Bosniacum Lilium je napisao/la: [youtube][/youtube]
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Da ne postavljam link, citirat ću
100% sportski i krajnje opušten potpis
S ovom bradom prešao na novi level. Igra ultra jednostavno, poput najvećih, o defanzivnim zadatcima ne treba ni govoriti.Thunderstruck je napisao/la:Ko zna zna, ko ne zna primi dva, ups tri.![]()
Igra l' Fletcher sunce mu škotsko![]()

Inače, Čavski dobar, ali treba puno više od toga da bi se ostvario neki rezultat na OT-u!

PS: Nadoknada prvog poluvremena i kamerman prikazuje Lukakua s facepalmom, ili ti ga s rukom na na licu, kaže komentator kao:"Lukaku ne može da vjeruje, a Anelka mu govori tako ti je to u Engleskoj, na Old Trafford-u!"

LUHG!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kod odbrane De Gea-e odmah na tribinama reziser uhvati Schmeichela kako pozdravlja odbranu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
ovo je betonRiNo je napisao/la:Da ne postavljam link, citirat ćuBosniacum Lilium je napisao/la: [youtube][/youtube]

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Najbolji ste klub u Engleskoj, dzaba plasticnim komsijama sve pare, opet cete osvojiti ovo, svaka cast !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Volim United
To je Manchester,nema logickog objasnjenja.

To je Manchester,nema logickog objasnjenja.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Oj Allahu, respekt!!!
komntator odlicno cita sa usana i to su sve na nasem jeziku rekilR.J.W.G. je napisao/la:S ovom bradom prešao na novi level. Igra ultra jednostavno, poput najvećih, o defanzivnim zadatcima ne treba ni govoriti.Thunderstruck je napisao/la:Ko zna zna, ko ne zna primi dva, ups tri.![]()
Igra l' Fletcher sunce mu škotsko![]()
![]()
Inače, Čavski dobar, ali treba puno više od toga da bi se ostvario neki rezultat na OT-u!
PS: Nadoknada prvog poluvremena i kamerman prikazuje Lukakua s facepalmom, ili ti ga s rukom na na licu, kaže komentator kao:"Lukaku ne može da vjeruje, a Anelka mu govori tako ti je to u Engleskoj, na Old Trafford-u!"

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
RiNo je napisao/la:Da ne postavljam link, citirat ćuBosniacum Lilium je napisao/la: [youtube][/youtube]

Brezobrazluk

Dzons

I ostali su vrlo dobri. Odlicna dinamika, puno tempa i agresivnosti,.. Kao da su na struju prikljuceni jbt

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dajte ba ljudi, stanite malo. Pa unististe sve celzijeve ambicije ove sezone. Da je makar 2-0, vec 3-0.
Ne pustajte ih ispod petarde.
Ne pustajte ih ispod petarde.
Izdržati, to je temelj vrline!
- c a r r o l L .
- Kontakt:
Skidam kapu. Svaka cast.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Meni je fascinantnije bilo ono Viškovićevo poređenje Nanija i Ronalda u prvih 100 utakmica za United.
Inače Nani danas igra stotu tekmu. Zabio je isto golova kao i Ronaldo u svojih prvih sto tekmi ali zato Nani ima 21 asistenciju više od Ronalda kad je bio u istom periodu u kojem je Nani sad. Jedina razlika je u tome što je Ronaldo mnogo mlađi sakupio 100 nastupa, ipak Nani ima 25.
Inače Nani danas igra stotu tekmu. Zabio je isto golova kao i Ronaldo u svojih prvih sto tekmi ali zato Nani ima 21 asistenciju više od Ronalda kad je bio u istom periodu u kojem je Nani sad. Jedina razlika je u tome što je Ronaldo mnogo mlađi sakupio 100 nastupa, ipak Nani ima 25.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Aj ne seri.Trasimaco je napisao/la:Nije lose.

Dajte linkova, da gledam tekmu. Ne`am pametnijeg posla.

Kakvo silovanje Premiershipa od strane Manchestera. Svaka čast.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj reakcije SAF-a nakon drugog gola "sta je ovo? je l' ovo gol?"

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Shity kix'o
Ovo bi mog'o bit' odličan vikend, samo da ovo još privedemo kraju 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Evo vam dobar stream:
http://www.firstrowsports.tv/watch/8463 ... ea-fc.html
Čini mi se da su prva dva gola bila iz ofsajda. Baš su to govorili i na Sky Sports maloprije. Bilo kako bilo Manchester se ne šali
Čini mi se da su prva dva gola bila iz ofsajda. Baš su to govorili i na Sky Sports maloprije. Bilo kako bilo Manchester se ne šali

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve je to u milimetrima i odluka u milisekundama... ne moguce svirat' svaki ofsajdSamoTZ je napisao/la:Evo vam dobar stream:
EDIT: hmmmmm 3:1, de gei fali iskustva, mogao je "osjetiti" ovu loptu..
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 sep 2011, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
steta 3:1 mrtvi Torres
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.