FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nema razloga da ne postuju pa i ja licno postujem i Zelju i Veleza i ostale klubove koji su bili neko i nesto na ovim prostorima i svake nove sezone stavljam ih u kandidate za titulu jer to su klubove koji ce uvijek imati respekt i ciji ce se mecevi uvijek moci zvati derbijem.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Grdan
A ja da si ti svakom loncu poklopac
Ja sam se normala zezao s momkom, a ti uletio, a ja ne vidim problem o tom pisanju, pa forum je otvorenog tipa da si ti meni zdrav i živ...
A ja da si ti svakom loncu poklopac

Ja sam se normala zezao s momkom, a ti uletio, a ja ne vidim problem o tom pisanju, pa forum je otvorenog tipa da si ti meni zdrav i živ...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemojte promijenit mišljenje nakon utakmice Olimpic-Borac,pa opet napadati BoracBianconeri1988 je napisao/la:@Grdan
A ja da si ti svakom loncu poklopac![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo ovi momci ovdje znaju, da ja vala uopšte nisam upadan, ponekad dođem, malo se našalim i to je to...
Ali ti misli kako hoćeš, što ti uopšte i pravdam...
Meni sutra Željo obilježava 90 godina postojanja, a ja da se bavim umjetnim klubom i "Velikanom" iz Platonske, ne pada mi na pamet

Ali ti misli kako hoćeš, što ti uopšte i pravdam...

Meni sutra Željo obilježava 90 godina postojanja, a ja da se bavim umjetnim klubom i "Velikanom" iz Platonske, ne pada mi na pamet

Ž '21!
i ti rođendan svog kluba proslavljaš na šampionskoj temi?uvijek ste brate bili defektni...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ukoliko me nazivaš bratom i defektnim, samim tim isti si takav

Ž '21!
opet se gađaš argumentima iz nižih razreda osnovne...gasi svjećice i razguli....
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobro, braco!

Ž '21!
Na temi Velikana na ovom forumu ništa novo, England i Vidovitadjemila dominiraju, nastavljaju lječiti lične frustacije prema jednom od sigurno tri najveća kluba u državi. England sigurno nije prebolio silovanje od prošle godine na Grbavici i Gradskom a vidovitadjemila vjeruje više Trbojeviću da nije dirao sudiju nego takmičarskoj komisiji i istražnim organima. Samo nastavite, ko vam brani da trolite temu, koliko vidim, niko !
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
ma defektasi vole navratiti da vide sta se pise na temi Velikana...
Treba im dodati i @Bianconeri1988 .Očito ostvaljate traume na pojedine klubovenasborik je napisao/la:Na temi Velikana na ovom forumu ništa novo, England i Vidovitadjemila dominiraju, nastavljaju lječiti lične frustacije prema jednom od sigurno tri najveća kluba u državi. England sigurno nije prebolio silovanje od prošle godine na Grbavici i Gradskom a vidovitadjemila vjeruje više Trbojeviću da nije dirao sudiju nego takmičarskoj komisiji i istražnim organima. Samo nastavite, ko vam brani da trolite temu, koliko vidim, niko !

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Boga mi dobro se pazite
Čuvate leđa jedni drugim

Čuvate leđa jedni drugim

Ž '21!
- The Prodigy
- Kontakt:
Ovo cu do sad oprostiti, ali svaki naredni post koji nema veze sa temom značiće trajno uklanjanje autora.
danas se ocekuje navala postova na ovoj temi 

Bez obzira kakav ishod utakmice bude,i ja ocekujem ovakav epilog,kako god okrenes.jos bolji je napisao/la:danas se ocekuje navala postova na ovoj temi

Bilo kako bilo,danas nam je citava ekipa spremna,zapeti su kao puske,svi su na raspolaganju,i pozitivan rezultat ne bi smio doci u pitanje.
Pobjeda ne dolazi u pitanja. Moze se omaketi mooozda pa bude nerijeseno.
0% za Olimpik 10% nerijeseno 90% Borac
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Danas ce OLIMPIC da pobjedi jer smo kvalitetniji sastav a samo splet raznih okolnosti nas je doveo tamo gde se sada nalazimo,no polako i mi cemo ka vrhu na onaj nacin i to POŠTENI a vi znate da ste sve tekme što se moglo poklopiti -VI STE POKLOPILI i postali šampioni---E mi tako nećemo da radimo,,,,,,potrošili ste mnogo para i izašli u Evropu i p......,,,,jer tamo nema štele.Trebate bolan da razmišljate poštenije da dovedete pravog trenera---školovanog i sportskog direktora koji se bar malo razumije u nogomet jer na žalost g.Ljubojevic očekuje visoku funkciju u NSBIH,,,,,,nadam se da ga budući predsjednik saveza g.Nijaz Gracić planira ostavit u savezu......vrijedan i pošten čovo je taj Ljubojevic.Evo vam kandidata za neku nogometnu funkciju u klubu......gospodin ZORAN ČURGUZ.......,,,,,,,,IgorBL je napisao/la:Pobjeda ne dolazi u pitanja. Moze se omaketi mooozda pa bude nerijeseno.
povratak jmunamasa na temu Velikana...
Pabizo,stari sizofrenicar Sarajevskih pasnjaka...
Mislim da sve što sam napisao da je tačno---baš tačno i mislim da je prf.dr.ZORAN ČURGUZ idealno riješenje ------jednom pošten i častan čovjek...........VAM je napisao/la:povratak jmunamasa na temu Velikana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.