NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bear grylls
- Kontakt:
Re: NFL
sGledam dosta utakmica pomalo greenbay se vraca sace rogers to da izjednaci bearsi ce da izguberođak **** treba biti realan jaci su sainsti a odo sad malo da gledam raiderse mrzim ih al nisu odavno bolji bili a evo link http://88.80.11.29/39538/watch-chicago-vs-new-orleans" onclick="window.open(this.href);return false;
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ne gledam online, ali evo nadje ovaj za tebeTaktičar je napisao/la:Moze li ko postovati neki dobar stream za tekmu iz New Orleansa. Patim se i do sada sam gledo samo na kasicicu

http://resjetoinbo.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mozda jesu ofanzivno, ali ne gira samo offense utkamicu ovo je NFL i ovdje je odbrana najvaznija.... ebig akod nas Hesteru ispada lopta iz ruku sad ebo ga otac i njegove reciverske sposobnosti..ma goni ga u pm vise sta ga se gura u postavu kad ne zna... ebiga i mora kad se Bennet povrijedio kod nasbear grylls je napisao/la:sGledam dosta utakmica pomalo greenbay se vraca sace rogers to da izjednaci bearsi ce da izguberođak **** treba biti realan jaci su sainsti a odo sad malo da gledam raiderse mrzim ih al nisu odavno bolji bili a evo link http://88.80.11.29/39538/watch-chicago-vs-new-orleans" onclick="window.open(this.href);return false;

EDTI:
Ebig aopet nam covjek baci 50 yardi

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sudija ebem ti mater sad... pa zasto ne dadne penalty njima sad covjek baci loptu isto kao i Cutler kad je dobio 15 yardi penalty... Peppers ga sad obara i on baca isti slucaj kao sto se desilo Cutleru jednom..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
De ba, O linija nam je i dalje kurcina zesca. Proslu sedmicu 5 sekova, a i ove bi bilo kamara, da je se nije Cutler kamaru puta kotarisao samo da nebi bio sack.SaltCityAttack je napisao/la:kako bolan sta pricas?...nisu svaki put ljudi dosli, vec je i Cutler cekao previse, jer s enisu reciveri odkrili...kod nas je takav offense na kratkim relacijama ne mogu se otvoriti najbolje..OL je dosta dobra i sa si cuo kad kaze covjek da su napravili dobru protekciju kroz sredinu, ali nije niko bio otvoren...odlicno ba za sada sto se tice OL, za razliku od prosle godinekad_kako je napisao/la:O Linija uzasna u ovom prvom driveu. Pa svaki put su dosli do Cutlera. ccc.
Nervira me ovaj 3th down kod nas u odbrai...evo svkai put su nam sad dosli na 3th down na nasih 40 yardi
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga sad smo odigrali dobar napad , ali nemamo vremena za TD tako da smo ovo zavrsili sa FG... na kraju i ne tako lose 16:10 za Saintse, ali brine me sad povreda u OL Carimia 
kad_kako:
pa care moj jesu sad losi, a prosle sedmice bili losi?.. ma daj ba pa prosle sedmice su ga oborili 4 puta ne 5 i 2 puta je on kriv...pa daj ba i sad je 2 puta on cekao, ali doduse u ovoj utkamici evo sad trenutno u OL je rupa to se vidi, ali onda kad si pisao nisu uopste oni bili krivi zato sto su dolazili do Cutlera, vec jednostavno niko nije bio odkriven... pa ne mogu ljudi 10 sekundi cuvat ih da ne dodju do Cutlera

kad_kako:
pa care moj jesu sad losi, a prosle sedmice bili losi?.. ma daj ba pa prosle sedmice su ga oborili 4 puta ne 5 i 2 puta je on kriv...pa daj ba i sad je 2 puta on cekao, ali doduse u ovoj utkamici evo sad trenutno u OL je rupa to se vidi, ali onda kad si pisao nisu uopste oni bili krivi zato sto su dolazili do Cutlera, vec jednostavno niko nije bio odkriven... pa ne mogu ljudi 10 sekundi cuvat ih da ne dodju do Cutlera
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Forteu se mora dati dobar ugovor...momak to zasluzuje i nije kao onaj Chris Johnson koji nece da trenira i da igra pripremne utkamice dok ne dobije novi contract, a jos je pod ugovorom bio
... mislim ne potpisati njega koji je onako primjeran djecko i koji nije ni sekunde prgav...dugo onako nisam vidjeo nekoga da je u ovom NFL primjeran barem vidim onako kad prica i nije napuhana zivotinja .
Sad nam treba OL i 3th down odbrana akko zelimo napraviti nesto vise...za sad aje to jos uvjek tu, ali pocelo me brinuti u ovom drugom periodu t to dvoje gdje smo poceli se gubiti...nista molit boga da nam se protiv Packersa vrati Criss Harris , jer pored Wighta je dva puta baceno preko 50 yardi...taj TD je promjenio nasu igru totalno...ebiga meni je promjenilo sve jer onako gledat primit onakav TD je stvarno bolno, a mogu misliti za igrace

Sad nam treba OL i 3th down odbrana akko zelimo napraviti nesto vise...za sad aje to jos uvjek tu, ali pocelo me brinuti u ovom drugom periodu t to dvoje gdje smo poceli se gubiti...nista molit boga da nam se protiv Packersa vrati Criss Harris , jer pored Wighta je dva puta baceno preko 50 yardi...taj TD je promjenio nasu igru totalno...ebiga meni je promjenilo sve jer onako gledat primit onakav TD je stvarno bolno, a mogu misliti za igrace
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Prosle sedmice 5 sekova su imali na Cutleru. Pogledaj statistiku.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga sad smo odigrali dobar napad , ali nemamo vremena za TD tako da smo ovo zavrsili sa FG... na kraju i ne tako lose 16:10 za Saintse, ali brine me sad povreda u OL Carimia
kad_kako:
Odbrana je solidna ovu utakmicu. Da je Major Wright, pokrivao svog covjeka kako treba, nebi imali oni ni taj jedan TD, + je imao i promasen teckle, nakon sto je covjek uhvatio loptu.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako je solidna odbrana?...pa cujes li ti sta cece sad covjek gdje je nezadovoljan Smith... naranvo odbrana.,.pa nemoj gledati samo trcanje brate , jer u trcanju nas niko ne moze dobit ...ma nebitno je sad jesu li oni Cutlera obarali 5 puta ili 4, ali OL je njemu davala veliki broj sansi da on baca...pa ostajao je sam covjek skoro svaki napad ba i ja ne znam sta si ti gledao stvarno...pa kako mnislis da je imao onako dobru utkamicu , a da ne spomenes udio OL koji mu je to omogucio...sad mu daje manje prilike za to to je tacno, ali daleko je to od onog akako je bilo prosle godine.... pa nije imao ni sekundu da baci loptu , za razliku od sad...samo nekad i on previse ceka sto mi se nikako ne svidja ...za dva obaranja danas je on kriv ne OL
Steta sad sto MOORE nije pokupio ovu loptu
... sad smo mogli komotno napraviti i TD, akli i sad smo u dobroj poziciji na 50 yardi smo 
Jesi li vidjeo sad kako OL mu dala vremena da baci Knoxu?... bravo majstore hajmo ovo zavrsiti sa TD
Forte 134 yarda, dok ostatak tima 77 yardi
... dajte covjeku contract
Steta sad sto MOORE nije pokupio ovu loptu

Jesi li vidjeo sad kako OL mu dala vremena da baci Knoxu?... bravo majstore hajmo ovo zavrsiti sa TD

Forte 134 yarda, dok ostatak tima 77 yardi

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hvala za linkove, momci! Da makar drugo poluvrijeme rahat pogledam. Tamam se uključih na dobro bacanje od Cutlera. To mi dobro paše za moj fantasy tim, ali Saintsi su mi jedan od najdražih klubova pa ipak ne bih volio da se previše danas istakne 

"Float like a butterfly, sting like a bee"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sta je ovo Chicago? Podera vas Drew Breees
... Nea veze....
Sad ce Texans sa Dolphinsima, da dobijemo lagano 2-0. Sinoc je i Mayweather dobio, extra vikend.

Sad ce Texans sa Dolphinsima, da dobijemo lagano 2-0. Sinoc je i Mayweather dobio, extra vikend.

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ajmo sada Patsi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- bear grylls
- Kontakt:
Rođak ja ti reko da cete izgubiti kvalitetniji su saintsi u međuvremenu lionsi demolirasi chiefse a sad nam slijedi spektakl chargersi patriote tipujem naravno na san diego uz nadam se sjajnog mathewsa treba nam trcanje u ovoj utakmici rivers ce da odradi svoje ko i uvijek protiv new englanda.
- bear grylls
- Kontakt:
Los pocetak iako smo sakovali bradya diktira tempo new england nesmijemo se utrkivat s njima ko ce dati vise poena nas prvi napad je bio ocajan.
Brady za Hernandeza, dobar početak
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- bear grylls
- Kontakt:
Dva sjajna hvatanja floyda i onda ryan mathews kakav drive strasno.Bice ovdje dosta poena sjajna utakmica ce biti.
Šteta što nismo iskoristili dobru situaciju za TD, ipak iskoristili smo FG i vodimo 10:7
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- bear grylls
- Kontakt:
Neznamo mi dobit ovaj new england skoro uvijek ih nadigramo asekujemo bradya po 4 puta al uvijek je nesto nemozemo da realizujemo u crvenoj zoni nemozemo ovo ono neznamo protiv njih igrati.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Rođak ja ti reko da cete izgubiti kvalitetniji su saintsi u međuvremenu lionsi demolirasi chiefse a sad nam slijedi spektakl chargersi patriote tipujem naravno na san diego uz nadam se sjajnog mathewsa treba nam trcanje u ovoj utakmici rivers ce da odradi svoje ko i uvijek protiv new englanda.
ma nisu oni kvalitetni koliko smo mi lose izgledali...na pocetku smo izgledali dosta dobro, ali poslije OL nakon povrede Carimia bila je toliko losaq, da se nervoza uvukla i u Cutlera koji je bio nervozan i koji je tamo dok nije igrao ljutito reagovao na trenere i OL vjerovatno...prvo ne znam zasto Smith nije bacio crvenu zastavicu kod onog zadnjeg TD Saintsa... covjek je bio 2 yarda prije out, tako da smo mogli ptroci bez onog TD i onda smo mogli nesto i napraviti poslije toga...drugo u nekoliko napada gdje smo blizu njihovoj teritporiji OL pravi penale uzas...pogledam yarde i vidim da po yardima nas nisu bili nesto previse bolji.
Danas krivci za poraz su treneri,3th down odbrana i OL.... Peppers je morao vise , jer ebot 3 TD smo primili na 3th down......u ostalom rodjak bolji mi ili ne nebitno, ali od Chargersa sigurno jesmo, sto ces i vidjeti u Chicagu

Slijedece sedmice je praznik

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Negacija uz glagole se pise odvojeno.bear grylls je napisao/la:Neznamo mi dobit ovaj new england skoro uvijek ih nadigramo asekujemo bradya po 4 puta al uvijek je nesto nemozemo da realizujemo u crvenoj zoni nemozemo ovo ono neznamo protiv njih igrati.
Btw, jesi vidio kakve Fat Vince ima cover sposobnosti?

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.