Ocito je da je zadnji 30ak minuta Valencia vec bila mislima u Genku,Emery izmjenio Tinu i Piattia,uveo Topala i Albu da sacuva vodstvojuznjak> je napisao/la:Da su od pocetka igrali Diego i Arda ,sasvim sam siguran da nebi porazeni napustili Mestallu ,zadnjih pola sata Valencia prakticno nije izasla iz svog 16 -rca koliko ih je Atleti pritisnuo . Jos mi je u glavi prilika Arde kada je sa strane izasao sam pred Guaita a na drugoj strani sam bio Falcao ,medjutim ovaj ga nije uposlio nego je sam htio zavrsiti akciju(turcin ko turcin). Inace Diego je pokazao za 30 min da ce biti najvece pojacanje . Kada se sve sagleda zasluzena pobjeda Valencie.
Sljedece 2 tekme igramo na Calderonu protiv Racinga odnosno Sportinga,tako da sve osim 6 bodova s kojim bi se ukljucili u sami vrh ,ne dolazi u obzir .
Zaboravi pomenuti da su sudije sjebale oba tima,ponistili regularan gol Piattiu i nisu svirali ocit penal nad Diegom.
Sve u svemu,dobra utakmica tipicna Spanjolska.Atletico ima jako dobar tim,po jaci nego Sevilla i Villarreal,te ce sigurno se Madriđani ravnopravo boriti za LP.
Fkt,sto se sudaca tice malo su pokvarili ovaj derbi,prvo pogodak Piattia poniste,a onda u najmanju ruku sumnjivu situaciju nad Diegom ne sviraju kao penal