pa eto covjek u postu povis objasniopik je napisao/la:Dali vi na stadionu imate tribinu za gostujuce navijace???
FK Rudar Prijedor
- edo_malesak
Re: FK Rudar Prijedor
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Приједорчанин
- Kontakt:
Navijaci idu na Zapad,C tribinu,A gostujuci ce ici na tribinu koja se pravi iza gola,e sad ne bih znao reci,Sjever il Jug?!
A na travi(istoku)ce biti isto obicni gledaoci,samo ce karta za Istocnu tribinu biti jeftinija nego ova na Zapadu jer vamo na Zapadu su stolice i tako to......!Samo mi nesto blizu ova C tribina i Tribina gostujucijh navijaca
PS:Opet zanemarite postove Area!

PS:Opet zanemarite postove Area!
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
GOSTUJUCI NAVIJACI idu na montaznu tribinu(oni koji su bili u BL protiv borca znaju o cemu je rijec) ista takva tribina ce da bude iza gola, i tu ce da budu gosti. A navijaci Rudara idu na tribinu C za koju su danas pustene pretplatne karte u prodaju i kostaju bizarnih 10 km kako sam cuo.
-
- Kontakt:
Ovaj Area 052 napao na " Urijaše" pa ga ****... Što smaraš ti, čovječe?! Kakvi "Urijaši"?! Ja ne znam da u gradu postoji ekipa sa tim imenom ( bila je prije 10-15 god. kada su bila zanimljiva peglanja između gradskih naselja). Gdje skupljaš mržnju toliku?! Brate, nađi cupi neku, guzi nešto, zajebavaj se malo, izludićeš čovječe. Navijaj za Čelik, kao pravi Prijedorčanin...Pokaži kako se voli svoj grad ...I ne smaraj više sa temama koje nemaju veze sa sportom, stare ti.Pusti ljude da iskuliraju nacionalizam, ako ti već ne možeš. Admini, možete i vi objasniti momku stvari a ne pričati samo kad se pominju "nepostojeća" imena gradova. Ne znam da je momak napisao ijedan post da ne priča o ratu, mrtvima, nacijama, kurcu, palcu...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Tako te volim
I meni je malo čudno, koliko ja znam , nije takva organizacija bila ranije ( ne pričam o 80-im).

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
area052 je napisao/la:Kako nisam, evo odmah iznad tebe...Grad je nas DS je napisao/la:Ne znam da je momak napisao ijedan post da ne priča o ratu, mrtvima, nacijama, kurcu, palcu...
![]()
Dobro, možda malo pretjerujem... ali sjećanja su svježa. Vratimo se temi... koji pametnjaković se sjetio tako približiti navijače??
Vjeruje nije blizu, moja prva reakcija je bila KO TOLIKO PRIBLIZI NAVIJACE MOGU PLJUNUTI JEDNI NA DRUGE

Al kad sam pogledao i popricao s ljudima kako sta, nije tako.Ima velika razdaljina i tesko mogu da dodju jedni do drugih il da pogode jedni druge jedino ako nisu bacaci kugle

samo se vi zajebajite...hamza alic zivi u zenici...mozda ga saban povede...

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
area052 je napisao/la:NedzadPD je napisao/la: Pa tu nema sta biti nejasno, ovo je multietnicki klub i za njega navijaju i srbi i bosnjaci.
To ćemo vidjet u subotu...
korisnik je napisao/la:
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Ovaj prvi je bas lijep.
A ovo drugo ocigledno nije transparent, vec neka kompjuterska animacija.
A ovo drugo ocigledno nije transparent, vec neka kompjuterska animacija.
I ko se nad'o ale...
Nemogu da verujem kakve se gluposti ovde pisu...Rudar Prijedor je Srbski klub,za njega navijaju 99% SRBI.Kakva raja iz Kozarca?!Vi ste totalno neupuceni u zbivanja oko kluba i navijaca u Prijedoru,medjutim sve ce vam biti jasno u subotu.
http://ugtips.bloger. hr
nakon niza upozorenja, area052 je na korak do bana na našem forumu... kao i svi ostali koji nisu u stanju diskutovati o sportu, nego samo trube o nacijama srbima, bošnjacima i hrvatima.
za te diskusije ima sasvim dovoljno mjesta u našem okruženju. Ovo nije jedno od tih mjesta.
za te diskusije ima sasvim dovoljno mjesta u našem okruženju. Ovo nije jedno od tih mjesta.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
eto sta covjek kaze nemoj se nedzadPD dobrom nadati nema tu zajednistva oni ne zele zajednistvo mozes ti pricati sta hoces u subotu ce se vidjeti zasluzuje li prijedor premijer ligu sretno i vama i celiku boli me briga za rezultat je li istina da je brkic dobio otkaz zbog bacanja markerasomxxx je napisao/la:Nemogu da verujem kakve se gluposti ovde pisu...Rudar Prijedor je Srbski klub,za njega navijaju 99% SRBI.Kakva raja iz Kozarca?!Vi ste totalno neupuceni u zbivanja oko kluba i navijaca u Prijedoru,medjutim sve ce vam biti jasno u subotu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Toliko o zajedničkom navijanju..........somxxx je napisao/la:Nemogu da verujem kakve se gluposti ovde pisu...Rudar Prijedor je Srbski klub,za njega navijaju 99% SRBI.Kakva raja iz Kozarca?!Vi ste totalno neupuceni u zbivanja oko kluba i navijaca u Prijedoru,medjutim sve ce vam biti jasno u subotu.
Hvala i doviđenja............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
- FK Sarajevo
- Kontakt:
to se je odmah znalo nego onaj pokusava bosnjacima u prijedoru unijeti neku nadu moram priznati da je area052 u pravu hehehehehe nije to do kluba to je do navijaca u klubu u ekipi ima bosnjaka i to je za cestitke upravi i klubu Rudaramahalas je napisao/la:Toliko o zajedničkom navijanju..........somxxx je napisao/la:Nemogu da verujem kakve se gluposti ovde pisu...Rudar Prijedor je Srbski klub,za njega navijaju 99% SRBI.Kakva raja iz Kozarca?!Vi ste totalno neupuceni u zbivanja oko kluba i navijaca u Prijedoru,medjutim sve ce vam biti jasno u subotu.
Hvala i doviđenja............
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Nakon sto se 20 minuta zagrijavao u prijateljskoj utakmici protiv laktasa,i nije usao,bacio je dres,marker,izgovorio nekoliko psovki , Nesorovic mu je rekao mu vise ne treba !FK Sarajevo je napisao/la:eto sta covjek kaze nemoj se nedzadPD dobrom nadati nema tu zajednistva oni ne zele zajednistvo mozes ti pricati sta hoces u subotu ce se vidjeti zasluzuje li prijedor premijer ligu sretno i vama i celiku boli me briga za rezultat je li istina da je brkic dobio otkaz zbog bacanja markerasomxxx je napisao/la:Nemogu da verujem kakve se gluposti ovde pisu...Rudar Prijedor je Srbski klub,za njega navijaju 99% SRBI.Kakva raja iz Kozarca?!Vi ste totalno neupuceni u zbivanja oko kluba i navijaca u Prijedoru,medjutim sve ce vam biti jasno u subotu.

area052 je napisao/la:Naravno da sam u pravu... a vi ne vjerujete izvještaju sa terena...
Bravi area, ona nastavi da nas prosvjetljujes i podnosi obavezno izvjestaje koliko ima ratnih zlocinaca, masovnih grobnica i desavanja iz rata na ovim prostorima i ako je ovo sportski forum.
Neunistavajte temu vise sa vasim glupostima. Mislite da Robijasima il nekoj drugoj grupi trebaju vase infomacije? 

-
- Kontakt:
Alkohol bojsi uopste nisu nacionalisti , to je izmisljena laz da su acionalisti i da furaju srpstvo... Istina je da je 90tih kod nase navijacke grupe isao samo nacionjalizam, ali sad je druga prica, vidjecete sve u subotu, Fura se fazon Antifa Prijedor, komunizam i to... Posto nacijaci celika isti taj fazon duraju, bit ce lijepo pjesmom docekani.Pozdrav AB/PD
Ne znam ovdje neko nekog ****...
Volio bi da ispane da je kako kazu Nedzad i Casual...

Volio bi da ispane da je kako kazu Nedzad i Casual...

Sa malim zakasnjenjem zelim dobrodoslicu Prijedorcanima u PL.
Veliki pozdrav iz Zenice i nadam se da ce te zauzeti mjesto odma ispod Celika na tabeli hehehe
Sala naravno sve najbolje i samo napred.
Veliki pozdrav iz Zenice i nadam se da ce te zauzeti mjesto odma ispod Celika na tabeli hehehe
Sala naravno sve najbolje i samo napred.
Trenutno korisnika/ca: EastMadness i 16 gostiju.