AYAN je napisao/la:Ma bezze se raspravljat... ako ima snimljeno... pogledat će se valjda...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slažem se sa manjom ligom, to se vrlo lako rjesi, pravilnikom o licenciranju , moraš imati uefa standarde il' ne igras, platiš -igrašnime_tm87 je napisao/la:Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
mma HZ
taj igrac nema pravo da se mijesa u rad policije...ili je mozda trebao kao boban 1990 postupiti
taj igrac nema pravo da se mijesa u rad policije...ili je mozda trebao kao boban 1990 postupiti
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
a gdje ce onda zeljo olimpik i slavija svi na kosevo ? ili liga drugaEngland je napisao/la:Slažem se sa manjom ligom, to se vrlo lako rjesi, pravilnikom o licenciranju , moraš imati uefa standarde il' ne igras, platiš -igrašnime_tm87 je napisao/la:Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znam ja mjesto gdje se i Bjeković Nenad umjesao, pa ga je murja prebila, i opet su izgubili.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- SarajlijaTM
ja suplje price,sve rekla - kazala,internet navijaci
poenta je u tome,da nakon 6 kola mastate o tituli,a da niste odigrali ni sa jednim potencijalnim favoritom,kod takvog razmisljanja desava se razocarenje kod ovakvih kikseva.
nije moja stvar,kao navijaca zelje ko vam je trener i kako je kod vas,al sad gledam da je tog istog leotara mirza v. dobio sa velezom,velezom za kojeg vi kazete da ste mu poklonili bod
i manite se teorija zavjere i zelenih stolova,tako se nista ne postize
adnan1986-jedini post na mjestu!!!
p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu
1921-2011
poenta je u tome,da nakon 6 kola mastate o tituli,a da niste odigrali ni sa jednim potencijalnim favoritom,kod takvog razmisljanja desava se razocarenje kod ovakvih kikseva.
nije moja stvar,kao navijaca zelje ko vam je trener i kako je kod vas,al sad gledam da je tog istog leotara mirza v. dobio sa velezom,velezom za kojeg vi kazete da ste mu poklonili bod
p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu
1921-2011
„Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, bolje smo stajali na terenu, ali nismo uspjeli postići pogodak. Upravo to je i presudilo, odnosno ne postignuti gol je razlog našeg poraza u Trebinju. Svaki put je teško kada se izgubi, ali uvjeren sam da nas ovaj poraz neće poremetiti i da ćemo nastaviti u ritmu kakvom smo bili uoči utakmice protiv Leotara“, rekao je Jirži Plišek, trener Sarajeva.
Dovoljno. Nema potrebe za kukanjem.
Idemo dalje.
Dovoljno. Nema potrebe za kukanjem.
Idemo dalje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Crveni Barun
- Kontakt:
jadne hz gdje god dođu uvjek im neko za nešto kriv
to mi stvarni nije jasno nikad oni nisu krivi uvjek njih napadnu bez ikakva razloga i povoda čovjek se zapita pa jel u svima problem ili su oni taj problem 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
uvijek je bolje da probaju igraci smiriti situaciju ,pa ako nemoze nek murija odradzuje svoj dio posla jbg...VAM je napisao/la:mma HZ
a ne jedva cekati da tuces navijace,a ne probati da smiris situaciju..da prodze sa sto manje posljedica...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vi ste prekucavali ligu u julu. Stoga, mojne....SarajlijaTM je napisao/la:ja suplje price,sve rekla - kazala,internet navijaci![]()
p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu![]()
![]()
1921-2011
glupost za hrabre je sebičan lijek
slazem se,ali PRVO trebaju igraci da pokusaju,a ne da ulecu kad murija krene sa "smirivanjem"mma_hz je napisao/la:uvijek je bolje da probaju igraci smiriti situaciju ,pa ako nemoze nek murija odradzuje svoj dio posla jbg...VAM je napisao/la:mma HZ
a ne jedva cekati da tuces navijace,a ne probati da smiris situaciju..da prodze sa sto manje posljedica...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
vec sam jednom napisao al nije mi mrsko takvima ponoviti..Crveni Barun je napisao/la:jadne hz gdje god dođu uvjek im neko za nešto krivto mi stvarni nije jasno nikad oni nisu krivi uvjek njih napadnu bez ikakva razloga i povoda čovjek se zapita pa jel u svima problem ili su oni taj problem
jedno je kad na svako gostovanje ide 200 do 300 ljudi ,a sasvim drugo kada na gostovanje ide desetak djecacica koji biraju ta ista gostovanja..pronadzi tu razliku i razloge ..
ˇjubitubi"..nisu stigli da reaguju jer murija nije cekala nego odmah udarala sve po redu...mislim ako si navijac sam znas da protiv murije bitku ne mozes dobiti...al nikako...bilo fizicki bilo materijalno..
FK SARAJEVO.
- SarajlijaTM
kao moderator bi trebao da napises post koji ima veze sa temom na kojoj pisesVanBasten je napisao/la:Vi ste prekucavali ligu u julu. Stoga, mojne....SarajlijaTM je napisao/la:ja suplje price,sve rekla - kazala,internet navijaci![]()
p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu![]()
![]()
1921-2011
makar da budes primjer trolovima,ako nista
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Glavu gore , poraz je nekad vrijedniji od pobjede , okrenut se narednom protivniku. Ovo neka rjesavaju nadlezni.
@Crveni Braun , citam dosta sportskih foruma , i svaki ama bas svi imaju amonizitet prema nama , to je vjerovatno sto se zovemo Sarajevo. Znamo svi kakav je taj amonizitet prema glavnom gradu BiH .
@Crveni Braun , citam dosta sportskih foruma , i svaki ama bas svi imaju amonizitet prema nama , to je vjerovatno sto se zovemo Sarajevo. Znamo svi kakav je taj amonizitet prema glavnom gradu BiH .
- sarajlija89
- Kontakt:
Onda znas i da je druga grupa navijaca usla oko 90. minute...tako da...nadji drugu sliku...ne bih da ulazim u neku dalju diskusiju s tobom, samo cu ti reci da slika govori hiljadu rijeci
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Crveni Barun
- Kontakt:
ma znam ja to kako je sa većim grupama al "vi" kao navijačka skupina često upadate u sranja počevši od širokog pa sada do trebinaj sjeti se koliko ste "sranaj napravili" (mislim kao grupa) pa dovoljna mi je samo ona utakmica kući koju ste igrali protiv šb prije dvi godine kad ste zbog remijamma_hz je napisao/la:vec sam jednom napisao al nije mi mrsko takvima ponoviti..Crveni Barun je napisao/la:jadne hz gdje god dođu uvjek im neko za nešto krivto mi stvarni nije jasno nikad oni nisu krivi uvjek njih napadnu bez ikakva razloga i povoda čovjek se zapita pa jel u svima problem ili su oni taj problem
jedno je kad na svako gostovanje ide 200 do 300 ljudi ,a sasvim drugo kada na gostovanje ide desetak djecacica koji biraju ta ista gostovanja..pronadzi tu razliku i razloge ..
ˇjubitubi"..nisu stigli da reaguju jer murija nije cekala nego odmah udarala sve po redu...mislim ako si navijac sam znas da protiv murije bitku ne mozes dobiti...al nikako...bilo fizicki bilo materijalno..
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
kako zeljovci uvijek uđu na vrijeme...jest da ih dođe 5-6 pa se na hinjaka usunjaju među raju,ali jbg,ipak su prisutni 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
te slike jos uvijek nema, ukoliko se pojavi objavit cemo je, nije frkasarajlija89 je napisao/la:Onda znas i da je druga grupa navijaca usla oko 90. minute...tako da...nadji drugu sliku...ne bih da ulazim u neku dalju diskusiju s tobom, samo cu ti reci da slika govori hiljadu rijeci
Za zivot cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa gdje si onda pozurio
@crveni barun
Ne slazem se ni ja sa nekim stvarima, ali realno najluđe su HZ i to je to

@crveni barun
Ne slazem se ni ja sa nekim stvarima, ali realno najluđe su HZ i to je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Sta li ovo strumfovi dosli da paetuju,slave 90 godina,od toga 30-40 igrali u nizim ligama,sto je rekao njihov bivsi igrac Nikola Nikic Zeljeznicar je provinciski klub,tako da to sve govori.. a sto se tice danasnje tekme,dovoljno je reci da su nam ponistena dva gola,a sto je jao zanimljivo,pomocni sudija iz banjaluke
Najbolje nek im odmah daju titulu,sta ce se bezveze liga igrati,kad se sve zna... 
Zadnja izmjena: Tyson, dana/u 17 sep 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.