NK Široki Brijeg

felix123
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la felix123 » 18 sep 2011, 14:54

york je napisao/la:ŠIROKI BRIJEG - SLAVIJA

SARAJEVO - ŠIROKI BRIJEG

ŠIROKI BRIJEG - KOZARA

LEOTAR - ŠIROKI BRIJEG

ŠIROKI BRIJEG - ČELIK

ŠIROKI BRIJEG - RUDAR PRIJEDOR

TRAVNIK - ŠIROKI BRIJEG

ŠIROKI BRIJEG - ZRINJSKI

OLIMPIC - ŠIROKI BRIJEG

dobar raspored do jesenjske titule ;)
Ne vidim utakmice u kojoj ne mozemo osvojit bar bod ,eventualno u Travniku zbog mesara

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 sep 2011, 19:43

40. min, sve po planu, 3:0 zasad, Misic, Varea i autogol.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 sep 2011, 22:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:40. min, sve po planu, 3:0 zasad, Misic, Varea i autogol.
Te Roskam i Varea za 5:0. Nije lose, treba popraviti malo gol razliku. Samo drzati cvrstu obranu, netko ce vec zabiti.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 sep 2011, 00:04

Nisam bio na utakmici,al bio sam u kontaktu i govore mi da igra nije bila losa,i da je dobro bilo i publike!!!Da smo pobijedili raspalu Slobodu i da nas Jakupovic nije pokrao ;) ;) ;) ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2011, 00:08

Moglo je i moralo je biti jos i vise..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 19 sep 2011, 01:22

Bio sam na utakmici i uživao sam u našoj rapsodiji :D. Što se Slavije tiče, toliko je loša da gora ne može biti i ne gine joj ispadanje iz lige. Od naših igrača Ješe je igrao sigurno u obrani prvi dio, ali je posle imao par glupih grešaka, no mislim da je to zbog nonšalancije nakon vodstva od 3:0. Bertoša standardno loš. Ćorić solidan i ima lijepe prodore i to je dovoljno da ima mjesto u prvoj momčadi. Maći me sve više oduševljava, ima fin pregled igre i solidan dribling. Zaslužuje mjesto u momčadi od prve minute. Mišić je katastrofa, a Varea se pokazuje kao puno sigurniji i kvalitetniji napadač od Mišića. Roskam bi možda mogao igrati na desnom krilu, ne bih ga kao špicu stavljao.
Po meni bi ovakva postava trebala izgledati:
Bilobrk
Ćorić Brekalo (Jefthon) Ješe Šilić (Bertoša)
Ivanković (Marciano)
Roskam Zakarić
Wagner Maći
Varea
Pored ovih () još kao zamjene ili umjesto ozljeđenih po potrebi mogu igrati Džidić, Diogo, Serdarušić, Dane i Mišić. Šta misle ostali Širokobrježani koje redovito prate utakmice ko bi i gdje trebao igrati?

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2011, 10:30

A ne znam ti.. Po meni ce mali Kvesic tek dogodine moci malo vise pruzati, treba jos pure da bi se mogao nositi sa drugim igracima.. Svaki duel gubi.. Solidan je ali treba tu jos da kao prvo ocvrsne i malo hrabrosti vise.. Tehnika je zadovoljavajuca.. Sto se tice Bertose za razliku od prosle godine napredovao je samo tako i po meni je solidan lijevi bek.. A za Misica ne znam po cemu je katastrofa.. :roll: Jucer da je igrao Wagner Misic bi dao jos 3 gola, uvijek mu se mogla progurati lopta izmedju njihove zadnje linije koja je suplja samo tako.. Zato sam i napisao gore moglo je i moralo biti vise, da se nisu zaj.ebavali prvih 20 minuta drugog polov. bilo bi 10:0..

Protiv Sarajeva bih volio da bude ovaj sastav:
Bilobrk - Diogo - Jese - Dzidic - Silic - Marciano - Jure - Zakaric - Coric - Wagner - Varea(Roskam)
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 sep 2011, 10:42

Barney Stinson je napisao/la:A ne znam ti.. Po meni ce mali Kvesic tek dogodine moci malo vise pruzati, treba jos pure da bi se mogao nositi sa drugim igracima.. Svaki duel gubi.. Solidan je ali treba tu jos da kao prvo ocvrsne i malo hrabrosti vise.. Tehnika je zadovoljavajuca.. Sto se tice Bertose za razliku od prosle godine napredovao je samo tako i po meni je solidan lijevi bek.. A za Misica ne znam po cemu je katastrofa.. :roll: Jucer da je igrao Wagner Misic bi dao jos 3 gola, uvijek mu se mogla progurati lopta izmedju njihove zadnje linije koja je suplja samo tako.. Zato sam i napisao gore moglo je i moralo biti vise, da se nisu zaj.ebavali prvih 20 minuta drugog polov. bilo bi 10:0..

Bilobrk - Diogo - Jese - Dzidic - Silic - Marciano - Jure - Zakaric - Coric - Wagner - Varea(Roskam)
ja se slažem sa GAlionom, Mišić je postao preškrt na lopti, i pogrešno igra, kad treba ubaciti, povratnu itd on puca, a kad treba pucat on pokušava proigrat..ali ima potencijala
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 19 sep 2011, 10:44

Ova formacija od Barneya mi se više sviđa,mislim da Brekalo nije spreman za prvih 11,iako ni Džidić nije najbolji,a Roskama je dosta više,nek on ulazi sa klupe,treba Vareu forsirati...a jeli Jefthon spreman za prvih 11?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 sep 2011, 10:54

Maći je dobar ali kao sto Barney kaze fali mu čvrstine i hrabrosti.Znam ga od pocetnika i uvijek je znao igrati lopte,jos da je drskosti gdje bi mu bio kraj.Ipak i sada moze biti u prvih 11 kad fali netko.Mišić mi je protiv Kozare bio los do bola.Ili je se zapio vecer prije,ili mozda i nije sto zna biti jos gore!!! :D Obrana me odusevljava iako znaju napraviti neku glupu gresku,malo smiriti onog Bertosu i bila bi extra.Zanima me ovaj Jefthon ,jel ziv ikako,jel papire dobio,sta se ceka.Koliko ga se sjećam bolji je igrač od Džidića,iako ne znam u kakvoj je formi.Najmanje golova smo do sada primili,a sjetimo se prosle godine,blizu 50 ja mislim!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 sep 2011, 10:57

ŠB.TRN je napisao/la:Maći je dobar ali kao sto Barney kaze fali mu čvrstine i hrabrosti.Znam ga od pocetnika i uvijek je znao igrati lopte,jos da je drskosti gdje bi mu bio kraj.Ipak i sada moze biti u prvih 11 kad fali netko.Mišić mi je protiv Kozare bio los do bola.Ili je se zapio vecer prije,ili mozda i nije sto zna biti jos gore!!! :D Obrana me odusevljava iako znaju napraviti neku glupu gresku,malo smiriti onog Bertosu i bila bi extra.Zanima me ovaj Jefthon ,jel ziv ikako,jel papire dobio,sta se ceka.Koliko ga se sjećam bolji je igrač od Džidića,iako ne znam u kakvoj je formi.Najmanje golova smo do sada primili,a sjetimo se prosle godine,blizu 50 ja mislim!!!
jefton je tu samo jos fizicki nije spreman potpuno jer nije prosao pripreme ali nadam se da ce brzo u ekipu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2011, 12:16

Nije Misic kreativac igre niti igrac koji ce sjeci protivnicke napade.. On je brzanac, njemu treba igrac koji ce mu dati pravovremenu loptu u prostor i on je tu najbolji.. Opet kazem da je jucer bio Wagner koji moze podvaliti tu loptu dao bi jos 3 gola.. Mozda bi mu pozicija napadaca bila i najbolja..
U svakom slucaju volio bih vidjeti u igri na desnoj strani Dioga i Corica zato sto mogu oba pokriti na desnoj strani svaku poziciju i mogu se izmjenjivati tokom igre..
A za obranu se ne moze nista reci jer smo dosada primili samo 3 gola tako da je besmisleno pricati o tome.. I to po gol od Zelje, Borca i eto nes(p)retno od Slobode..
A sad protiv Sarajeva bi mogla biti odlicna utakmica, sve ukazuje na to.. Valjda bude prijenos.. :roll:
19 - ђ - 11

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 19 sep 2011, 12:55

Sada je vec evidentno da je Listica jedan od glavnih kandidata za titulu, tek sam vidio da ste doveli onog Jefthona. Strasan igrac, za nase uslove ovo je vec vise nego dobra ekipa.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 13:11

Njima je najveće pojačanje trener.On je najveća snaga Širokog.Niko nije vjerovao da oni mogu takav rezultat raditi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 19 sep 2011, 13:32

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:A ne znam ti.. Po meni ce mali Kvesic tek dogodine moci malo vise pruzati, treba jos pure da bi se mogao nositi sa drugim igracima.. Svaki duel gubi.. Solidan je ali treba tu jos da kao prvo ocvrsne i malo hrabrosti vise.. Tehnika je zadovoljavajuca.. Sto se tice Bertose za razliku od prosle godine napredovao je samo tako i po meni je solidan lijevi bek.. A za Misica ne znam po cemu je katastrofa.. :roll: Jucer da je igrao Wagner Misic bi dao jos 3 gola, uvijek mu se mogla progurati lopta izmedju njihove zadnje linije koja je suplja samo tako.. Zato sam i napisao gore moglo je i moralo biti vise, da se nisu zaj.ebavali prvih 20 minuta drugog polov. bilo bi 10:0..

ja se slažem sa GAlionom, Mišić je postao preškrt na lopti, i pogrešno igra, kad treba ubaciti, povratnu itd on puca, a kad treba pucat on pokušava proigrat..ali ima potencijala
Baš sam na to mislio, fali mu , kako da to kažem, ''nogometna inteligencija'' :) Što se Maćija tiče istina je da treba još pure pojesti, ali mi se jako sviđa kako ima pametne ideje, jbga volim Barcu pa takve stvari primjetim. Često ljudi na tribinama viču idi sad, pođi, pucaj i šta li ja znam još, ali nekad je povratna lopta najbolje rješenje, nekad prema naprijed, treba imati ono nešto za znati procjeniti, a ja mislim da on ima to nešto. Sjetite se kako je lijepo stvori Dani priliku za gol sa povratnom, kad je Dane topovski opalio, a ljudi oko mene se ljute što ne puca. Bertoša možda i je napredovao, ali meni je on dosta gori i od Dine i Dioga i sad ako ni jedan od njih ne može na njegovu stranu, jbga nek igra onda. Ja sam na stopera stavio Jefthona, ali kad bude na razini kao u Zagrebu, ja sad stvarno ne znam u kakvoj je formi, a i Brekalo ako nije u formi, malo je igrao, može i Džidić, bitno je da je Ješe na razini. i što se tiče napadača, Varea mora biti broj jedan, samo njemu treba zadnji pas, on nije igrač za dribling, iako mi je prvu utakmicu protiv Sturma ostavio dojam da je.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 sep 2011, 13:39

FMBosnia Admin je napisao/la:Sada je vec evidentno da je Listica jedan od glavnih kandidata za titulu, tek sam vidio da ste doveli onog Jefthona. Strasan igrac, za nase uslove ovo je vec vise nego dobra ekipa.
Ćao provokatoru.Svaki tvoj post na ovoj temi je provociranje.Pati jadniče i sada i u budućnosti,i molio bih moderatore da pogledaju sve njegove postove na ovoj temi i nek vide o kakvoj se bolesnoj osobi radi!!! ;) ;) ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 sep 2011, 17:18

Ja mislim da ne moramo ni ići na Koševo. Čim sam vidio da nas ne prenose sve mi je jasno, kakve će tu igre biti. Sarajevo mora pobijediti i gotovo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 19 sep 2011, 18:01

Ted Mosby je napisao/la:Ja mislim da ne moramo ni ići na Koševo. Čim sam vidio da nas ne prenose sve mi je jasno, kakve će tu igre biti. Sarajevo mora pobijediti i gotovo
Glupson slobodno ti dodji u Sarajevo da pogledas utakmicu ako smijes, a prenosice se nasa utakmica!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 18:03

debil je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ja mislim da ne moramo ni ići na Koševo. Čim sam vidio da nas ne prenose sve mi je jasno, kakve će tu igre biti. Sarajevo mora pobijediti i gotovo
Glupson slobodno ti dodji u Sarajevo da pogledas utakmicu ako smijes, a prenosice se nasa utakmica!
To oni imaju sindrom Hajduka, tamo je uvjek cijela uprava i igrači , dobiju proljev kad je tekma na tv, jer se onda Hajduka ne može gurati, stara je to priča, prastara.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2011, 22:21

Jel Wagner povrijedjen ili ? sad citam neku najavu i kao nece igrati na Kosevu? a vidim nije bio ni u sastavu protiv Slavije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Google [Bot], laszlo, LondonBlues i 28 gostiju.