BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Setkic je los.
Gorcic nije za singla, ima i visak kg.
Ovdje bi Basic strasno dosao, oduvao bi on ****.
Dobar servis ocigledno ima ovaj ****, ajde Damire nista nije gotovo.
Gorcic nije za singla, ima i visak kg.
Ovdje bi Basic strasno dosao, oduvao bi on ****.
Dobar servis ocigledno ima ovaj ****, ajde Damire nista nije gotovo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- legenda reala
- Kontakt:
Hajde Damireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trzni seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,hoću da vratiš breikkkkkkkkkkkkkkkkkkk i da dobiješ ovaj meč 3:1 .
Idemoooooooooooooooooooooooooooooo Damireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Idemoooooooooooooooooooooooooooooo Damireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dajte ljudi stream da gledam ili bar livescore
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
http://www.tsbih.ba/uzivo/martin-**** ... mhur-36-61" onclick="window.open(this.href);return false; tekstualni prenos
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- legenda reala
- Kontakt:
Reko je meni Edo da je Damir dobar ,ali da nema snage u udarcima ,ovaj Danac ko Amer u petak ubi asevima .
Hajde Damireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hajde Damireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pe-dersen ce na kraju matcha imat jedno 50 brejk lopti, al nadajmo se sa mizernim ucinkom 
Vratio brejk, ajmo Damireeee 
- legenda reala
- Kontakt:
3:3 Bravo Damireeeeeeeeeeeeeeeee idemo dalje ,zbog tebe propuštam eurobasket nemoj me iznevjeriti .
Idemo po pobjedu od 3:1 ,sad polahko svoj pa ponovo breik
Idemo po pobjedu od 3:1 ,sad polahko svoj pa ponovo breik
3-3, ma bravo mali!
Ako pobjedi, ovdje je pobjedio.
Ako pobjedi, ovdje je pobjedio.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
ajmoooooooooooooooooo sadaaaaaaaaaaaaaaa mozes ti to DAmireeeeeeeeeeeeee idemo do 2-1
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Opet gubi brejk 
e svasta...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Po svemu sudeći pogrešna odluka Vranića da uvrsti Džumhura umjesto Šetkića.
A setkic je majstor !Armaaa je napisao/la:Po svemu sudeći pogrešna odluka Vranića da uvrsti Džumhura umjesto Šetkića.
Covjek nezna slice na beckhandu da uradi , a profesionalni teniser...
Izgleda nista od ovog Dzumhura, jeste ga dizali u nebesa , ja sam mislio covjek moze Djokovica dobiti haha
- Marseille84
- Kontakt:
Gotovo, yebaiga.
Stvarno sam više očekivao od Džumhura, amater mu očitava lekciju... mada teško da bi i Šetkić bolje prošao...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
jbg dobro odigra prvi set i izgubi,tesko da cemo dobiti ovakvu sansu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
4-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.