SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
to drugoEdin TM87 je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1880
Je l' do mene, il' se ovde nista nije promjenilo?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa hajde sekretar mijenjajZagor je napisao/la:to drugoEdin TM87 je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1880
Je l' do mene, il' se ovde nista nije promjenilo?
Inace, iduce kolo su mi 2 gola pod imperativom, al' hajde moze i jedan, necu se zalit, da dokazem dusmanima, sto iz moje ekipe, sto iz Dragosna i Pivopija ko sam i sta sam
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sekretar je svoj dijo posla odradio
defender ce do veceras odraditi svoj dio(tabela,lista strijelaca i novo kolo) 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Evo me, izvinjavam se zbog kasnjenja ali nisam nikako mogao sve stici. Tabele i sve ostalo od 4. kola ce biti gotovo za pola sata, 5 kolo veceras nekad 
edit: gotove su tabele i lista strijelaca
edit: gotove su tabele i lista strijelaca
Postavljeni su parovi za 5. kolo:
Parovi za domacine:
Wolverhampton - QPR 16:00h
Kaiserslautern - Mainz 05 18:30h
Internazionale - Roma 20:45h
Sevilla - Real Sociedad 22:00h
Lorient - Saint-Étienne 19:00h
Široki Brijeg - Slavija 16:00h
Parovi za goste:
Aston Villa - Newcastle United 16:00h
Hoffenheim - Wolfsburg 15:30h
Sporting Gijón - Valencia 18:00h
Toulouse - Bordeaux 19:00h
Leotar - Sarajevo 16:00h
Rezervni par: Lille - Sochaux 21:00h
Prognoze mozete ostaviti do 17.09.2011 godine (subota) do 12:00 h.
Parovi za domacine:
Wolverhampton - QPR 16:00h
Kaiserslautern - Mainz 05 18:30h
Internazionale - Roma 20:45h
Sevilla - Real Sociedad 22:00h
Lorient - Saint-Étienne 19:00h
Široki Brijeg - Slavija 16:00h
Parovi za goste:
Aston Villa - Newcastle United 16:00h
Hoffenheim - Wolfsburg 15:30h
Sporting Gijón - Valencia 18:00h
Toulouse - Bordeaux 19:00h
Leotar - Sarajevo 16:00h
Rezervni par: Lille - Sochaux 21:00h
Prognoze mozete ostaviti do 17.09.2011 godine (subota) do 12:00 h.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
PONUDA POSTAVLJENA,KLADITE SE
Nego zasto ne mogu vidjeti listu strijelaca ? raspored prvenstva ?
Ili nisam u toku ili ....
Uglavnom mnogo mi to smeta....
Nego zasto ne mogu vidjeti listu strijelaca ? raspored prvenstva ?
Ili nisam u toku ili ....
Uglavnom mnogo mi to smeta....
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- neutralan__
- Kontakt:
Sekretari,neka neko uleti umjesto mene u FK Kljušinari pošto napuštam forum.The Game i Neno svaka čast i hvala za sve,također i ostalim koji uređuju ovu ligu.
Pozdrav.
Pozdrav.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
pozz i sretno !neutralan__ je napisao/la:Sekretari,neka neko uleti umjesto mene u FK Kljušinari pošto napuštam forum.The Game i Neno svaka čast i hvala za sve,također i ostalim koji uređuju ovu ligu.
Pozdrav.
-------------------------------------------------------------
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=5333" onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha robijas najjaci
@defender
jao koji ludak i ako igra za moj tim prelud je nego hocel BackSPace united izgubiti 0-3 ili ce se samo njegove prognoze ponistiti
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Biće obrisana njegova druga prognoze (kao što je @Sekretar naveo u svom "službenom" postu na vašoj temi).marsovac je napisao/la:@defender![]()
![]()
jao koji ludak i ako igra za moj tim prelud je nego hocel BackSPace united izgubiti 0-3 ili ce se samo njegove prognoze ponistiti
eh dobro je znaci nastavljamo svoj put ka drugoj ligi i nada se 5 pobjedi u pet kolaClaus je napisao/la:Biće obrisana njegova druga prognoze (kao što je @Sekretar naveo u svom "službenom" postu na vašoj temi).marsovac je napisao/la:@defender![]()
![]()
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Heh, sretno svakako.marsovac je napisao/la:eh dobro je znaci nastavljamo svoj put ka drugoj ligi i nada se 5 pobjedi u pet kolaClaus je napisao/la:Biće obrisana njegova druga prognoze (kao što je @Sekretar naveo u svom "službenom" postu na vašoj temi).marsovac je napisao/la:@defender![]()
![]()
Wolves - QPR 0 - 2 10' 
E moj defko, slabi ste pravo, ovo nam je laksi trening, nemoj mi se zalit na rezultatedefender je napisao/la:Wolves - QPR 0 - 2 10'
Prije tekme sam razmjenio pozdrave sa velikim prijateljem Boscom, koji mi je zazelio srecu u nastavku i kaze neka bolji pobjedi
- legenda reala
- Kontakt:
Vode Dragonsi 0:2 u gostima protiv La Vechie ,sjajan početak meča
Golove smo postigli ja i Samir ,Hofenhaim 3:1
Ide nam dobro Aston Vila -Newcastle trenutno 1:1 ,mi imamo tip 2:1 ,1:2 i 2:2 jedna mora doći ,Leotar vodi 1:0 ,Samir ima 2:0 tip ,idemo Dragonsiiiiiiiiiiii u pobjede
Protivnici su promašili Wolwse
Golove smo postigli ja i Samir ,Hofenhaim 3:1
Protivnici su promašili Wolwse
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva si ti nafaka, fuj, znaci cekam Hofenhajm 2:1, dobi u 81' Linz crveni bez razloga, Hasebe stane na gol, i ovi zabiju u 87'. Fuj.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jes valaEdin TM87 je napisao/la:Kakva si ti nafaka, fuj, znaci cekam Hofenhajm 2:1, dobi u 81' Linz crveni bez razloga, Hasebe stane na gol, i ovi zabiju u 87'. Fuj.
i odmah 0-2 gubimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Napokon i nas sunce ogrijalo, kapiten Haris pogodio Hofenhajma 3-1 i trenutno vodimo u gostima 0-1

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Sutra se igra utakmica Široki Brijeg - Slavija. Zanima me hoćemo li čekati do sutra (pa da se i ova utakmica uzme u obzir), ili će se za domaće pikati bonus par?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.