FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Slazem se da bi Tymi trebao igrati, a Bommela na klupu. To je vrlo tesko ostvarljivo, ponajvise sto je kapiten ( ko ga stavi za kapitena **** ga on), a takodje i zemljaci su.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma mora igrat Van Bommel <.<......Nažalost takva je sudbina kada je Van Gaal trener. Od sada ga zovem Patriota. 
A **** ,Tymo nije bila zelja LvG ,ko god ne bude igrao od ove dvojce bit ce steta ,ali ajde makar cemo imat odlicnu zamjenu za tu poziciju 
Uvijek se protiv jačih ekipa mogu obojica staviti u ekipu!!! A ovdje rotacija mislim ne bi škodila!!! A to da se ne uklapa.. e jbg, Tymo koliko god neuklopljiv bio, bolji je po meni od Bommela, i sumnjam da je van Gaal dao takvu izjavu!!! Ne vjerujem...
Pa dobro ako ga ne stavi u prvih 11 onda je logiučno da se ne uklapa. Dali su 11 miliona eura za njega, i da im bude na klupi....Ma ne znam , ostaje ako Bog da da vidimo sve.... 
Pa dobro je Basler rek'o....onda bi to izgledalo ovako
secer@ pa de cuti ,on makar vodi cetveroligasa ,a ti ne vodis nikog....
------------------KLOSE----------------GOMEZ------------------
(Muller) (Olic)
---RIBERY----------------------------------------SHVAINSTAIGER
(Pranjic) (Sosa)
--------------------------VAN BOMMEL ---------------------------
(Baumjohan)
--------------------------TIMOSCHUK-----------------------------
(Ottl)
--LAHM--------BADSTRUBER----DEMICHELIS----ALTINTOP---
(Braafhaid) (Van Buyten) (Breno) (Goerlitz)
---------------------------RENSING-------------------------------
(Butt)
secer@ pa de cuti ,on makar vodi cetveroligasa ,a ti ne vodis nikog....
------------------KLOSE----------------GOMEZ------------------
(Muller) (Olic)
---RIBERY----------------------------------------SHVAINSTAIGER
(Pranjic) (Sosa)
--------------------------VAN BOMMEL ---------------------------
(Baumjohan)
--------------------------TIMOSCHUK-----------------------------
(Ottl)
--LAHM--------BADSTRUBER----DEMICHELIS----ALTINTOP---
(Braafhaid) (Van Buyten) (Breno) (Goerlitz)
---------------------------RENSING-------------------------------
(Butt)
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Daj da ovu ekipu(al´ nije Gaal lud) izvede protiv Hofenhajma
Pukla bi brukaaa, slicno onoj protiv Wolfsburga
Nego, bavarac, da se opkladimo da tako kao sto ti i Mario namjestiste nece NIKADA istrcati na teren?
Ko izgubi opkladu da mu se u potpis stavi da nema pojma o fudbalu i da u narednih godinu dana ne smije ostaviti komentar osim da poslije svakog posta, onoga koji je pobjedio, napise:
Hidink, u pravu si, tako je majstore
Pukla bi brukaaa, slicno onoj protiv Wolfsburga
Nego, bavarac, da se opkladimo da tako kao sto ti i Mario namjestiste nece NIKADA istrcati na teren?
Ko izgubi opkladu da mu se u potpis stavi da nema pojma o fudbalu i da u narednih godinu dana ne smije ostaviti komentar osim da poslije svakog posta, onoga koji je pobjedio, napise:
Hidink, u pravu si, tako je majstore
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
pustimo se tih sad prica ko ce igrat ko ne...nego sta mislite kako cemo odigrati protiv Hoffenheima,ja mislim da ce biti vrlo teska tekma koju bi mi trebali dobiti 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam pobjedi, ako ponove igru sa Audi cupa ne bi trebalo biti problema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma neka samo pobjedimo i to da ne primimo gol, to je bitno, ne želim više gledati Bayerna kako svaku utakmicu prima po 2 gola negdje i 5. 
pa daj pustite barem jedan da vam Ibisevic zabije to je najvazinije,a onda braco moja bavarska ako tako mora biti onda i pobjedite...samo da nam Ibisa kreneRz88 je napisao/la:Ma neka samo pobjedimo i to da ne primimo gol, to je bitno, ne želim više gledati Bayerna kako svaku utakmicu prima po 2 gola negdje i 5.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Neka zabije drugim ekipima, ako ćemo već primiti gol onda neka ga on dadne i još jedan Sejo iz slobodnjaka hehe. Ma u nas je šuplja odbrana ko Travnički sir odnosno odbrana u Travnika našega premierligaša.
Ne znam šta je ovo, što je pojačaju odbranu, meni je on baš ono bezveze.
Ne znam šta je ovo, što je pojačaju odbranu, meni je on baš ono bezveze.
Slazem se sa marcosom. Sto vam je donedavno Kahn bio najjaca karika u timu i vadio vas u brojnim tekmama, sad vam je Rensing najslabija karika u timu. Ipak napad vam nije tako dobar da moze toliko zabiti koliko ovaj moze primiti. Imam osjecaj da imalo ozbiljniji sut koji je upucen na vas gol zavrsi u mrezi. Sto ste dali grdne pare za nekakva "pojacanja" bolje bi bilo da ste rijesili pitanja golmana i prst u uho... 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
umjesto sto su ulagali u napad bolje da su ulagali u odbranu,podrazumjeva se i golman...dovodjenje bespotrebnih igraca,a prodaja potrebnih prije svega tu mislim na Lucija...ako dovedete Gomeza i Olica i protom dadnete velike pare,a u timu vec imate Tonija,Klosea i Podolskog (prodan) koji realno nista nisu slabij od ove dvojice koje ste doveli to znaci bespotrebno kupovanje...dovodite Pranjica kojem je prirodna pozicija onu koju igra i Ribery onda ste svjesni da je doveden da sjedi na klupu jedino ako mu LvG ne izmisli poziciju ipak je to njegov ljubimac...onda ste doveli jos neku dvojicu neafirmisanih igraca kojima neznam ni imena izgovoriti pa se tako i nece truditi ipak vi znate o cem pricam...prodate svog najbolje stopera razloge ni LvG ne zna...ustvari mozda je odmah zelio pokazati ko je glavni pa je odmah dao nogu ponajboljem igracu...bez obzira na sve navedeno mislim da ce titula ipak doci u Minhen razlog je taj sto opet Bayern ima najbolje igrace u Bundeski bez obzira na nepotrebna pojacanja...a da se Bayern kojim slucajom okrenuo kupovanju onih igraca koji su im vise potrebni nego oni sto su dosad dovedeni mozda bi igrali i vrlo bitnu ulogu i u LP ali ovako cisto sumnjamHarrison je napisao/la:Slazem se sa marcosom. Sto vam je donedavno Kahn bio najjaca karika u timu i vadio vas u brojnim tekmama, sad vam je Rensing najslabija karika u timu. Ipak napad vam nije tako dobar da moze toliko zabiti koliko ovaj moze primiti. Imam osjecaj da imalo ozbiljniji sut koji je upucen na vas gol zavrsi u mrezi. Sto ste dali grdne pare za nekakva "pojacanja" bolje bi bilo da ste rijesili pitanja golmana i prst u uho...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto se tice prodaje Lucia, na pocetku mi je bilo krivo, ali kasnije sam skontao da je to i najbolje rjesenje s obzirom da mu je ugovor isticao slijedece godine u tom su slucaju u Bayernu zeljeli nesto i zaraditi,a ne da Lucio slijedece godine ode kao free agent. Dosta nam je bilo takvog pustanja igraca besplatno.
U odbrani je doveden Braafheid koji po lijevom boku igra odlicno, bar se tako pokazao u pripremnim utakmicama, takodje Pranjic moze igrati lijevog beka, jer tu poziciju igra u Hrvatskoj repki. Tu je Badstuber kojeg je LvG promovisao, momak ima 18 god. a igrace u prvom sastavu. Sto se mene tice ja bi volio jos jednog stopera, ali vidjecemo ima jos do Septembra, i na kraju LP ko zna James mozda bas u finalu Bayern-Real, i mozda opet 11 sekundica

U odbrani je doveden Braafheid koji po lijevom boku igra odlicno, bar se tako pokazao u pripremnim utakmicama, takodje Pranjic moze igrati lijevog beka, jer tu poziciju igra u Hrvatskoj repki. Tu je Badstuber kojeg je LvG promovisao, momak ima 18 god. a igrace u prvom sastavu. Sto se mene tice ja bi volio jos jednog stopera, ali vidjecemo ima jos do Septembra, i na kraju LP ko zna James mozda bas u finalu Bayern-Real, i mozda opet 11 sekundica
E Madridjani, nemojte nam vi o pretrpavanju igraca na odredjenim pozicijama.JameS je napisao/la:umjesto sto su ulagali u napad bolje da su ulagali u odbranu,podrazumjeva se i golman...dovodjenje bespotrebnih igraca,a prodaja potrebnih prije svega tu mislim na Lucija...ako dovedete Gomeza i Olica i protom dadnete velike pare,a u timu vec imate Tonija,Klosea i Podolskog (prodan) koji realno nista nisu slabij od ove dvojice koje ste doveli to znaci bespotrebno kupovanje...dovodite Pranjica kojem je prirodna pozicija onu koju igra i Ribery onda ste svjesni da je doveden da sjedi na klupu jedino ako mu LvG ne izmisli poziciju ipak je to njegov ljubimac...onda ste doveli jos neku dvojicu neafirmisanih igraca kojima neznam ni imena izgovoriti pa se tako i nece truditi ipak vi znate o cem pricam...prodate svog najbolje stopera razloge ni LvG ne zna...ustvari mozda je odmah zelio pokazati ko je glavni pa je odmah dao nogu ponajboljem igracu...bez obzira na sve navedeno mislim da ce titula ipak doci u Minhen razlog je taj sto opet Bayern ima najbolje igrace u Bundeski bez obzira na nepotrebna pojacanja...a da se Bayern kojim slucajom okrenuo kupovanju onih igraca koji su im vise potrebni nego oni sto su dosad dovedeni mozda bi igrali i vrlo bitnu ulogu i u LP ali ovako cisto sumnjamHarrison je napisao/la:Slazem se sa marcosom. Sto vam je donedavno Kahn bio najjaca karika u timu i vadio vas u brojnim tekmama, sad vam je Rensing najslabija karika u timu. Ipak napad vam nije tako dobar da moze toliko zabiti koliko ovaj moze primiti. Imam osjecaj da imalo ozbiljniji sut koji je upucen na vas gol zavrsi u mrezi. Sto ste dali grdne pare za nekakva "pojacanja" bolje bi bilo da ste rijesili pitanja golmana i prst u uho...
Taj Bra~ je bezveze igrač, i ne slažem se s tobom. Nije se nimalo dokazao baš kao i Pranjić. Po meni 2 promašaja do sada. Ostaje da ako Bog da vidimo šta će se dalje dešavati. Gomez je skup bio ali pokazuj se da će biti pojačanje, Olić me najviše impresirao kao i Hamit nakon ozljede. Sosa bijesne nekoliko minuta onda nestane. Kada sve saberemo i oduzmemo, totalno sam razočaran dovođenjem igrača. Anatoli doveden kao veliko pojačanje a sjediti će na klupi.
Lucio je otišao, nešto se kao zarailo a sada tu nastaje praznina, očigledno da imaju dobar odnos Holandija i Belgija pa Buyten igra. On je bio strašan igrač kada je igrao u HSV-a, u nas bezveze osim one utakmice u Milanu gdje je dao 2 gola, mašAllah. Ovaj novi mladi momak je samo medijski napucan, Breno je dobar, volio bih da on igra od početka. Napad hajde može nekako proći ali odbrana nakva šuplja izuzevši Lahma i Martina.
Lucio je otišao, nešto se kao zarailo a sada tu nastaje praznina, očigledno da imaju dobar odnos Holandija i Belgija pa Buyten igra. On je bio strašan igrač kada je igrao u HSV-a, u nas bezveze osim one utakmice u Milanu gdje je dao 2 gola, mašAllah. Ovaj novi mladi momak je samo medijski napucan, Breno je dobar, volio bih da on igra od početka. Napad hajde može nekako proći ali odbrana nakva šuplja izuzevši Lahma i Martina.
dovedes Ronalda,Kaku,Benzemu i znas da su duplo bolji igraci od onih koji su ti igrali prosle sezone (Snejder,Robenn,Huntelarr),vi dovedete Olica,Gomeza,Pranjica a pritom znate da na tim pozicijama imate iste ili pak bolje igrace od dovedenih...The Game je napisao/la:E Madridjani, nemojte nam vi o pretrpavanju igraca na odredjenim pozicijama.JameS je napisao/la:umjesto sto su ulagali u napad bolje da su ulagali u odbranu,podrazumjeva se i golman...dovodjenje bespotrebnih igraca,a prodaja potrebnih prije svega tu mislim na Lucija...ako dovedete Gomeza i Olica i protom dadnete velike pare,a u timu vec imate Tonija,Klosea i Podolskog (prodan) koji realno nista nisu slabij od ove dvojice koje ste doveli to znaci bespotrebno kupovanje...dovodite Pranjica kojem je prirodna pozicija onu koju igra i Ribery onda ste svjesni da je doveden da sjedi na klupu jedino ako mu LvG ne izmisli poziciju ipak je to njegov ljubimac...onda ste doveli jos neku dvojicu neafirmisanih igraca kojima neznam ni imena izgovoriti pa se tako i nece truditi ipak vi znate o cem pricam...prodate svog najbolje stopera razloge ni LvG ne zna...ustvari mozda je odmah zelio pokazati ko je glavni pa je odmah dao nogu ponajboljem igracu...bez obzira na sve navedeno mislim da ce titula ipak doci u Minhen razlog je taj sto opet Bayern ima najbolje igrace u Bundeski bez obzira na nepotrebna pojacanja...a da se Bayern kojim slucajom okrenuo kupovanju onih igraca koji su im vise potrebni nego oni sto su dosad dovedeni mozda bi igrali i vrlo bitnu ulogu i u LP ali ovako cisto sumnjamHarrison je napisao/la:Slazem se sa marcosom. Sto vam je donedavno Kahn bio najjaca karika u timu i vadio vas u brojnim tekmama, sad vam je Rensing najslabija karika u timu. Ipak napad vam nije tako dobar da moze toliko zabiti koliko ovaj moze primiti. Imam osjecaj da imalo ozbiljniji sut koji je upucen na vas gol zavrsi u mrezi. Sto ste dali grdne pare za nekakva "pojacanja" bolje bi bilo da ste rijesili pitanja golmana i prst u uho...![]()
Perez je ja mislim doktorat polozio na temu.
![]()
![]()
Zadnja izmjena: JameS, dana/u 06 avg 2009, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbg RZ 88 sad Olic se dokazao, pa covjek nije odigrao utakmicu cijelu kako treba, cijelo vrijeme je povrijedjen, ali poceo je trenirati hvala Bogu, a po meni je Braafheid super igrac, to ce potvrditi nadam se u nadolazecoj sezoni. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.