igrac utakmice ADNAN GUSO definitivno,da je bio Karic,bilo bi u najboljem slucaju 1:2 za zvjezdu
na igracima se vidjela velika zelja da nas obraduju i daju go,sto je rezultiralo tim da "izgore" nakon prvog djela
sve u svemu provukli smo se,3 boda su 3 boda,ja nisam od onih sto ocekuju petarde na grbavici i slicno.ova ekipa ce sa borcem najmanje X odigrati,zivi bili pa vidjeli
I samo mi nije jasno,sta misle oni koji zvizde adilovicu,prvo,nema to veze s igrom,jer mu se zvizdalo na prozivanju imena igraca,drugo,momak se borio,trcao,nece ga go,pa nece.sta mislite da je svak lazo da se hrva
Jel se nadate mozda da ce zvizdanje i hebavanje maj.ke jednom od nasih igraca pomoci???To sve psiholoski utice na kompletnu ekipu
I ne bitno kome se zvizdi,nek se stide svi koji zvizde nekome u svetom dresu i spominju clanove familije!!!
A smijem se kladiti,da bi ga svi u nemo dizali da da koju tricu i to isti ovi koji pljuju
i samo da se razumijemo,ja prvi nisam bio za adilovica kad je trebao doci,ali sad kad je vec tu i kad je jedan od nas,ako mu necu pomoci vec,definitivno mu necu ni odmoci!!!