Pasha danas su igraliPasha je napisao/la:pa valjda hoće, kad se utakmica završi...

Evo sazno sam, izgubili 2:1...
Pasha danas su igraliPasha je napisao/la:pa valjda hoće, kad se utakmica završi...
jeste,tacno tako,Ćerimović je bio tragičar,ako nekog interesuje,ja ponovo nisam bio u sastavuPasha je napisao/la:evo i ja sad vidim da su danas igrali.
jbm. ti ja ovaj zvanični sajt NS ZDK. tamo piše nedelja.
šta kažu u 87 minuti lik promašio prazan gol, za poravnanje.![]()
![]()
Onakvu Nemilu niste mogli dobitiRobijas007 je napisao/la:samo da javim ovdje raji,Borac - Nemila 1:1,teska utakmica po dosta toplom vremenu,igraci i jedne i druge ekipe su pokazali sta su mogli,jer igrati na onakom terenu nije nimalo lahko...
pa i kazem da je za obe ekipe bilo tesko,hebo ga ti citajkelner je napisao/la:Onakvu Nemilu niste mogli dobitiRobijas007 je napisao/la:samo da javim ovdje raji,Borac - Nemila 1:1,teska utakmica po dosta toplom vremenu,igraci i jedne i druge ekipe su pokazali sta su mogli,jer igrati na onakom terenu nije nimalo lahko...![]()
Pa i njima je bio isti teren,kao i vama,da nisu oni igrali na Bilinom polju,a vi u Tetovu![]()
Jesi li bio u kadru za danasnju utakmicu
kelner je napisao/la:Ima li kakvih rezultata???
Pasha je napisao/la:Rudar - Gradina 6:0
Zato sto Krivaja mora uci ove godinealacious je napisao/la:kelner je napisao/la:Ima li kakvih rezultata???
Neznam zasto,al' je odgodjen mec Vares-Krivaja i upisan je rezultat 3:0 u korist gostiju![]()
kelner je napisao/la:Zato sto Krivaja mora uci ove godinealacious je napisao/la:kelner je napisao/la:Ima li kakvih rezultata???
Neznam zasto,al' je odgodjen mec Vares-Krivaja i upisan je rezultat 3:0 u korist gostiju![]()
ma nemam ja ništa sa Rudarom. mislim da si mogao primjetiti da više pratim Borac.alacious je napisao/la:Pasha je napisao/la:Rudar - Gradina 6:0
Svaka cast,nadam se da ce te ove godine uci u visi rang takmicenja..Stvarno ste zasluzili,sudeci po rezultatima..![]()
Naravnokelner je napisao/la:Zato sto Krivaja mora uci ove godinealacious je napisao/la:kelner je napisao/la:Ima li kakvih rezultata???
Pasha je napisao/la:ma nemam ja ništa sa Rudarom. mislim da si mogao primjetiti da više pratim Borac.alacious je napisao/la:Pasha je napisao/la:Rudar - Gradina 6:0
Svaka cast,nadam se da ce te ove godine uci u visi rang takmicenja..Stvarno ste zasluzili,sudeci po rezultatima..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.