su sutra staviti prijenos,ali važnija im je utakmica europskog košarkaškog prvenstva za 3. mjesto.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 17 sep 2011, 14:42

Grdan je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:aha ok,ne pratim uopce BHT jer mi slika ne valja nista pa neznam i tv raspored ;)
Krivi su klubovi što su pristali na termin,mogli su sutra staviti prijenos,ali važnija im je utakmica europskog košarkaškog prvenstva za 3. mjesto.
a i neznam sta je ovde cudno ipak je ovo BIH i BHT ;)
u nas bi cudno bilo da je onako kako treba bit :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 15:01

Ništa cudno, al' da Davis cup ne prenose to graniči sa pameću.
BiH jedina država u Evropi koja ne prenosi svoju rep u DC.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 17 sep 2011, 15:07

koga prekazivaju ove runde..?koju utakmicu,...?i kad..?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Lecler, nedimmmm1337, TylerBurey i 17 gostiju.