Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

amir
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 16:05

Madafaka je napisao/la:Armenija - BiH 0:3
BiH - Turska 2:1
Sa tim bi rezultatima vec bili u Barazu, to bi bilo odlicno, i mislim da ce nasi slaviti u obadvije utakmice.
Mislim da ce do utakmice sa Spanijom biti vec odluceno, Spanci ce biti prvi a mi drugi u grupi i onda ta utakmica protiv Spanaca ce biti odlicna utakmica
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 05 avg 2009, 16:09

amir je napisao/la:
enzo_gio je napisao/la:Ali ovdje mozete gotovo pa sigurno izbaciti Hrvate, jer oni da bi bili drugi prakticki moraju pobjediti 3 utakmice i barem odigrati nerijeseno sa Englezima, pa i ako budu drugi nece biti najslabiji...
Ja te nikako nisam skontao sta hoces da kazes, prvo kazes da mozemo gotovo sigurno izbaciti Hrvate ( kao oni nece biti drugi ) a onda kazes da nece biti najslabiji kao drugoplasirani, stvarno te nisam skontao
Hrvati igraju jos 4 utakmice, Sa Engleskom i Bjelorusijom u gostima te Kazahstanom i Bjelorusijom u Hrvatskoj
Vidim da me nisi shvatio... :)
Da malo ljepse ovo srocim posto sam pisao u zurbi. Hocu reci da Hrvati 90% nece biti najgori drugoplasirani, jer da bi uopste osvojili drugo mjesto gotovo pa MORAJU osvojiti 9 ili 10 bodova sto ih automatski dize dosta visoko na ljestvici drugoplasiranih. Valjda sam sad bio jasniji :D ...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 16:16

enzo_gio je napisao/la:
amir je napisao/la: Ja te nikako nisam skontao sta hoces da kazes, prvo kazes da mozemo gotovo sigurno izbaciti Hrvate ( kao oni nece biti drugi ) a onda kazes da nece biti najslabiji kao drugoplasirani, stvarno te nisam skontao
Hrvati igraju jos 4 utakmice, Sa Engleskom i Bjelorusijom u gostima te Kazahstanom i Bjelorusijom u Hrvatskoj
Vidim da me nisi shvatio... :)
Da malo ljepse ovo srocim posto sam pisao u zurbi. Hocu reci da Hrvati 90% nece biti najgori drugoplasirani, jer da bi uopste osvojili drugo mjesto gotovo pa MORAJU osvojiti 9 ili 10 bodova sto ih automatski dize dosta visoko na ljestvici drugoplasiranih. Valjda sam sad bio jasniji :D ...
Sad sam te shvatio, izvini za prvi put

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 avg 2009, 16:28

SABUR
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 05 avg 2009, 16:35

[img]Tako%20je%20majstore!%20SABUR.[/img]

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 16:51

Strah me je ove Armenije , uf...Gledam Francuska jedva utrpala gol Litvi cini mi se...Daj Boze ,dat ce Bog bosancima svojim ....

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 05 avg 2009, 17:04

ahmic je napisao/la:Strah me je ove Armenije , uf...Gledam Francuska jedva utrpala gol Litvi cini mi se...Daj Boze ,dat ce Bog bosancima svojim ....
ma nema Francuska Dzeke :D ja se te Armenije ne bojim,njima treba rano dat gol i onda im mozemo utrpat i peticu,a kad to uradimo Ciro za prvi interviju ce reci "ja sam svojim momcima rekao 3 komada da zavale a oni 5" a prije utakmice hvali svakog protivnika ko da je Brazil :D al se Turske bojim uh nevolim sto njih stalno izvlacimo u kvalifikacijama ali sa nasom publikom turci ce mislit da su u dzehenemu :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 05 avg 2009, 17:10

amir je napisao/la:Sad sam te shvatio, izvini za prvi put
Aaa pa nemas se na cemu izvinjavati, moja brzina, nista drugo... ;)

A sto se Armenije tice, gledao sam obje utakmice Pyunika protiv Dinama, tu je igralo pet igraca koji su prvotimci u reprezentaciji i sad ne znam kako da kazem... Ne bi dali gol za 360 minuta, a ne onih 180 sto su igrali protiv Dinama. Naravno ne moze se po tome skroz procijeniti. Ali mislim da sa ovakvom odbranom kakvu imamo, koja je puno bolja nego na Bilinom protiv istog protivnika. Prvo zato sto je sada tu Pandza, ma sta hajdukovci govorili :D , a sama cinjenica da je odbrana puno uigranija, a i Spaha u pravoj, takmicarskoj formi je prednost. Naravno, tu nece biti Misimovica, ali igrati ce (valjda :mrgreen: ) Salihovic koji puno bolje igra na poziciji ofanzivnog veznog, nego beka, ili krila. Salihovic i dva napadaca (i nije toliko bitno koja dva, barem se tu ne moramo brinuti... :mrgreen: ) nam garantuju barem dva gola... Pozdrav.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 17:23

ARMENIJA-BIH 0-3

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 avg 2009, 17:27

Armenija je karta za SP, to je definitivno. Bez tamošnje pobjede, nema se što tražiti. Ja se nadam da će 05. septembra Ćirini sinovi pokazati pravu snagu, jer, ruku na srce, sve osim dobre pobjede BiH je velika sramota/blamaža. Nećemo i ne smijemo sebi to dozvoliti, treba nam jaka pobjeda za veliku atmosferu na Bilinom Polju protiv Turske, a onda remijem ili eventualnom pobjedom nad Turcima slaviti narednih deset dana....

Čak, mislim da ćemo obje utakmice pobijediti, i nešto se bojim da će nas više namučiti ovi Jermenci (kako ih Ćiro naziva).

Moja pretpostavka, 0:2 u Aremniji, 3:1 u Zenici.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 avg 2009, 17:39

ARMENIJA VS BIH 1:3

BIH VS TURSKA2:2

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2009, 17:48

armeniju-bih 0:3
bih-turska 3:2 kao i na koševu 2007
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 avg 2009, 18:14

Nemojte stavljati samo pretpostavke rezultata, dajte diskutujte o utakmicama, ko je su mane naših protivnika, naše prednosti, naše mogućnosti...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 05 avg 2009, 18:22

Knele je napisao/la:Nemojte stavljati samo pretpostavke rezultata, dajte diskutujte o utakmicama, ko je su mane naših protivnika, naše prednosti, naše mogućnosti...
nema se tu šta filozofirati mi imamo dzeksona niko od njih nema i to je dovoljno

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 avg 2009, 18:27

Ma samo da odigramo dobro.. to je najvažnije.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 05 avg 2009, 18:46

Akobogda ima da idemo na prvo mjesto nismo valjda preoptimistični! Mislim i ako se izjednačimo s Špancima mogli opet direkt!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 18:52

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Akobogda ima da idemo na prvo mjesto nismo valjda preoptimistični! Mislim i ako se izjednačimo s Špancima mogli opet direkt!
Cuj to ,neko mora biti drugi ,hehe

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 05 avg 2009, 19:12

Armenija-BIH 0-4
BIH-Turska 5-2

Ja se nadam da će biti ovako...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 19:15

Vako gledam stvari; protiv armenije svaki navijac nase repke ce se shlagirat do 33 minute, dzeko ce zabit gol, trema nasim momcima ce nestat i pobjedit cemo rezultatom 3-0. Bice nam tesko u Armeniji jer smo mi ipak gosti, i nama ti bodovi znace mnogo. Imam osjecaj da ce Armenija igrat s bunkerom i da ce imat 10 igraca u njihovoj polovini, a jos kad se na to nabaci trema nasi momaka, bice 100 puta teze. Imam optimizam i vjerujem da cemo doci do pobjede, al' me je strah zato sto smo poznati po tome da gubimo tekme gdje smo 100% favorit. Po mom misljenju sastav za Armeniju bi trebao biti;
..............Hasagic
Pandza....... Spahic...... Nadarevic ......Jahic
Ibricic(vladavic) Bajramovic(rahimic) Salihovic
.................Stilic/Pjana.......................
............Dzeko......... Ibisevic

Utakmica na Bilinom Polju protiv Turske ce biti jedna od najvecih utakmica ovih kvalifikacija, a isto tako jedna vrlo gruba i prljava tekma. Za Turke ta utakmica je biti ili ne biti, ako izgube protiv nas opet im nema SP, a Fatih Terim ostaje bez posla. Za nas ce ta tekma itekako mnogo znacit, mi ako pobjedimo osigurali smo sebi drugo mjesto, ako izgubimo onda su nam sanse za prvo mjesto propale, a onda se postavlja veci pritisak na nas, jer ako bi izgubili protiv turaka, morali bi pobjedit spaniju kako bi osigurali drugo mjesto. Svi znamo kakvu atmosferu stvorimo kad nasi ljiljani igraju na BP, i ovaj put ce 1000% biti pakleno, zemlja ce da gori. Moramo zabit gol u prvi 30' ako zelimo pobjedu(nije to da nemozemo zabit u 85' i pobjedit, nego sto ranije sto bolje, bice ogroman pritisak na njihove igrace od strane nasih navijaca, i ako se gol rano zabije, tad ce zenica eksplodirat, i turci ce ici na sve ili nista, a u tom momentu bijesa od njih, mozemo iskoristit na kontru i vrlo lagano doci do 2-0 prednost). Ako povedemo, abd i hocemo, ni u kom slucaj nesmijemo dozvolit da skinemo nogu s gasa i pocet se branit, samo napad, napad. Znam da nije ovo mjesto da se prica o potencijalnim reprezentativcima, al' mislim da bi nam mnogo pomogao Mensur Mujdza kad bi bio dio repke, jer momak igra po desnoj strani i mogao bi nam prizut dosta brzine i snage, jer protiv Turske je kljucno zatvorit prolaz njihovi krila.
Sastav za tekmu protiv Turske bi trebao izgledat nesta vako(po mom misljenju);
.......................................Hasagic...................................
Pandza(Berberovic)................Spahic..........Nadarevic..........Jahic

Ibricic.........Bajramovic(ako bude zdrav..abd)(rahimic)........Salihovic

..................................Miske...........................................

................................................Ibisevic...........................
...............................Dzeko..............................................

Rezultat 2-0 za BiH
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 avg 2009, 19:21

ja sam siguran da cemo u obje utakmice primiti gol...jel takva nam e odbrana,armenci su izuzetno jaki fizicki,brzi,disciplinovani a to sve se jos pojaca kad igraju kod kuce,a i ovdje su nam dali gol pa sto ne bi mogli i tamo...a ne zaboravimo da tamo nece biti ni MISKETA NI JAHICA!
a ove prognoze da cemo ih ubit 4:0,5:0 nema od tog nista...

a turci znaju da nisu u dobroj poziciji i ovdje ce letiti ko ludi,samo se sjetimo sta su radili na EP...tako da se mi ne trebamo previse uzdizati i previsoko letjeti!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.