AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: AS Roma
Roma da je bila malo konkretnija komotno je mogla dati 2-3 gola, ovoj Romi fali samo jedan ili dva brza igrača da protče po strani i to je gol, barem je tako večeras izgledalo...
Ali me je pozitivno iznenadila ona kontrola lopte, pali ste u posljednjih 10 minuta, sreća pa ga niste primili. Bod na Meazzi je sasvim zadovoljavajući.
Ali me je pozitivno iznenadila ona kontrola lopte, pali ste u posljednjih 10 minuta, sreća pa ga niste primili. Bod na Meazzi je sasvim zadovoljavajući.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Realan rezultat, vidi se da je Romi problem neuigranost, ali ekipa ima potencijal.... 
Kjaer i De Rossi perfektni...
Kjaer i De Rossi perfektni...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- skyisthelimit
realno bilo koji tim da se nasao ovoj dvojki veceras bez problema bi ih razvalio...
15.10 - 15.06 ...
Kjaer u Seriji A, i onaj u Bundeski, dva totalno različita igrača. Prosto nevjerovatno..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Losa tekma, oboje zadovoljni sa 0:0, mi nismo stvorili ni prilike, bile su dvije nakon greski odbrane Intera, 2 slobodna i to je to, Inter im'o vise sansi, bio konkretniji, ali smo mi drzali loptu, tako da je ovo realan rezultat. Eh, meni se bas svidio stil igre, sad mi Serie A postaje zanimljiva, nema vise prokletih bunkera, prokletih kvazitalijanskih strucnjaka, kao ovaj trener Intera, fuj, sreca pa je bas u Romu dos'o trener (ma kakav god on bio) da forsira napadacki stil igre, iako nismo rizikovali danas, imali smo u postavi 8 napadacki orijetisanih igraca, dok se Inter konstatno branio sa 9.
Evo mog vidjenja, nasih igraca:
Stekelenburg - Nadam se da ce se brzo vratiti, mislim da ga Lucio nije namjerno udario, nego je samo priglup, jedina intervenija mu je bila upravo kod povrede, gdje je sjajno istrcao ispred Lucia.
Lobont - Uspio je odbraniti sve sto je islo u njega.
Kjaer - Kakvo pojacanje! Najbolji, al' ubjedljivo, strasna partija, svaki skok je dobio, spasio 3-4 cista gola.
Burdisso - I on je dobro odigrao, nije im'o nekih gresaka.
Taddei - Trudio se, solidan u defanzivi, los naprijed. Pristojna partija, s obzirom na poziciju na kojoj je igrao.
Perrota - Potpuno isto kao Taddei.
De Rossi - Stijena na sredini terena, veliki radnik, imao je jednu gresku, no srecom Milito nije pratio, ostalo sve dobro.
Pjanic - Pa imao je par gresaka pri dodavanjima, al' to je standarno za takvog pas igraca, jedan slobodnjak preko gola, sve u svemu solidan.
Totti - Nije mog'o puno, kao i Pjanic, par gresaka, par dobrih stvari i to je to od majstora.
Osvaldo - Vidi se da zna, al' treba mu treninga da bude pravi, imao najbolju sansu za nas, al' sut'o u Cesara.
Borini - Najgori igrac na terenu, ja ne znam ko njega stavi da igra, sve sto je im'o pogrijesio je.
Boriello - Dobio 15 minuta i nista nije pokaz'o.
Gago - Dobio nesto vise, trudio se, al' nista.
Evo mog vidjenja, nasih igraca:
Stekelenburg - Nadam se da ce se brzo vratiti, mislim da ga Lucio nije namjerno udario, nego je samo priglup, jedina intervenija mu je bila upravo kod povrede, gdje je sjajno istrcao ispred Lucia.
Lobont - Uspio je odbraniti sve sto je islo u njega.
Kjaer - Kakvo pojacanje! Najbolji, al' ubjedljivo, strasna partija, svaki skok je dobio, spasio 3-4 cista gola.
Burdisso - I on je dobro odigrao, nije im'o nekih gresaka.
Taddei - Trudio se, solidan u defanzivi, los naprijed. Pristojna partija, s obzirom na poziciju na kojoj je igrao.
Perrota - Potpuno isto kao Taddei.
De Rossi - Stijena na sredini terena, veliki radnik, imao je jednu gresku, no srecom Milito nije pratio, ostalo sve dobro.
Pjanic - Pa imao je par gresaka pri dodavanjima, al' to je standarno za takvog pas igraca, jedan slobodnjak preko gola, sve u svemu solidan.
Totti - Nije mog'o puno, kao i Pjanic, par gresaka, par dobrih stvari i to je to od majstora.
Osvaldo - Vidi se da zna, al' treba mu treninga da bude pravi, imao najbolju sansu za nas, al' sut'o u Cesara.
Borini - Najgori igrac na terenu, ja ne znam ko njega stavi da igra, sve sto je im'o pogrijesio je.
Boriello - Dobio 15 minuta i nista nije pokaz'o.
Gago - Dobio nesto vise, trudio se, al' nista.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Evil Genius II
nazire se fina buducnost za ovu ekipu jer napredak je evidentan, medjutim, za nesto vise jednostavno ovaj trenutni napadacki roster mora proradit s obzirom da su poprilicno impotentan dio ekipe.
de rossi i kjaer su veceras odigrali perfektno i vec sam spominjao da ako ddr zadrzi ovu formu bice nase najvece ovosezonsko pojacanje a kjaer me, moram to priznat, prijatno iznenadio s obzirom kako je los bio u njemackoj. mali borini mozda ponajbolji od svih (neraspolozenih) napadaca i jedva cekam da vidim kako ce se razvit njegova karijera jer 'ovo malo' sto sam vidio u dvije utakmice me zaintrigiralo tako da su mi ove @Edinove rijeci totalno iznenadjujuce
sto se same tekme tice, bod sa meazze je uvijek uspjeh mada ostaje trunka gorcine jer se ovakav inter mogao dobit al' daleko od toga da je 0:0 nerealan rezultat, bas naprotiv.
ocjene sa romanews-a:
Stekelenburg s.v. ( Lobont 5.5 )
Perrotta 6
Burdisso 5,5
Kjaer 7
Taddei 5
De Rossi 7
Pizarro 5,5 ( Gago 6 )
Pjanic 5,5
Borini 6 ( Borriello s.v.)
Totti 5,5
Osvaldo 5
All. Luis Enrique 6
de rossi i kjaer su veceras odigrali perfektno i vec sam spominjao da ako ddr zadrzi ovu formu bice nase najvece ovosezonsko pojacanje a kjaer me, moram to priznat, prijatno iznenadio s obzirom kako je los bio u njemackoj. mali borini mozda ponajbolji od svih (neraspolozenih) napadaca i jedva cekam da vidim kako ce se razvit njegova karijera jer 'ovo malo' sto sam vidio u dvije utakmice me zaintrigiralo tako da su mi ove @Edinove rijeci totalno iznenadjujuce
sto se same tekme tice, bod sa meazze je uvijek uspjeh mada ostaje trunka gorcine jer se ovakav inter mogao dobit al' daleko od toga da je 0:0 nerealan rezultat, bas naprotiv.
ocjene sa romanews-a:
Stekelenburg s.v. ( Lobont 5.5 )
Perrotta 6
Burdisso 5,5
Kjaer 7
Taddei 5
De Rossi 7
Pizarro 5,5 ( Gago 6 )
Pjanic 5,5
Borini 6 ( Borriello s.v.)
Totti 5,5
Osvaldo 5
All. Luis Enrique 6
Tamo je puno brzi fudbal,nekako kad gledas njihovu ligu uvijek kazes kao da se neigraju odbrane tamo manje vise svi stoperi smjesno nekako djeluju mada je to vise do samog sistema igre kao sto rekoh..dok je ova utakmice konkretno veceras bila mrtvilo,i definitivno kao takva tvrda utakmica vise i odgovara stoperu,a da je Kjear veceras razvalio to je definitivnoVanBasten je napisao/la:Kjaer u Seriji A, i onaj u Bundeski, dva totalno različita igrača. Prosto nevjerovatno..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To pokazuje na kojem je nivou fudbal u Seriji A.VanBasten je napisao/la:Kjaer u Seriji A, i onaj u Bundeski, dva totalno različita igrača. Prosto nevjerovatno..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
uh...dobroSaurman je napisao/la:To pokazuje na kojem je nivou fudbal u Seriji A.VanBasten je napisao/la:Kjaer u Seriji A, i onaj u Bundeski, dva totalno različita igrača. Prosto nevjerovatno..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Roma je bila bolja, samo joj još malo sigurnosti nedostaje...Stekelenburg zadobio baš gadan udarac, ali koliko vidim nema podrobniji informacija o njegovoj povredi, tačnije težini povrede
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Evil Genius II
srecom sa stekom ce sve biti u redu, dosao je svijesti vec nakon nekih 10ak minuta a uspomenu na sve ovo ce imati u vidu dva sava koja je sinoc dobio u milanskoj bolnici. kako citam trebao biti spreman vec za sienu mada jos nisu 100% sigurni . . .
evo i ovi nasi su objavili vijest
evo i ovi nasi su objavili vijest
Stekelenburg nije teže povrijeđen
Piše: O. Škundrić
Nedjelja, 18.09.11. 08:21.
Golman Rome Maarten Stekelenburg došao je svijesti i na svu sreću nije teže povrijeđen nakon sinoćnjeg sudara sa Luciom iz Intera.
Bivši golman amsterdamskog Ajaxa izgubio je svijest nakon sudara sa Lucijom na neko vrijeme, te je iznešen sa terena i prebačen u bolnicu u besvijesnom stanju.
Na svu sreću, brzo je došao svijesti i nakon urađenih pregleda ustanovljeno je kako nije zadobio teže povrede, te će moći biti u sastavu Rome već za narednu utakmicu.
Bod protiv sintera u gostima,malo li je na ovu skupocu...nek se polako poceli uzimati bodovi
Igra posjed lopte sve je OK,samo jos da malo zavrsnicu poprave...
Sledece kolo na Olimpicu,demolirati Sienu...
FORZA GRANDE ROMA...!!!
Igra posjed lopte sve je OK,samo jos da malo zavrsnicu poprave...
Sledece kolo na Olimpicu,demolirati Sienu...
FORZA GRANDE ROMA...!!!
Koja neznalica i idiot moras biti da ovo napises...Saurman je napisao/la:To pokazuje na kojem je nivou fudbal u Seriji A.VanBasten je napisao/la:Kjaer u Seriji A, i onaj u Bundeski, dva totalno različita igrača. Prosto nevjerovatno..
Kjaer i Barzalji su otisli u Bundesku sa reputacijom solidnih odbrambenih u Italiji... Pa se nisu snasli...
Ali je Diego dosao u Italiju kao ubjedljivo najbolji igrac Bundeske pa sta bi... Nije mogao pas sastaviti... I sta bi ja trebao reci... Bundes Liga losa jel... Nije losa ako cemo gledati na nju sa pogleda ostalih Liga Evrope(ne racunam Lige Petice) ali je losa u odnosu na Seriu A...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
A kako to da je Diego propao u Seriji A, a bio najbolji igrač Bundeske!?Saurman je napisao/la:
To pokazuje na kojem je nivou fudbal u Seriji A.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Il kako to da Genoin flop Rafinha briljira u dresu Bayerna, al to nije tema ove emisije, samo sam dosao da kazem da mi je drago sto je Stekelenburg dobro
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Cekajte, kakav je ovo sastav bio, koja formacija
ko je igrao bekove, sta je ba ovo bilo 
nema potpisa
-
Evil Genius II
2-1-4-1-2
burdisso, kjaer - ddr - perrotta, pizarro, pjanic, taddei - totti - osvaldo, borini
[youtube][/youtube]
burdisso, kjaer - ddr - perrotta, pizarro, pjanic, taddei - totti - osvaldo, borini
[youtube][/youtube]
koji je fazon sa Ranieriem pa ga Roma odbaci ??? on nije bio los prije .. 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
warden je napisao/la:koji je fazon sa Ranieriem pa ga Roma odbaci ??? on nije bio los prije ..
Nego, Inter kisko, Milan kikso, Juve kikso, Udinese kikso, Napoli kikso - sad jako u kost sutra!!!!!!! Prenos na AreniSport 4
Roger Federer the greatest of all time!

Ako dovedete ovog coveka u januaru,kao sto stampa najavljuje,a u trci je i Celzi,onda kapa dole,bice to pojacanje sezone !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.