Da li neko zna da li djevojke placaju ulaz
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve ispod 5.000 je smijesna cifra.. Slavimo, lijep dan, dakle svi preduslovi ispunjeni.. Moramo se vratiti na tekme..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce na vogošći oko 22-22:30Bundesliga je napisao/la:Oce li biti gdje god prijenosa utakmice ?
edit placaju i djevojke ulaz, koliko sam ja upucen
Za zivot cijeli!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
da cestitam nasim najdrazim komsijama rodjendan, i hvala vam sto ste rodili nekoliko BH velikana, respekt, i iskreno zelio bih da uzmete sva tri boda veceras 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
E da je ko nekad.Pa gledas driblinge Skore,pa Mesine vratolomije,pa brzinu Fice,pa folove Baljica,pa Cobine parade pa svasta nesta.Ali kako je tako je i zelim mom klubu sretan rodjendan i sto vise uspjeha u buducnosti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo polako danas , onako gospodski ,bez pritisaka i povika proslavimo rodjendan !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma samo da kiša ne padne, pobjeda se podrazumjeva, znam da će biti patnje ovo-ono, ali lagano 2:0 za nas... 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma samo da kiša ne padne, pobjeda se podrazumjeva, znam da će biti patnje ovo-ono, ali lagano 2:0 za nas...
HAHAHAHAHAHAHA' Nije mjesec dana padala kiša i sad da padne -.- Ugl. Meni je otkazan doalzak večeras, izradili me brat i njegovi pajdaši al ieto ima prenos na Vog. xd I večeras ispod pet milja na tribinama i tri lopte u mreži Zvijezde
ništa ne dolazi u obzir. FORZA ŽELJO!
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
hajde ako neko bude u mogucnosti da postavi sutra snimak utakmice ,da vidimo kakva je bila festa i kakva je bila utakmica , za sire narodne maseSeahawks Boy je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Ma samo da kiša ne padne, pobjeda se podrazumjeva, znam da će biti patnje ovo-ono, ali lagano 2:0 za nas...
HAHAHAHAHAHAHA' Nije mjesec dana padala kiša i sad da padne -.- Ugl. Meni je otkazan doalzak večeras, izradili me brat i njegovi pajdaši al ieto ima prenos na Vog. xd I večeras ispod pet milja na tribinama i tri lopte u mreži Zvijezde
ništa ne dolazi u obzir. FORZA ŽELJO!
Mislim da u ovom trenutku niste bolji od nas.Ako pobijedite zasluženo svaka čast.Imat cete dosta muke da ostvarite pobjedu na korektan način i sigurno cete imati sta da vidite od nas,mozda najvise od svih ekipa koje su dolazile na Grbavicu od početka prvenstva.SRETAN VAM RODJENDAN.
Brate nije on kriv on je takav kakav je pa je i Bog od njega i njegovog mentalnog sklopa digao ruke ali nisu mi jasni nasi navijaci koji uopste ista repliciraju na njegove postove i daju mu jos vise prilike da pise na ovoj temi,kratko i jasno IGNORE i tema ce biti rahatnija.joey tribbiani je napisao/la:Ovaj UPS nema granica fakat![]()
**** te ko da mi vama ili vi nama bjezite jedno 30 bodova pa je nebitno kako igra drugi..U tom slučaju bi mog'o reći ovo što si napis'o. Normalno da će se spomenuti vaš poraz jer polako topimo prednost. Za to nam treba pobjeda sutra i ovaj rezultat iz trebinja ide u našu korist. Isto tako, nadam se i porazu Borca i to je to. Ali dobro, nije prvi put da se nekima crta...jbg
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Da, slažem se, ali do ovog trenutka, danas je taj novi trenutak, novi impuls, i rješeni budete u prvih pol sata, hvala na čestitkama.zvjezdas je napisao/la:Mislim da u ovom trenutku niste bolji od nas.Ako pobijedite zasluženo svaka čast.Imat cete dosta muke da ostvarite pobjedu na korektan način i sigurno cete imati sta da vidite od nas,mozda najvise od svih ekipa koje su dolazile na Grbavicu od početka prvenstva.SRETAN VAM RODJENDAN.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Taj ups je zakon, motivira, evo ti slika o njemu.dino lj je napisao/la:Brate nije on kriv on je takav kakav je pa je i Bog od njega i njegovog mentalnog sklopa digao ruke ali nisu mi jasni nasi navijaci koji uopste ista repliciraju na njegove postove i daju mu jos vise prilike da pise na ovoj temi,kratko i jasno IGNORE i tema ce biti rahatnija.joey tribbiani je napisao/la:Ovaj UPS nema granica fakat![]()
**** te ko da mi vama ili vi nama bjezite jedno 30 bodova pa je nebitno kako igra drugi..U tom slučaju bi mog'o reći ovo što si napis'o. Normalno da će se spomenuti vaš poraz jer polako topimo prednost. Za to nam treba pobjeda sutra i ovaj rezultat iz trebinja ide u našu korist. Isto tako, nadam se i porazu Borca i to je to. Ali dobro, nije prvi put da se nekima crta...jbg
REČE UPS
Rođen sam, pojma nemam zašto. Ne znam ni što su moji roditelji imali na umu kad su petljali oko mog začeća. Mene sigurno nisu. Vjerujem da je u pitanju bila olujna noć u kojoj su gromovi bili tako snažni i udarali tako blizu da su probudili iskonski strah u mojih roditelja, i oni su se instinktivno pribili jedno uz drugo, pa kad su već tu... Ili je otac sanjao nešto ružno i probudio se ječeći, a mama ga je privila na grudi, i kad je već tako... Hoću reći, vjerujem da se u mom slučaju radilo o nesporazumu potaknutom strahom. Kad pravo razmislim, uopće mi nije važno što su njih dvoje tada imali na umu. Ne razbijam si glavu time, jer na to nisam mogao utjecati. Da sam mogao birati, ne bih se rodio. Rođen sam, dakle, protiv svoje volje, na tuđu inicijativu i odgovornost
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
uh kako cemo vas pokrastzvjezdas je napisao/la:Mislim da u ovom trenutku niste bolji od nas.Ako pobijedite zasluženo svaka čast.Imat cete dosta muke da ostvarite pobjedu na korektan način i sigurno cete imati sta da vidite od nas,mozda najvise od svih ekipa koje su dolazile na Grbavicu od početka prvenstva.SRETAN VAM RODJENDAN.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
jel ovo manijak??vidim sal mu iza na zidu
" onclick="window.open(this.href);return false;
sto provociras koji qrc ...popusti nas na ovaj veličanstven dan idi gledaj kako ćeš otjerat one papke i manekene iz kluba...VELEZDOGROBA je napisao/la:jel ovo manijak??vidim sal mu iza na zidu
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
nije provokacija ovo je narkoman kojeg znam iz mostara je al nisam znao da je manijak.....
nije bila namjera provocirat
SRETAN VAM RODJENDAN!!!!!
nije bila namjera provocirat
SRETAN VAM RODJENDAN!!!!!
dobro je indijanac, ne lupaj glupostiVELEZDOGROBA je napisao/la:jel ovo manijak??vidim sal mu iza na zidu
DRUG NEBI TI PUNCA
Danas samo hrabro i ponosno..VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
-
necko_gradacac
- Kontakt:
momci, pise da prenosi TV vogosca utakmicu... jel ima neki link da se to moze gledati .... HVALA...
PS: Sretan vam rodjendan
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
ona samo daje snimak veceras oko 22 sata. Pozdravnecko_gradacac je napisao/la:momci, pise da prenosi TV vogosca utakmicu... jel ima neki link da se to moze gledati .... HVALA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.