Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Za ljubitelje horror zanra, preporucujem "Dead Space" prvi i drugi dio.
Ja iskreno nisam se odavno prepao, kao kad igram ovu igricu. Od zvuka, koji je odlicno uradjen. ****, kad odjednom nestane svijetla u prostoriji, i onda pocnu zvukovi sa svih strana. Jos ja igram sa slusalicama na usima, pa bude pravoooo dobro. Do grafike koja je odlicna, i gameplaya, koji se ne ponavlja, nego ima prilicno dobru pricu.
Za ljubitelje strategije, ja bi preporucio: "Company of Heroes" - WWII tematika - ti upravljas Amerikancima. Krece od iskrcavanja na Dan D.
Ja iskreno nisam se odavno prepao, kao kad igram ovu igricu. Od zvuka, koji je odlicno uradjen. ****, kad odjednom nestane svijetla u prostoriji, i onda pocnu zvukovi sa svih strana. Jos ja igram sa slusalicama na usima, pa bude pravoooo dobro. Do grafike koja je odlicna, i gameplaya, koji se ne ponavlja, nego ima prilicno dobru pricu.
Za ljubitelje strategije, ja bi preporucio: "Company of Heroes" - WWII tematika - ti upravljas Amerikancima. Krece od iskrcavanja na Dan D.
Postovanje treba zaraditi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja horore ne volim, zadnji put koji sam horor igrao bila je igrica Jericho, i to sto sam igrao, igrao je po dano, naravno iskljucenim zvukom 
Call of Duty 2... Moja prva ljubav!Puma je napisao/la:Neka pucacina, da nije previse zahtjevna, na 1gb ram-a i 512 mb graficku ?
Čelik Zenica 1945
Evo skidam baš Dead Space, valjda neću zažalit, jedva čekam malo po noći...kad_kako je napisao/la:Za ljubitelje horror zanra, preporucujem "Dead Space" prvi i drugi dio.
I da, ovaj Company of Heroes, to je najbolja strategija ikad!
Čelik Zenica 1945
Instalis'o sam neki dan Prince of Persia: The Forgotten Sands al' kad ulazim u igru samo mi stoji crn screen i ništa se ne dešava... Znal' neko do čega je?! 
Čelik Zenica 1945
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Los crack? pokusaj je skinuti, pa opet instalisati.Nimla_RZ je napisao/la:Instalis'o sam neki dan Prince of Persia: The Forgotten Sands al' kad ulazim u igru samo mi stoji crn screen i ništa se ne dešava... Znal' neko do čega je?!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dead Space je strasno, strasna. Ja je igrao prosle godine, i u jednom trenutku se toliko trznuo, da sam malo ledja uscaknuo. hahahahahaha. Hoce to kad se igra po noci, i sa slusalicama na usima.Nimla_RZ je napisao/la:Evo skidam baš Dead Space, valjda neću zažalit, jedva čekam malo po noći...kad_kako je napisao/la:Za ljubitelje horror zanra, preporucujem "Dead Space" prvi i drugi dio.
Za ljubitelje strategije, ja bi preporucio: "Company of Heroes" - WWII tematika - ti upravljas Amerikancima. Krece od iskrcavanja na Dan D.![]()
I da, ovaj Company of Heroes, to je najbolja strategija ikad!
uglavnom, ako volis horror, ovo je igrica.
Ma nisam dosad nikako igrao horore, al baš hoću da probam!kad_kako je napisao/la: Dead Space je strasno, strasna. Ja je igrao prosle godine, i u jednom trenutku se toliko trznuo, da sam malo ledja uscaknuo. hahahahahaha. Hoce to kad se igra po noci, i sa slusalicama na usima.![]()
uglavnom, ako volis horror, ovo je igrica.
Čelik Zenica 1945
Evo Dead Space igr'o onako 20 minuta, nije loša, grafika dobra... Malo jest strašna, al ništa pretjerano da se sje*eš 
Čelik Zenica 1945
F.E.A.R. je najstrasniji, jednom sam igrao kod jarana u 2 sata po noci.Nimla_RZ je napisao/la:Evo Dead Space igr'o onako 20 minuta, nije loša, grafika dobra... Malo jest strašna, al ništa pretjerano da se sje*eš
Sjebo se skroz igro pet minuta i ugasio.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
[youtube][/youtube]

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
kolko partova treba skinut i instalirat?Puma je napisao/la:S obzirom da je sada aktuelno EP u kosarci, ko igra 2k11 moze da instalira ovaj patch
http://euroleague2k11.weebly.com/
Sadrzi 11 euro repki sa aktuelnim rosterima, medju kojima je i nasa reprezentacija, te 26 euro klubova
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ima i do ugodjaja u kojem igras. Npr. ja sam je uvijek igrao po noci, i sa slusalicama na usima.Nimla_RZ je napisao/la:Evo Dead Space igr'o onako 20 minuta, nije loša, grafika dobra... Malo jest strašna, al ništa pretjerano da se sje*eš
Probaj tako
@kako_kad i ja igram isto tako
prvi dio DS-a mi nije strasan nimalo dok je drugi druga priča
Inače ko voli FPS ili TPS horrore nek proba Residen Evil 4, Doom, Silent Hill, Fear prvi dio, sad ne mogu da se sjetim jbg, al et to su ti naslovi.
ima i Condemned xD to sam zaboravio.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- majestic24
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
gdje se ovo moze skinuti???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja mislim da tek treba da izađe.majestic24 je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
gdje se ovo moze skinuti???
FK Pjetlovi
Ima da se skine za XBOX i PS3, za PC ćeš se načekat 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam se vala isprepadao i kod prvog dijela (a rijetko koji me horror film moze prepast). hahahaha. Uzivancija brate (**** budalu, sto bi kod nas rekli).Stivi_Dzi je napisao/la:@kako_kad i ja igram isto takoprvi dio DS-a mi nije strasan nimalo dok je drugi druga priča
Inače ko voli FPS ili TPS horrore nek proba Residen Evil 4, Doom, Silent Hill, Fear prvi dio, sad ne mogu da se sjetim jbg, al et to su ti naslovi.
ima i Condemned xD to sam zaboravio.
-
karameldar
- Kontakt:
Ima li koja tenis igra dobra,znam jedino za Virtua Tennis 4,ali ona nije nista posebno...
YNWA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ovi si svi strasni ali je nekako najmanje strasen RE4 posto ima previse akcije za horor zanr i nama polaganog hodanja uz strasnu muziku,dok su Fear i Silent Hill stravaStivi_Dzi je napisao/la: Inače ko voli FPS ili TPS horrore nek proba Residen Evil 4, Doom, Silent Hill, Fear prvi dio, sad ne mogu da se sjetim jbg, al et to su ti naslovi.ima i Condemned xD to sam zaboravio.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.