RK Čelik
Re: RK Celik
Klub koji bi jedino mogao iznenaditi ove godine, pored Gorazda.
....ne znam kakva je situacija s ostalim klubovima ali koliko sam vidio niko se nije znacajnije pojacao naravno ako izuzmemo ekipe koje ce igrati Regionalnu ligu...ako sve bude kako treba mozda i budemo neko iznenadjnje...najvaznije je sto ambicije za ovu godinu nisu bolesne vec je to plasman do 6-og mjesta sto je prilicno dosta realno..shaman7 je napisao/la:Klub koji bi jedino mogao iznenaditi ove godine, pored Gorazda.
P.S
nista od Buljugije....frisko sad info
Zadnja izmjena: flash, dana/u 13 jul 2011, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P
Realno sve, svaka cast.
Sloga je najavila borbu za prva 3 mjesta na tabeli. Pa cemo da vidimo sta ce da bude od toga... Po meni bi to trebalo da nesto sasvim normalno da se Sloga bori za sami vrh, ali zadnja sezona mi ne daje neki optimizam!shaman7 je napisao/la:Klub koji bi jedino mogao iznenaditi ove godine, pored Gorazda.
flash je napisao/la:
nista od Buljugije....frisko sad info
Steta predobar igrac za nase lige i za nase uslove uopste! Sa njime bi bili jedno 30% jaci sigurno...
Pa ja mislim da ce se klubovi pojacavati tek kad dojde vrijeme za to. A to je kad se Bosna izvidjac i borac ukljuce u takmicenje. Nesto slicno kao u kosarci sto se desava. Lada se igra liga 12 (ja mislim da se tako zove) klubovi igraju sa igracima koji im mogu obezbbjedit zavrsnicu a koji su jeftiniji i tek onda kad se igra liga 6 klubovi se pojacavaju. Mislim da ce slicno da bude i ovdje. Zato i ne rteba previse gledat koje ce ko mjesto bit na kraju ovog dijela sampionata
Evo po pisanju medija kao i izjavi Sabanovica i direktora Celika Paneta Skrbica Celik je odbio ponudu od Beogradskog Partizana koja stigla za golmana Celika.Ovo je mozda znak da se u klubu razmislja ozbiljno i da stvarno zele napraviti iskorak kada je u pitanju klupski sport u Zenici.
koliko sam upucen u RK Čelik i u upravu mislim da su ambicije kluba zavrsiti medu prvih 6 a uz malo srece mozda se dode i do europski kupova.Sve u svemu treba momcima pruziti podrsku i nadati se najboljemflash je napisao/la:Evo po pisanju medija kao i izjavi Sabanovica i direktora Celika Paneta Skrbica Celik je odbio ponudu od Beogradskog Partizana koja stigla za golmana Celika.Ovo je mozda znak da se u klubu razmislja ozbiljno i da stvarno zele napraviti iskorak kada je u pitanju klupski sport u Zenici.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Ma ja ih vec duze vrijeme pratim i meni nadu ulijevaju neki ljudi koji su u upravi samo radi Celika i koji nisu kokuzi kao u fudbalu pa se grebu od klub.Jedina sumnja je meni Pane jer taj covjek je sve nesto krenuo da radi a nista nije doveo do kraja.Nadat se da ce sada morati jer osim njega dole ima jos ljudi koji donose odluke.marsovac je napisao/la:koliko sam upucen u RK Čelik i u upravu mislim da su ambicije kluba zavrsiti medu prvih 6 a uz malo srece mozda se dode i do europski kupova.Sve u svemu treba momcima pruziti podrsku i nadati se najboljemflash je napisao/la:Evo po pisanju medija kao i izjavi Sabanovica i direktora Celika Paneta Skrbica Celik je odbio ponudu od Beogradskog Partizana koja stigla za golmana Celika.Ovo je mozda znak da se u klubu razmislja ozbiljno i da stvarno zele napraviti iskorak kada je u pitanju klupski sport u Zenici.
1.kolo, Datum 09/10.09.2011. – rezervni termin 14.09.2011.
1. A1 RK “Maglaj” - A14 RK “Goražde”
2. A2 RK “Zrinjski” - A13 RK “Prijedor”
3. A3 RK “Derventa” - A12 RK “Vogošća”
4. A4 RK “Gračanica” - A11 RK “Bosna”
5. A5 RK “Krivaja” - A10 RK “Konjuh”
6. A6 RK “Sloga” - A9 RK “Leotar”
7. A7 RK “Čelik” - A8 RK “Gradačac”
Odmah na startu imamo relativno jakog protivnika i priliku da vidimo gdje smo ove godine.Sinoc smo dobili u Visokom Bosnu 34:42i tako potvrdili dobru formu pred prvenstvo.
1. A1 RK “Maglaj” - A14 RK “Goražde”
2. A2 RK “Zrinjski” - A13 RK “Prijedor”
3. A3 RK “Derventa” - A12 RK “Vogošća”
4. A4 RK “Gračanica” - A11 RK “Bosna”
5. A5 RK “Krivaja” - A10 RK “Konjuh”
6. A6 RK “Sloga” - A9 RK “Leotar”
7. A7 RK “Čelik” - A8 RK “Gradačac”
Odmah na startu imamo relativno jakog protivnika i priliku da vidimo gdje smo ove godine.Sinoc smo dobili u Visokom Bosnu 34:42i tako potvrdili dobru formu pred prvenstvo.
Osvojili smo nekakav turnir u Bugojnu, pobijedili domacu Iskru u prvoj utakmici, a zatim u finalu bili bolji od prvoligasa Vogosce nekih 8 razlike ako sam dobro zapamtio. Sve u svemu mislim da u ovu prvoligasku sezonu ulazimo ako nista drugo onda zreliji i iskusniji, pa bar opstanak ne bi trebao doci u pitanje, a ako se ukaze prilika za nesto vise tim bolje. 
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Ovaj RK Celik ima bolji marketing jedno 17x od NK Celik.
Primjer
" onclick="window.open(this.href);return false;
Primjer
Dobro urađeno.Zelim im puno srece u sezoni!Vjerovatno cu pratit pored fudbalskog i ovaj ambiciozni rukometni klub.flash je napisao/la:Ovaj RK Celik ima bolji marketing jedno 17x od NK Celik.
Primjer
Rasturili smo Gradacac!
8 razlike... Svaka čast momci! Ove godine treba samo obezbjedit status Premijerligaša, al vidjećemo, ako krene i bolje, idemo u prvih 5denipet je napisao/la:Rasturili smo Gradacac!
Čelik Zenica 1945

Adnan Šabanović, golman RK Čelik i BiH rukometne reprezentacije na prečac je, na samo jednoj utakmici u kojoj do sada za Čelik nastupio nakon pristupanja ovom klubu 1. augusta ove godine - u petak u Gradskoj areni i branio boje ,,crveno-crne'' – postao je u ovom gradu nacionalni heroj. To je bio njegov prvi nastup u Čeliku pred zeničkom publikom, koja je ostala facinirana njegovim nastupom i bravuroznim odbranama.
Sve od utakmice u petak uveče u sportskoj Zenici, Zenici koja je grad mladosti i sporta, najviše se priča, pored dobre igre ekipe Čelika, o njemu i njegovim fenomenalnim odbranama (20 odbrana za 60 minuta), o komandovanju vlastitom odbranom sa gola, izletima sa gola prema protivničkom golu, aktivnim učestvovanjem u igri bukvalno svih 60 minuta...
Odavno Zenica nije imala takvog sportaša, koji je za čas, svojim ponašanjem, smirenošću, odbranama, ohrabrivanjem saigrača, grandioznošću, brže osvojio srca zeničke sportske publike. Svih 1.200 navijača na utakmici protiv ekipe RK Gradačac su mu bezbroj puta aplaudirali, skandirali ,,Šabane'' i gromoglasno podržavali golmana Šabanovića.
"Već do sada se pokazalo da je njegovo angažovanje za RK Čelik pun pogodak i mi od Šabanovića očekujemo da iz utakmice u utakmicu i dalje bude nepromostivi bedem pred protivničkim napadačima": kaže nam Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.
"Zato nije ni čudo što svako malo od 1. augusta do sada dobijamo pozive iz raznih inostranih – najjačih evropskih rukometnih klubova koji igraju u Ligi šampiona i Regionalnoj rukometoj ligi, da Šabanović pređe u njihove redove, ali od te ljubavi nema ništa! Nismo ga u Čelik doveli da bi ga nekom davali": ističe predsjednik Škrbić, koji je i najzaslužniji da je Šabanović angažovan za RK Čelik.
Čelik Zenica 1945
Znal se rezultat utakmice?
I ja cekam ko ozeblo sunce.Vjerujem da veliki aco znadenipet je napisao/la:Znal se rezultat utakmice?
i ja cekam, al' iz zivinica.
ako neko zna rezultate utakmica neka slobodno postavi necemo mu nista.
Primljeno na znanjepo'marke je napisao/la:i ja cekam, al' iz zivinica.ako neko zna rezultate utakmica neka slobodno postavi necemo mu nista.
P.S
Na oficijelnoj stranici RK Celik Zenica pise da igramo trenutno u Leotaru sa istoimenom ekipom
Treba sacekati jos 2-3 kola, mislim da ce onda vec biti jasno ko ce u vrh a ko u borbu za opstanak. Ja bi uz te 4 ekipe sto si ti nabrojao jos bi dodao i Visoko, cudna je to ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.