slažem se u potpunosti s tobommiralem444 je napisao/la:mene je ljudi vise strah armenije,nego turske...ja znam da ce mo mi tursku poderat...al armeniju...neznam sta da pisem
BiH 2-0 Turska
Estonija 1-3 BiH
BiH 1-1 Španija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
slažem se u potpunosti s tobommiralem444 je napisao/la:mene je ljudi vise strah armenije,nego turske...ja znam da ce mo mi tursku poderat...al armeniju...neznam sta da pisem
da nisi mozda cuo da najgori 2 otpada?????'amir je napisao/la:Nije me nimalo strah Armenije, mislim treba biti oprezan ali mi smo puno jaci i boji od Armenije, to pokazuju utakmice u nasoj grupi i trebali bi imati 15 bodova nakon Armenije.
Ako nam se poklope i drugi rezultati onda mozemo pobijediti Armeniju i Estoniju a da izgubimo od Turske i Spanije i da budemo u barazu
Znam da otpada najgori drugi i zato sam napisao da treba da nam se poklope i ostali rezultati, ali Hrvatska je dosada najgora druga i imaju 5 a mi 9 bodova, ako nepobijede Bjelorusiju 12.08. oni otpadaju za barazMinche je napisao/la:da nisi mozda cuo da najgori 2 otpada?????'amir je napisao/la:Nije me nimalo strah Armenije, mislim treba biti oprezan ali mi smo puno jaci i boji od Armenije, to pokazuju utakmice u nasoj grupi i trebali bi imati 15 bodova nakon Armenije.
Ako nam se poklope i drugi rezultati onda mozemo pobijediti Armeniju i Estoniju a da izgubimo od Turske i Spanije i da budemo u barazu
Mi imamo 12 bodova...amir je napisao/la:Znam da otpada najgori drugi i zato sam napisao da treba da nam se poklope i ostali rezultati, ali Hrvatska je dosada najgora druga i imaju 5 a mi 9 bodova, ako nepobijede Bjelorusiju 12.08. oni otpadaju za barazMinche je napisao/la:da nisi mozda cuo da najgori 2 otpada?????'amir je napisao/la:Nije me nimalo strah Armenije, mislim treba biti oprezan ali mi smo puno jaci i boji od Armenije, to pokazuju utakmice u nasoj grupi i trebali bi imati 15 bodova nakon Armenije.
oduzimaju se bodovi protiv posljednjeplasirane ekipe....u nasem slucaju to je armenija...12-3=9[/quote]deni_m1312 je napisao/la:Mi imamo 12 bodova...
oduzimaju se bodovi protiv posljednjeplasirane ekipe....u nasem slucaju to je armenija...12-3=9[/quote]deni_m1312 je napisao/la:Mi imamo 12 bodova...
jos daj boze da Armenci zavrse zadnji,jer ako to budu Estonci,ode nam onih 7 U PM.........Minche je napisao/la:oduzimaju se bodovi protiv posljednjeplasirane ekipe....u nasem slucaju to je armenija...12-3=9deni_m1312 je napisao/la:Mi imamo 12 bodova...
Ja te nikako nisam skontao sta hoces da kazes, prvo kazes da mozemo gotovo sigurno izbaciti Hrvate ( kao oni nece biti drugi ) a onda kazes da nece biti najslabiji kao drugoplasirani, stvarno te nisam skontaoenzo_gio je napisao/la:Ali ovdje mozete gotovo pa sigurno izbaciti Hrvate, jer oni da bi bili drugi prakticki moraju pobjediti 3 utakmice i barem odigrati nerijeseno sa Englezima, pa i ako budu drugi nece biti najslabiji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.