FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jao ne mogu da vjerujem da niste zadovoljni vecerasnjom tekmom
sve mi se čini da nismo gledali istu utakmicu
onaj ko je bio protiv leotara prije samo 4 dana može potvrditi da je razlika u igri i pristupu i atmosferi i svemu ostalom bila ogromna, večeras je bila primjetna želja da se odigra dobro i ja sam i više nego zadovoljan, da smo bili samo malo precizniji tj. da smo imali samo malo sreće mogli smo pobijediti sa nekih 3-4 gola razlike, izveli smo pa mislim najmanje 12 kornera, 3 puta smo pogađali okvir gola, nekolliko puta je lopta prošla tik pored gola, nekoliko puta je igračima nedostajalo nekoliko centimetara da zakače loptu i pošalju je u gol, nekoliko puta je golman zvijezde odlično reagovao i spasio svoju ekipu, bili smo dominantni cijelu tekmu, zvijezda je imala 3 kontre i naši u odbrani su zaista bili ispali u nekoliko navrata, penal ne znam je li bio, ali sudija je bio poprilično siguran i bez razmišljanja je pokazao žuti karton zbog simuliranja igraču koji je pao, ja stvarno ne znam je li bio ili nije, a vidjet ćemo kada bude pregled, posjeta i više nego dobra, nekih 6-7 hiljada ljudi je bilo sigurno, ovaj gol će sigurno ramicu dati mnogo samopouzdanja i on može biti samo bolji, siguran sam u to, bilo je prelijepo vidjeti koliko se raduje i koliko mu je drago što je dao gol, treba pohvaliti i gušu koji je imao nekoliko odličnih interevencija uglavnom prilikom ovih nekoliko kontranapada
ja još jednom ponavljam, izuzetno sam zadovoljan večerašnjom igrom, ali mjesta za napredak itekako ima
onaj ko je bio protiv leotara prije samo 4 dana može potvrditi da je razlika u igri i pristupu i atmosferi i svemu ostalom bila ogromna, večeras je bila primjetna želja da se odigra dobro i ja sam i više nego zadovoljan, da smo bili samo malo precizniji tj. da smo imali samo malo sreće mogli smo pobijediti sa nekih 3-4 gola razlike, izveli smo pa mislim najmanje 12 kornera, 3 puta smo pogađali okvir gola, nekolliko puta je lopta prošla tik pored gola, nekoliko puta je igračima nedostajalo nekoliko centimetara da zakače loptu i pošalju je u gol, nekoliko puta je golman zvijezde odlično reagovao i spasio svoju ekipu, bili smo dominantni cijelu tekmu, zvijezda je imala 3 kontre i naši u odbrani su zaista bili ispali u nekoliko navrata, penal ne znam je li bio, ali sudija je bio poprilično siguran i bez razmišljanja je pokazao žuti karton zbog simuliranja igraču koji je pao, ja stvarno ne znam je li bio ili nije, a vidjet ćemo kada bude pregled, posjeta i više nego dobra, nekih 6-7 hiljada ljudi je bilo sigurno, ovaj gol će sigurno ramicu dati mnogo samopouzdanja i on može biti samo bolji, siguran sam u to, bilo je prelijepo vidjeti koliko se raduje i koliko mu je drago što je dao gol, treba pohvaliti i gušu koji je imao nekoliko odličnih interevencija uglavnom prilikom ovih nekoliko kontranapada
ja još jednom ponavljam, izuzetno sam zadovoljan večerašnjom igrom, ali mjesta za napredak itekako ima
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo na BHT 1 BHT sport, pa da vidimo taj pregled i golove iz ovog kola...
Pa ćemo onda komentarisati.
A ovi što se raspituju o navijanju, nema šipke, neko je skinuo, a Tarik je vodio navijanje isto kao protiv Leotara, samo se nije penjao na ogradu.
Pa ćemo onda komentarisati.
A ovi što se raspituju o navijanju, nema šipke, neko je skinuo, a Tarik je vodio navijanje isto kao protiv Leotara, samo se nije penjao na ogradu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Treba biti realan i reci da ovo sto prikazuju izgleda jako lose.Amar mi je jako drag zbog karizme i rezultata koje je ostvarivao, za dugo ne bi mogao reci nesto ruzno protiv njega,a kamoli neke smijene.Medjutim ocito je da,da se malo mora odrijesiti kesa i dovesti par kvalitetnih igraca.Mozemo pricat mnoge price,ali realno kad pogledate nas sastav,shvatit ce te da smo bezopasni.Koliko god je to dobro izgledalo pred Euro nasptupe,ispada da smo prodajom Visce,izgubili jako mnogo.Visca je bio ocajan,ali kad tad je morao proraditi i donijeti neku svjezinu sa klupe.Desi se povreda jednog igraca i sta mi postajemo jedna sasvim prosjecna ekipa.Imamo 2 veznjaka,koji ne mogu napraviti nista.Jamak i Svraka su igraci ciji je maksimalni domet Travnik.Odbrana kakve je takva je necu da je komentarisem.Zanima me vezni red i napad.Mi realno imamo 2 igraca koji mogu donijeti prevagu to su Zeba i Smajic,s tim da ovaj drugi je u losoj formi i povrede ga zezaju.Imamo jos 2 igraca koji mogu nesto napraviti ,a to su Selimovic i Stanceski.Beslija igra kako kad,Savic isto tako i to je sve sto mi imamo.Tanko je ovo .
Sta ocekivati u Banja Luci ,po meni ako ne bude igrao Smajic jos,mi cemo biti totalno bezopasni.Kakav god da je taj covjek u svakom momentu moze uraditi nesto,za razliku od Stanica,Jamaka i Svrake.Nadam se nekim promjenama i vjerujem Amaru i dalje,nadam se da ce makar malo popustiti tom Perici.Sve mogu shvatiti ali nikako da ova dva levata igraju prije njega.Pa nek je i los u defanzivi,ali bar cemo nesto uraditi sa njim u fazi napada.
Sta ocekivati u Banja Luci ,po meni ako ne bude igrao Smajic jos,mi cemo biti totalno bezopasni.Kakav god da je taj covjek u svakom momentu moze uraditi nesto,za razliku od Stanica,Jamaka i Svrake.Nadam se nekim promjenama i vjerujem Amaru i dalje,nadam se da ce makar malo popustiti tom Perici.Sve mogu shvatiti ali nikako da ova dva levata igraju prije njega.Pa nek je i los u defanzivi,ali bar cemo nesto uraditi sa njim u fazi napada.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
To neznam zadnja na jugu za ovu polusezonu mi je bila protiv Rudara i tad sam reko kapak!Faruk_Edin Džeko je napisao/la:aaa sta je s tarikom niko nam nije vodio navijanje... ??diego_TM je napisao/la:Joj ljudi kako je lijepo kad nas je po 3000-4000 na stadionu. Jug lijepo popunjen navijanje kao protiv LeotaraNavijali oni koji i uvijek navijaju a ovi ostali ce se sad pola godine kurcit bili na jugu a obicni sminkeri i poozeri. S druge strane na sjeveru
Ja ulazim na stadion bilo zagrijavanje kad cujem lika kako Adilovicu hebe mater
Zeba nas j.ebava vec trecu utakmicu u sezoni a njemu ovacije, a Adilovicu, Kvesi i Besi kralju odma sve kresu SRAMOTA. Penal nemogu komentarisati jer fakat nisam vidio iako mi se ucinilo da je bio ali pricekacemo snimak.
Pitanje za Jovica: Gdje su ta tri napadacapa jbt parkiro autobus u 16 i bunker igro
![]()
Jos nesto je li istina to za trans??? Ja kazem jaranu: kako bi ovim mogo past trans veceras![]()
I jos samo ovo: GDJE JE UDARNI TRANS? NIJE GA BILO NI VECERAS NI PROTIV LEOTARA.Nije igro da nebi dobio zuti. Da ga je dobio nebi igro u BLFaruk_Edin Džeko je napisao/la:a sta je sa crnje... ??? Gerhardt-a ...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- KB-TM87
- Kontakt:
Nije vam ovo tifo forum ba.
Aco, ja što sam upratio je bilo lijepo ali eto, nisam ga pratio cijelu tekmu pa ću ti vjerovati.
Aco, ja što sam upratio je bilo lijepo ali eto, nisam ga pratio cijelu tekmu pa ću ti vjerovati.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
BranaVidara
- Kontakt:
Ja neznam cemu tolika frka, nasa PL je toliko providna, zar se vi stvarno nadate tituli ove godine... pogledajte malo unazad par godina koje osvajao ligu, i kako god skontas na redu je neko od hrvatskih klubova da bude prvak... neko iz RS ce osvojit kup a iz federeacije ce biti na drugoj pozicij, time ce sva tri naroda biti zastupljeni u evropi i svi sretni... a mi mali ljudi koji idemo na stadione i dalje cemo gubiti svoje vrijeme i zivce na nesto sto se vec zna unaprijed.... Zalosno, jadno, bijedno, sramotno, gadno, gnusno, bolesno......
Najbolje bi bilo pustit Sarajevo, Zelju, Slobodu(nemojte se zavaravat da ce sloboda ispast, npr da zvijezda ima probleme kao sloboda dosad bi vec ispala u saban ligu) Celik, Borac, Siroki da se oni sami takmice u svom malo svijetu....
Najbolje bi bilo pustit Sarajevo, Zelju, Slobodu(nemojte se zavaravat da ce sloboda ispast, npr da zvijezda ima probleme kao sloboda dosad bi vec ispala u saban ligu) Celik, Borac, Siroki da se oni sami takmice u svom malo svijetu....
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Pricajte sta hocete ali tu nesto smrdi.Ja sam to i pisao na ovom forumu i prije pocetka lige.
Ivica Osim otac Amara Osima. Ivica predsjednik a Amar trener Zelje, ko je mislio da se ove godine Zelji nece navlacit budala je i to teska. Evidentno je da imate slabiji igracki kadar od Sarajeva i Borca a i puno je slabiji od onog od prosle godine i od predprosle...to se nekako moralo nadoknadit.
Mozda to navlacenje nece bit za titule ali kako igrate i Europa vam je upitna ...
Tuzno fakat.
- eliminator
- Kontakt:
samosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Pricajte sta hocete ali tu nesto smrdi.Ja sam to i pisao na ovom forumu i prije pocetka lige.
Ivica Osim otac Amara Osima. Ivica predsjednik a Amar trener Zelje, ko je mislio da se ove godine Zelji nece navlacit budala je i to teska. Evidentno je da imate slabiji igracki kadar od Sarajeva i Borca a i puno je slabiji od onog od prosle godine i od predprosle...to se nekako moralo nadoknadit.
Mozda to navlacenje nece bit za titule ali kako igrate i Europa vam je upitna ...
Tuzno fakat.
- KB-TM87
- Kontakt:
divuuuuusamosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Tuzno fakat.
-
samosarajvo
- Kontakt:
eliminator je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Tuzno fakat.![]()
![]()
Smjesno?To Osim neka postenjacina i nece stimati svom Zelji?Ti si smjesan ako tako razmisljas.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ime sudije, sudio u sirokom prosle godine kad smo uzeli, sudio u BL kad smo bod uzeli, uglavnom "nas" sudija, hvala mu za veceras.samosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Tuzno fakat.
Za zivot cijeli!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nije on vas uvjek, vas je kad mu tata Osim tako naredi, a kad nema zime onda sudi normlano , ha ja
- KB-TM87
- Kontakt:
Sve smo talove sredili u Bentley-u Sir Amara, 10 milja na ruke, zanima li te koju ćemo još tekmu kupiti.samosarajvo je napisao/la:Nije on vas uvjek, vas je kad mu tata Osim tako naredi, a kad nema zime onda sudi normlano , ha ja
cestitke na pobijedi i sve najbolje u nastavku sezone,mozel mi neko u privatnoj poruci napisat o zvijezdi kako su izgledali na terenu...hvala
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 18 sep 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- SarajlijaTM
Ti bas imas divovske komplekse familije osimsamosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Tuzno fakat.
uvjek ste vi pitari glavni akteri nekih teorija zavjere,zelenih stolova i slicno.
vidjet ces ti za 5 kola ko ima kakav kadar,upamti i mani se teorija zavjere
pa eto ako moze hehee,da se sta ubode na kladari....KB-TM87 je napisao/la:Sve smo talove sredili u Bentley-u Sir Amara, 10 milja na ruke, zanima li te koju ćemo još tekmu kupiti.samosarajvo je napisao/la:Nije on vas uvjek, vas je kad mu tata Osim tako naredi, a kad nema zime onda sudi normlano , ha ja
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Fakat ne znam za šta Zeba dobija ovacije, a recimo Adilovicu se hebe sve po spisku. Zeba jeste majstor, ali ja kad gledam Želju, gledam 3 ekipe: Željo, protivnik i Zeba. Nit on od koga primi pas kako treba, nit ko njegov pas može pročitati. Za prekide je fenomenalan i to je to. Golove i dajemo jedino iz prekida. Sve ostalo nula bodova, Zeba bi valjda trebao biti taj kreator igre, fantazista.aleksandar_veliki je napisao/la:Mene samo interesuje po cemu je Zeba standardno dobar. Ne znam, ali nismo na istoj tekmi bili. Naravno, majstor je, ali danas ama bas nikakav, mozda i najlosiji.KB-TM87 je napisao/la:Komentar igre: ____________
Komentar za igrače: :___________
Izdvojiti Gušu![]()
, Jamak je trom ali ima tehniku i izvukao je par puta fino, Zeba standardno dobar, a i Selimović kada je ušao dobro je odigrao. Ramić je dokazao da treba igrati u prvih 11. Lično ništa protiv Eldina, trudi se, nije mu lako, ali jednostavno ne zna, i svakako da ne opravdavam psovanje kao i što je 90% posto stadiona večeras. Amar Osim - bravo za izmjene !
Stanić, Vasilić - K A T A S T R O F A
I da, penal je bio čist, no šta je tu je, žalite se sudu u Strazburu.
Mislim da nam on i Bešlija jako usporavaju igru, bez obzira što su vjerovanto najkvalitetniji fudbaleri u našoj ekipi. Ko ne prati fudbal dovoljno dugo nek me ne pravi budalom. Mnoge su se ekipe preporodile tek kad su ih najbolji napustili. Mogu sad listu čitavu napraviti, al nema potrebe. Bešlija spor, Zebin timski rad nula bodova.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.