Zeba tri ciste ima da gurne napadacima , dva puta Adilovicu i jednom Stanicu , ne odigra pegla pogrijesi i opet bravo majstore . I slazem se da je veceras bio medju losijima , tek par puta bljesnuo , ali ponesi sebi loptu brate pa sam sa sobom dupli odigraj .aleksandar_veliki je napisao/la:Fakat ti je mal ekran na televiziji. Klasicni jedanaesterac i ako se postuju pravila nogometne igre, crveni Gusi. Medjutim, sudija je vidio kako je vidio. Zasto? O tome nema potrebe raspravljati na ovoj temi, mozda na nekoj drugoj, ima ona sudije cini mi se.Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...
Zeba? Vec duzte vrijeme igra lose, uostalom kao i cijela momcad. Meni je previse davi i mislim da zbog toga nije nista napravio vani, nema buraz u savremenom fudbalu davljenja lopte.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KB-TM87
- Kontakt:
o tom potom, al ima padobranaca sa obje strane, zato ni ne čitam više puno kao prije, samo naslovnu i et. Kojima je krivo nek popiju lex. i na spavanac, meni neće trebati, krademo i namještamo i super nam je.mma_hz je napisao/la:U onoj situaciji bi i ti onako reagovao ,il bi mozda sjedio i gledao kako ti na drugove bacaju suzavce i tuku ih...KB-TM87 je napisao/la:reče šaban čiji su navijači uletili u teren slučajno u zadnjem kolu na terenzubizareta je napisao/la:i imate obraza nesto da pisete na nasu temu haha navlace vam na sve strane al dzaba kad ste previse losi tj ocajni ste,a o vasoj tribini bolje vi vidite sami svaki komentar je suvisan
al ajde nbt nije to tema ,al sam morao da ti odg jbg..

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zeba je majstor za bajramske turnire i prekide. 

Uozbiljite se konacno
ono ne može biti penal nikako, taman da sam Jović sudi.
Ne može na silu penal jbm miša...problem je što je levat išao ne penal umjesto da puca ili pobjegne Guši u stranu.

Ne može na silu penal jbm miša...problem je što je levat išao ne penal umjesto da puca ili pobjegne Guši u stranu.
NE ZNAM AKO OVO NE PRORADI NAKON NEKOLIKO KOLA OTJERATI POLA IGRACA I UZETI NESTO PARA IZ SEHARE I KUPITI
ako ga je guso dotakospizz je napisao/la:Uozbiljite se konacnoono ne može biti penal nikako, taman da sam Jović sudi.
penal je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- SarajlijaTM
Evo sad i na vogosci pogledah,u pravu si,pokusao je bas vjesto gusu nasaditi,sreca po nas pa nije uspio.Vidjelo se i po adnanovoj reakciji poslje sta je u pitanju.aleksandar_veliki je napisao/la:Isao na loptu, frajer je gurnuo pored njega, malo nogu uvalio medju njegove i ovaj ga srusio. Glupo je raspravljati, bar se meni tako cini.SarajlijaTM je napisao/la:IstoBianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...,a i guso se svasta nagovorio igracu koji je pao,poznavajuci gusine ljudske kvalitete i pravedno rassudjivanje,mislim da je tu guso isao na loptu.
Ali ga nije dotako, u tom i jest problem...vec je onaj njihov pokušaj od špica naletio na Šoguna i misli tako dobiti penal...pa može al u qurcu, to ni u Zanzibaru ne ide...i ko je koga dotakao?? šta misliš...pogledaj malonick je napisao/la:ako ga je guso dotakospizz je napisao/la:Uozbiljite se konacnoono ne može biti penal nikako, taman da sam Jović sudi.
penal je

- KB-TM87
- Kontakt:
U Osimovom stilu: "Razvalili smo ih 1-0" 

Željezničar - kult glavnog grada
aleksandar_veliki je napisao/la:Vidim, ima likova kojima je tesko priznati da je bio penal. Medjutim, raduje me da ima i onih koji su u svakom momentu realni. I onda se svi pitamo kako, zasto, zbog cega nam je ovaka liga. Jednostavno, zbog nas samih. Sutra kada se Borcu nategne u derbiju ovdje ce se rigati vatram ali to smo mi. Ako se mom klubu nategnulu, ja to necu datti reci, a ako se protiv mog kluba nategnula, onda nista nece valjati. Ne ide to drugovi.
Malo o igri, u prvom dijelu sasvim solidno, sa dosta volje i zelje. U drugom dijelu raspad sistema, srednja linija od zadnje odmaknuta 40 metara, a spic od srednje tri metra. Previse se to razvuklo i onda su ovi iz kontri to znali iskoristiti. Sreca, prekid i sudijska trojka. Kratko i jasno.
gledaj mi smo odlicno odigrali prvo poluvrijeme zadnja linija nam stoji 5 metara od njihovog 16, ljudi nisu dotakli loptu, dvije prilike iz kontri i to je sve sto su uradili, ja sa sjevera nisam fino vidio ali ako je guso dotako igraca penal je i kraj price
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako me samo nervira ova Osimova "Svi smo podjednako losi". Kakva demagogija...
Pa imao si priliku sto nisi doveo bolje igrace od ovih ? Ova uprava , daj boze da grijesim, je dotakla maksimum koliko moze. Hvala im, Zeljo je opet respektabilan na ovim prostorima.
Ja ne kazem da treba da idu , jer mislim da je tesko naci bolje, ali neka bar malo porade na stvarima koje su najbitnije da bi jedan tim funkcionisao kako treba, a to su bolji skauting, bolji marketing i bolji i kvalitetnii treninzi, uigranost i taktika koji opet vise manje direktno ovise od igraca kojima raspolazemo.
Klub ,ako misli da zadrzi ove ljude treba da ulaze u njihovo obrazovanje, poslati Dzelu u respektabilnu svjetsku skauting skolu, poslati Biscevica u svjetsku marketing skolu, a boga mi i Osimu ne bi bilo lose da se aktivira i malo bolje analizira i razmisli koji igraci da se dovode i koje pozicije su mu lose...Ocigledno da mu tu jos fali iskustva ili znanja da bi bio odlican trener. Samo tako ovaj klub moze krenuti naprijed , a to je da investira u ove ljude koji ga vode, jer mislim da imaju da su mladi, imaju potencijala, a mislim da boljih nema da ih zamjene.
Pa imao si priliku sto nisi doveo bolje igrace od ovih ? Ova uprava , daj boze da grijesim, je dotakla maksimum koliko moze. Hvala im, Zeljo je opet respektabilan na ovim prostorima.
Ja ne kazem da treba da idu , jer mislim da je tesko naci bolje, ali neka bar malo porade na stvarima koje su najbitnije da bi jedan tim funkcionisao kako treba, a to su bolji skauting, bolji marketing i bolji i kvalitetnii treninzi, uigranost i taktika koji opet vise manje direktno ovise od igraca kojima raspolazemo.
Klub ,ako misli da zadrzi ove ljude treba da ulaze u njihovo obrazovanje, poslati Dzelu u respektabilnu svjetsku skauting skolu, poslati Biscevica u svjetsku marketing skolu, a boga mi i Osimu ne bi bilo lose da se aktivira i malo bolje analizira i razmisli koji igraci da se dovode i koje pozicije su mu lose...Ocigledno da mu tu jos fali iskustva ili znanja da bi bio odlican trener. Samo tako ovaj klub moze krenuti naprijed , a to je da investira u ove ljude koji ga vode, jer mislim da imaju da su mladi, imaju potencijala, a mislim da boljih nema da ih zamjene.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad kad sam se smirio i ja sam skontao da smo mi imali koliko toliko dobrih prilika u prvom poluvremenu, al je drugo katastrofanick je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Vidim, ima likova kojima je tesko priznati da je bio penal. Medjutim, raduje me da ima i onih koji su u svakom momentu realni. I onda se svi pitamo kako, zasto, zbog cega nam je ovaka liga. Jednostavno, zbog nas samih. Sutra kada se Borcu nategne u derbiju ovdje ce se rigati vatram ali to smo mi. Ako se mom klubu nategnulu, ja to necu datti reci, a ako se protiv mog kluba nategnula, onda nista nece valjati. Ne ide to drugovi.
Malo o igri, u prvom dijelu sasvim solidno, sa dosta volje i zelje. U drugom dijelu raspad sistema, srednja linija od zadnje odmaknuta 40 metara, a spic od srednje tri metra. Previse se to razvuklo i onda su ovi iz kontri to znali iskoristiti. Sreca, prekid i sudijska trojka. Kratko i jasno.
gledaj mi smo odlicno odigrali prvo poluvrijeme zadnja linija nam stoji 5 metara od njihovog 16, ljudi nisu dotakli loptu, dvije prilike iz kontri i to je sve sto su uradili, ja sa sjevera nisam fino vidio ali ako je guso dotako igraca penal je i kraj price

Za zivot cijeli!
Treba nam jedan strucnjak poput npr. Ratka Ninkovica za taktiku Amar preferira jedno te isto vec 3 godine e ne moze Boga mi procitaju te likovi ...ninkovic i amar opasan tandem.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U suštini igra je bolje nego protiv Leotara...
Mi smo ih stisli prvih 15 minuta kada smo jednostavno morali dati gol, imali smo 4-5 čistih šansi, da smo tad dali do kraja bi bio raspad sistema u Zvijezdi...
Eto večeras su nam se vratili naši silni promašaji na gostujućim utakmicama, ono što su fulali naši igrači, večeras su to radili igrači Zvijezde...
Mi smo ih stisli prvih 15 minuta kada smo jednostavno morali dati gol, imali smo 4-5 čistih šansi, da smo tad dali do kraja bi bio raspad sistema u Zvijezdi...
Eto večeras su nam se vratili naši silni promašaji na gostujućim utakmicama, ono što su fulali naši igrači, večeras su to radili igrači Zvijezde...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
aleksandar_veliki je napisao/la:Prvi dio do sada najbolji u ovih sedam kola. Medjutim u drugom dijelu je bio pad, upravo iz razloga sto su se pokidale linije. Svi su htjeli zabiti gol, pa su defanzivni vezni, oni koji bi trebali iznijeti loptu, nesto odigrati, vecinom bili u spicu, a onda ovi kada uzmu loptu imaju otvoren put ka golu. To je taj problem, htio se zabiti gol odmah i pukle su linije. To se ne smije desavati.nick je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Vidim, ima likova kojima je tesko priznati da je bio penal. Medjutim, raduje me da ima i onih koji su u svakom momentu realni. I onda se svi pitamo kako, zasto, zbog cega nam je ovaka liga. Jednostavno, zbog nas samih. Sutra kada se Borcu nategne u derbiju ovdje ce se rigati vatram ali to smo mi. Ako se mom klubu nategnulu, ja to necu datti reci, a ako se protiv mog kluba nategnula, onda nista nece valjati. Ne ide to drugovi.
vidim ovde seru o navlacenju sudija, ja vala nisam primjetio, ni jedan slobodni oko 16, ono po sredini terena i nama i njima sviro... penal je ako je guso pipno igraca i jos je trebo zuti dobit sto serenda i to je to
[quote="zubizareta"][quote="KB-TM87"][quote="zubizareta"]i imate obraza nesto da pisete na nasu temu haha navlace vam na sve strane al dzaba kad ste previse losi tj ocajni ste,a o vasoj tribini bolje vi vidite sami svaki komentar je suvisan[/quote]
reče šaban čiji su navijači uletili u teren slučajno u zadnjem kolu na teren[/quote]
opanak,ko je rekao da smo mi slucajno uletili na teren,idi vrati se svom selu rodna gruda te zove
[/quote]
nepismeni, nije rekao da ste slucajno uletjeli nego slucajno u zadnjem kolu...ne znam sta tebe zove, vjerovatno ima i rijec za to...
Sto se mene tice, dobro smo odigrali, obzirom na bunker, lopta je u sredini dosta tecno isla, problem nam je napadac ali doci ce i to na svoje. Zvijezda jako dobro odigrala odbranu, tj njihovi su sve centarsuteve skinuli pa je vjerovatno to umanjilo nasu incijativu. imali smo loptu 70% par 100% prilika, oni su imali par kontri koje su morali iskoristiti jer smo svi gore otisli...onaj penal je meni na prvu cist bio, ali nisam vidio ponovljene snimke tako da ne znam.
Mi smo veliki klub i ne moze svako kod nas igrati i raja s razlogom ocekuje puno od nasih igraca, ali se pretjeruje sa pljuvanjem (valjda su gledali ManU prije pa dosli)...
Opet izmjena odlucila...
reče šaban čiji su navijači uletili u teren slučajno u zadnjem kolu na teren[/quote]
opanak,ko je rekao da smo mi slucajno uletili na teren,idi vrati se svom selu rodna gruda te zove

nepismeni, nije rekao da ste slucajno uletjeli nego slucajno u zadnjem kolu...ne znam sta tebe zove, vjerovatno ima i rijec za to...
Sto se mene tice, dobro smo odigrali, obzirom na bunker, lopta je u sredini dosta tecno isla, problem nam je napadac ali doci ce i to na svoje. Zvijezda jako dobro odigrala odbranu, tj njihovi su sve centarsuteve skinuli pa je vjerovatno to umanjilo nasu incijativu. imali smo loptu 70% par 100% prilika, oni su imali par kontri koje su morali iskoristiti jer smo svi gore otisli...onaj penal je meni na prvu cist bio, ali nisam vidio ponovljene snimke tako da ne znam.
Mi smo veliki klub i ne moze svako kod nas igrati i raja s razlogom ocekuje puno od nasih igraca, ali se pretjeruje sa pljuvanjem (valjda su gledali ManU prije pa dosli)...
Opet izmjena odlucila...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 19 sep 2011, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
veliki klub isto tako seyo organizuje proslavu 90 godina u rangu sa imenom kluba a ne kao u cekrcicima, jadno je ovo, samo mi reci od tog posjeda lopte sto smo imali sta smo napravili? penal je bio 1000000000% pa nek prica ko sta hoce, ocaj jad i tuga na terenu kako jadni igraci
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
na kraju prvenstva željezničar ostaje bez evrope. a ja jedva čekam 13 kolo, da vam guzove plave poderemo 

Penal nije bio milijardu % ,pa nek prica ko šta hoce
A igra jest bila loša jer neki igraci ne mogu trcati poslije 70-te minute.

A igra jest bila loša jer neki igraci ne mogu trcati poslije 70-te minute.
Kako bolan nigdje veze,pa zar ti igra i zalaganje nije najbitnije,bili smo mi drugoligasi ali Grbavica je bila puna upravo zbog borbenosti,zalaganja i lijepe igre.I tada smo gubili utakmice ali im upravo zbog toga nismo zamjerali,boli me briga hocemoli biti prvi lili deseti ja hocu samo da oznoje dres i posteno zarade plate i nikada im nebi prigovorio kada izgube.A Amara nisam vrijedjao niti govorio da odstupi samo sam rekao da nam je taktika u zadnje vrijeme ocajna kao i forsiranje pojedinih igraca.Ako ti mislis da je ovo igra i zalaganje koje zasluzuju navijaci i simpatizeri naseg kluba onda je svaki komentar suvisan.KB-TM87 je napisao/la:@aco
pa standardno uvijek igra, navlači po 2-3 igrača, samo što previše komplikuje....
dinolj@
niđe veze ti je priča, mogao si i Real gledat pedesetih, džabe kad to nije to, a svako vrijeđanje i upitnost Osima je smiješna.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, darkangel4, perodeformero, ritam21, zeljovolimte i 60 gostiju.